Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjoms

QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 04, 11:38)
Arba tokias  g.gif

user posted image

man sitos labai labai wub.gif as apie tokias irgi ant keliu langu mastau bigsmile.gif
Atsakyti
kiek kitoks sios dizaineres kurtas interjeras- man grazu ax.gif
http://www.manonamai...o.d?id=63961636

tik vat baisiai smalsu, kokia lova pasirinko seiminike, kad ji pamineta, o nuotraukose nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 03 04, 16:43)
kiek kitoks  sios dizaineres kurtas interjeras- man grazu ax.gif

As virtuvines plokstes ideja issisaugojau rolleyes.gif Niekaip neissirenku variantu ploksciu doh.gif
Atsakyti
Pas mus virtuvėje austrijetės su kutukais, kaip antrame pavyzdyje, man gražu, tik nemėgstu kai dar iš intensyviai žvilgančio audinio priraukia (taftos pvz.) nes pati forma savaime dekoratyvi, papildomai puošnumo nebereikia, nes atrodo kaip tarybinių laikų banketinėse salėse.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 04, 10:15)
Ačiū, as galvoju dėti romanete, tik dar nezinau ar per visa lango ploti dėti vieną ar dvi, nes labai platus langas pas mus.

gražiau tai tikrai būtų viena, bet ar techniškai tai nebus problema tai tikrai nežinau, nes nesidomėjau dar technine dalim. Iš kitos pusės, dabar bandau prisimint ar yra tekę kur nors matyt ant vieno lango dvi romanetes, ir beveik esu tikra, kad nėra tekę matyt tokio varianto. Bet kažkodėl atrodo, kad nebūtų labai gerai unsure.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 04, 11:38)
man patinka tokio stiliaus

Arba tokias  g.gif

gražu, bet ar tas antras variantas netrukdys darinėti lango? nors, gal ir nėra poreikio darinėti tą langą g.gif bandau prisiminti kiek kartų aš buvau atsidarius savo langus, ir ant vienos rankos pirštų galiu juos suskaičiuot. Bet ir tų pačių kelių kartų nebūtų buvę jei būtume pasidarę kondicionierius, betgi atrodė, kam su LT klimatu toks daiktas reikalingas doh.gif
Atsakyti

tik vat baisiai smalsu, kokia lova pasirinko seiminike, kad ji pamineta, o nuotraukose nesimato  g.gif

O mano nuomone kaip dizainerei tai silpnai.Grazu bet silpna.Daug kas neisryskinta ir paslepta.Bet gal cia tik man. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 03 04, 15:43)

tik vat baisiai smalsu, kokia lova pasirinko seiminike, kad ji pamineta, o nuotraukose nesimato  g.gif

Turbūt ne iš jos vadovaujamų salonų ta lova pirkta, tai ir nerodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 04, 21:34)
gražiau tai tikrai būtų viena, bet ar techniškai tai nebus problema tai tikrai nežinau, nes nesidomėjau dar technine dalim. Iš kitos pusės, dabar bandau prisimint ar yra tekę kur nors matyt ant vieno lango dvi romanetes, ir beveik esu tikra, kad nėra tekę matyt tokio varianto. Bet kažkodėl atrodo, kad nebūtų labai gerai  unsure.gif
gražu, bet ar tas antras variantas netrukdys darinėti lango?  nors, gal ir nėra poreikio darinėti tą langą  g.gif bandau prisiminti kiek kartų aš buvau atsidarius savo langus, ir ant vienos rankos pirštų galiu juos suskaičiuot. Bet ir tų pačių kelių kartų nebūtų buvę jei būtume pasidarę kondicionierius, betgi atrodė, kam su LT klimatu toks daiktas reikalingas  doh.gif

As irgi pagalvojau, kad bus negrazu dvi romanetes, desiu viena 4u.gif
arba ta kita varianta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 03 05, 09:58)
As irgi pagalvojau, kad bus negrazu dvi romanetes, desiu viena  4u.gif
arba ta kita varianta  blush2.gif

2.5m ilgio viena romanete dejau vaiko kambariui , tai apatinis metalo vamzdelis issilenke aisku nedaug bet matosi daugiau taip nebedaryciau schmoll.gif (pas mane langas padarytas is 3 daliu), pas drauge langas is 2 daliu ir jos romanete 2 daliu man daug geriau atrodo, nei perlinkusi vientisa, juolab kad ir gali atsidaryti po viena dali. iki 2 m vientisa dar kaip ir nieko.

Manau dar paziurekit kaip pas kitus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lince777 @ 2014 03 05, 09:10)
2.5m  ilgio viena romanete dejau vaiko kambariui , tai apatinis  metalo vamzdelis issilenke aisku nedaug bet matosi daugiau taip nebedaryciau schmoll.gif  (pas mane langas padarytas is 3 daliu), pas drauge langas is 2 daliu ir jos romanete 2 daliu man daug geriau atrodo, nei perlinkusi vientisa, juolab kad ir gali atsidaryti po viena dali. iki 2 m  vientisa dar kaip ir nieko.

Manau dar paziurekit kaip pas kitus smile.gif

Pas mane langas 210 plocio ir 175 aukscio nuo lubu iki stalvirsio.

Jeigu apatinis pagaliukas islinko, tai manau kad virsus per viduri prastai pritvirtintas, nes visa svori laiko butent virsutinis mechanizmas. Pas vyro mama padareme tokio dydzio langui romanete i virtuve, tai viskas gerai niekas nelinksta.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 03 04, 22:34)

gražu, bet ar tas antras variantas netrukdys darinėti lango?  nors, gal ir nėra poreikio darinėti tą langą  g.gif bandau prisiminti kiek kartų aš buvau atsidarius savo langus, ir ant vienos rankos pirštų galiu juos suskaičiuot. Bet ir tų pačių kelių kartų nebūtų buvę jei būtume pasidarę kondicionierius, betgi atrodė, kam su LT klimatu toks daiktas reikalingas  doh.gif

austrijetę galima kabinti prie pat lubų, tada sutraukta jinai pakyla virš lango. O langą atidaryti vien išvalymui reikia, nesinori į lauką lėkti kiekvieną kartą.
kondicionierius apskritai velnio išradimas - jei yra poreikis palalpų vėsinimui, yra daug sveikesnių alternatyvų (pvz. rekuperacinis vėdinimas su oro atvlsinimu-pašildymu žemėje).
romanetės man sukuria per griežtą vaizdą ir be papildomų dekorų blankiai atrodo, ypač prabangesniam interjere. Be to austrijetės neturi jokio metalinio vamzdžio, kuria gali išlinkt, o viršuje mechanizmas sukasi prie sienos, todėl irgi nėra kam linkt, reikia tik pasidomėt, kokio maksimalaus ilgio tie mechanizmai gali būti.
Papildyta:

nelabai supratau, kokios ten durys su komoda užstatytos miegamajam, butaforinės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 03 05, 10:34)
austrijetę galima kabinti prie pat lubų, tada sutraukta jinai pakyla virš lango. O langą atidaryti vien išvalymui reikia, nesinori į lauką lėkti kiekvieną kartą.
kondicionierius apskritai velnio išradimas - jei yra poreikis palalpų vėsinimui, yra daug sveikesnių alternatyvų (pvz. rekuperacinis vėdinimas su oro atvlsinimu-pašildymu žemėje).
romanetės man sukuria per griežtą vaizdą ir be papildomų dekorų blankiai atrodo, ypač prabangesniam interjere. Be to austrijetės neturi jokio metalinio vamzdžio, kuria gali išlinkt, o viršuje mechanizmas sukasi prie sienos, todėl irgi nėra kam linkt, reikia tik pasidomėt, kokio maksimalaus ilgio tie mechanizmai gali būti.
Papildyta:

nelabai supratau, kokios ten durys su komoda užstatytos miegamajam, butaforinės?  g.gif

pas mane kabinsis ant lubu arba ant sienos, bet vistiek prie pat lubu, nes turi palysti po lubiniu karnyzu. Todel lango atidarymui visiskai netrukdys.
o ar Romanete ar austriete dar neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti