Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(murmur @ 2014 03 06, 10:11)
Juratele grazios lovos  thumbup.gif

I uzuolaidu tema - kokiu budu sitoj foto uzuolaidos pritvirtintos prie sienos? Pas mane analogiskai virtuvej virs lango tik apie 10cm sienos iki lubu. Ir langus reik darinet, galvoju ar susikeltu austrijietes tiek kad atidaryt galima butu  g.gif
http://www.namointer...uzuolaidos1.jpg

kiek įžiuriu, tai tradiciškai, mechanizmas suktas prie sienos, užuolaidos surauktos ant specialios juostelės su lipukais ir prilipdytos prie mechanizmo plokštumos. Dėl 10 cm - manau austrijetei tiek būtų maža, pas mus koks 30 iki lubinio karnizo ir pats tas, kad bangos apačia nekliūtų..
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2014 03 06, 08:40)
miegajam kazkaip rozetes kliuna per aukstai, as tai buciau darius zemiau prie grindu g.gif
Papildyta:
miegamajam kazkaip rozetes kliuna per aukstai, as tai buciau darius zemiau prie grindu g.gif

Rozetes bus iskarto virs naktines spinteles, paskaiciuota projektuojant 4u.gif
Jungtuku juk nesudesi palaei grindis doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Liolio @ 2014 03 06, 09:00)
Juratele2006, kokios miegamajame grindys? Labai grazios, gal ir buvo rasyta, bet priminkit

Grindys azuolo parketlintes, balintos alyva.
Papildyta:
QUOTE(Mazati @ 2014 03 06, 09:01)
Juratele, labai graziai kuriates  4u.gif

Kaip jums pasibaige su tapetais?

Paskambino pati Dubingiu generaline direktore ir atsiprase. Grazino 500 lt.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 03 06, 09:08)
Lovos įdomios, tikrai stilingos wub.gif o dėl valymo žinoma nebus toks baldas, kad pastatei ir pamiršai blush2.gif kad tik audinys gerai valytųsi, nes dažnai kai vienspalvis gobelenas nuo kiekvieno patrynimo šešėliai lieka doh.gif

dar pagalvojau, kad tokias ramiais, nekontrastingais tapetais gražu būtų išklijuoti visą kambarį. Vienos sienos akcentavimui rinkčiausi ryškesnius.

Lovu audinukai nusiima ir skalbiasi skalbimo masinoje, todel del purvo problemos nebus thumbup.gif

Del tapetu sienos, tai as nemegstu intensyviu spalvu ir didelio margumyno. Mane pykina tokiuose aplinkose, keistai kai kam atrodau del tokios savo busenos doh.gif . Net dukrytes kambarys man per ryskus, bet ji tokio norejo. Ir jame negaliu ilgai buti blink.gif

As net darbe savo kabineto sienas perdaziau is rozines-alyvines i dramblio kaulo spalva. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 06 kovo 2014 - 11:33
aj tiek to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 kovo 2014 - 11:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 05, 20:56)
Kur cia 50 off? Uk tik 30 duoda

http://www.shopping-...-Road,2706.html
Tikrai buna laaaabai geru nuolaidu.As uz savo tapetus kuriu kaina 60 svaru rulonas mokejau po 4 svarus.Taip kad tikrai rekomenduociau. 4u.gif Aisku cia kas UK sukasi.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 06, 12:03)
Rozetes bus iskarto virs naktines spinteles, paskaiciuota projektuojant  4u.gif
Jungtuku juk nesudesi palaei grindis  doh.gif

Paskambino pati Dubingiu generaline direktore ir atsiprase. Grazino 500 lt.

Lovu audinukai nusiima ir skalbiasi skalbimo masinoje, todel del purvo problemos nebus  thumbup.gif

Del tapetu sienos, tai as nemegstu intensyviu spalvu ir didelio margumyno.

kodėl jungtukų palei grindis nesudėsi? Kaip tik labai patogu gulint lovoj išjungt biggrin.gif

o ką su tapetuota siena darėt? Paliksit kaip yra ir stengsitės nekreipti dėmesio, ar klijuosit kitus?

geras sprendimas drinks_cheers.gif
tiesiog man kilo klausimas, koks tikslas klijuot vieną sieną kitos dažytos sienos spalvos tapetais g.gif
Atsakyti
ziurint kokie tie sviestuvai bus, ne visiems reik jungtuku, uztenka rozetes apacioje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 05, 17:11)
tai kad plaukė laivu  biggrin.gif  kaip tik vakar gavau žinutę, kad šią savaitę jau turi parplaukt, tada bus ir komentarai.
puslapis www.overstock.com

gal galit imest nuoroda, net nezinau koki zodi i paieska ivest blush2.gif ...uztiesalu

nelabai suprantu ar čia patalynes komplektai, ar tiesiog uztiesalai..

http://www.overstock...archtype=Header

http://www.overstock...34/product.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 06 kovo 2014 - 14:30
[U]
QUOTE(Vlastimila @ 2014 03 06, 15:25)
gal galit imest nuoroda, net nezinau koki zodi i paieska ivest blush2.gif ...uztiesalu
]

lovatiesė yra bedspread, o aš norėjau dygsniuotos, tai "quilt".
o kas įeina į rinkinį rašo prekės aprašyme žemiau.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 06, 15:57)

Ačiū 4u.gif o kuri Jūsų?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2014 03 06, 15:14)
ziurint kokie tie sviestuvai bus, ne visiems reik jungtuku, uztenka rozetes apacioje blink.gif

Pagal isvestus laidus suprantu, kad bus bra sviestuvai.
Bet tas variantas su rozetem virs spinteliu - aj aj, koks gadinantis vaizda.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 03 06, 15:59)
Ačiū 4u.gif o kuri Jūsų?

http://www.overstock...mp;searchidx=12

dar negavau, su nerimu laukiu realaus vaizdo, ypač spalvos...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 06, 15:57)
[U]

Dar gali buti bed throw.
Atsakyti