Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 05, 12:14)
pas mane kabinsis ant lubu arba ant sienos, bet vistiek prie pat lubu, nes turi palysti po lubiniu karnyzu. Todel lango atidarymui visiskai netrukdys.
o ar Romanete ar austriete dar neapsisprendziu  doh.gif

man Jūsų virtuvėje su granitinėm pacackom ir gražiu sietynu virš stalo - tik austrijetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 05, 11:56)
man Jūsų virtuvėje su granitinėm pacackom ir gražiu sietynu virš stalo -  tik austrijetė biggrin.gif

o koki audini naudoti austrijetei? naktini, dienini ar per viduriuka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 05 kovo 2014 - 12:18
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 05, 13:18)
o koki audini naudoti austrijetei? naktini, dienini ar per viduriuka?  g.gif

visokių variantų yra, priklauso nuo to, kokio norit efekto ir funkcijos - viena aišku, kad stori gobeleniniai audiniai netinka (na esu mačiusi kažką panašaus į austrijetę iš gobeleno, bet vaizdas labai "sunkus", o ir ne per visą langą ten buvo, tik viršuje, kaip dekoras, nes jei per visą langą, tai sutraukta į viršų būtų ohoho koks guzas).
Jei norit užsidengti nuo saulės ar kaimynų vakare, tai dieninis audinys netiks, nebent dar papildomai dėt roletą ant lango.
naktiniai barchatinio tipo audiniai krenta lygiom, taisyklingom bangom, mažai lamdosi - tai aktualu jei austrijetė bus intensyviai naudojama, sutraukiama, nuleidžiama.
standesni audiniai (tafta, drobė, medvilnė) sukuria laužytą, aplamdytą efektą, bet reik kas kartą pavargti, kol tokius audinius suguldai į "meniškai netvarkingas" bangas, nes tiesiog pakėlus jie sugriūna belekaip, be to, jie ir glamžūs, todėl vakarais prie dirbtinio apšvietimo nuleistos austrijetės vaizdas gali būti prastas.

šiaip austrijetė man asmeniškai praktiškiausia patalpoje, kur jinai gali beveik nuolat būt kažkiek nuleista, nes nuolatiniam nuleidimui-pakėlimui galbūt praktiškiau romanetė g.gif nors jei audinys nepretenzingas, tai nedaug vargo.
pas mane virtuvėje austrijetė traukoma vasarą aukštyn-žemyn per kokius 10 cm, kai kyla rytinė saulė, kad į akis nespigintų, o šiaip nuolat būna pusiau nuleista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 kovo 2014 - 13:12
Femme,anksčiau minejot,kad siuntėtes lovos užtiesala,ar tinka ir patinka? Jei galit tinklapi priminkit.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 03 05, 16:39)
Femme,anksčiau minejot,kad siuntėtes lovos užtiesala,ar tinka ir patinka? Jei galit tinklapi priminkit.

tai kad plaukė laivu biggrin.gif kaip tik vakar gavau žinutę, kad šią savaitę jau turi parplaukt, tada bus ir komentarai.
puslapis www.overstock.com
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 05, 16:11)
tai kad plaukė laivu  biggrin.gif  kaip tik vakar gavau žinutę, kad šią savaitę jau turi parplaukt, tada bus ir komentarai.
puslapis www.overstock.com

4u.gif
Bet ir plaukia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 05, 11:14)
pas mane kabinsis ant lubu arba ant sienos, bet vistiek prie pat lubu, nes turi palysti po lubiniu karnyzu. Todel lango atidarymui visiskai netrukdys.
o ar Romanete ar austriete dar neapsisprendziu  doh.gif

as uz romanete, bet kad apacioje butu su pagrazinimu( kad nelygi butu) ,ar sonuose su "remeliu".... ir kabinciau ne nuo lubu, o su lyg lango nisa plius karnyziukas (nezinau kaip jis lietuviskai vadinasi blush2.gif ).. ir ji truputi nuleisciau ant lango- kad jo virsus sutaptu su pakabinamu spinetliu virsumi ... gali ir karnyziukas buti banguotas- tada romanetes apacia lygi 4u.gif
keletas pvz.. su banguota apacia:
user posted image

http://www.blockoutb...s-01.jpg?805eca

cia buvo imtas pvz su karnyzu:
user posted image

ir siuvom romanete i mergaites kambari, bet be karnyzo,o su banguota apacia:
http://public.fotki....bos/romane.html

o cia l pvz kur karnyzas ir romanete.. manau jums labai tiktu, nes langas atskiri nuo spinteliu, tai butu toks kaip ireminimas...
https://www.google.l...r...280&bih=637

bet cia as kalbu apie romanetes siutas ne is skaidraus dieninio audinio 4u.gif jei is skaidraus- tai tada karnyzas +romanete tokia su naturaliai krintanciomis dviem bangomis.. kazkas tokio:

user posted image

ir dar neuzmirskit del praktiskumo ar tai romanete, ar austrijiete nelabai bus patogu naudotis jei ji bus nuleista iki pat apacios- taskosi tada... kadangi pas jus du simetriski langai,galima kabinti romanetes tiesiai i lango rema, vat tokiu principu 4u.gif
http://www.moderncur...nd_original.png

sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 05 kovo 2014 - 19:05
QUOTE(neinzy @ 2014 03 05, 20:02)
4u.gif

sekmes renkantis  4u.gif

Sveiki,

Idomu ar galima toki grozi padaryti jeigu langas 2.40x1.40 (padalintas i 3 dalis)? biggrin.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 05 kovo 2014 - 19:14
[quote=Iriska,2014 03 05, 19:13]Sveiki,

Idomu ar galima toki grozi padaryti jeigu langas 2.40x1.40 (padalintas i 3 dalis)?  biggrin.gif  g.gif
taip su trim bangom ir is plonycio audinio tikrai galima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 05 kovo 2014 - 19:36
Merginos, pasiulykit koki uzuolaidu (cia kaip bendrinis zodis visiems langu rubams) varianta, jei tai bendra virtuves ir svetaines dalis. Ir virtuvej prasideda balkono durys (is karto po virtuvinio komplekto sienos), o tada didelis langas. Ir taip pereina i svetaine. Dekui 4u.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kur cia 50 off? Uk tik 30 duoda
Atsakyti