QUOTE(Latifa @ 2014 03 04, 22:34)
gražu, bet ar tas antras variantas netrukdys darinėti lango? nors, gal ir nėra poreikio darinėti tą langą
bandau prisiminti kiek kartų aš buvau atsidarius savo langus, ir ant vienos rankos pirštų galiu juos suskaičiuot. Bet ir tų pačių kelių kartų nebūtų buvę jei būtume pasidarę kondicionierius, betgi atrodė, kam su LT klimatu toks daiktas reikalingas
austrijetę galima kabinti prie pat lubų, tada sutraukta jinai pakyla virš lango. O langą atidaryti vien išvalymui reikia, nesinori į lauką lėkti kiekvieną kartą.
kondicionierius apskritai velnio išradimas - jei yra poreikis palalpų vėsinimui, yra daug sveikesnių alternatyvų (pvz. rekuperacinis vėdinimas su oro atvlsinimu-pašildymu žemėje).
romanetės man sukuria per griežtą vaizdą ir be papildomų dekorų blankiai atrodo, ypač prabangesniam interjere. Be to austrijetės neturi jokio metalinio vamzdžio, kuria gali išlinkt, o viršuje mechanizmas sukasi prie sienos, todėl irgi nėra kam linkt, reikia tik pasidomėt, kokio maksimalaus ilgio tie mechanizmai gali būti.
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 03 04, 16:43)
kiek kitoks sios dizaineres kurtas interjeras- man grazu
http://www.manonamai...o.d?id=63961636
tik vat baisiai smalsu, kokia lova pasirinko seiminike, kad ji pamineta, o nuotraukose nesimato
nelabai supratau, kokios ten durys su komoda užstatytos miegamajam, butaforinės?