Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Labą rytą..
Vaikai ok, anytai pasivaideno, pas Gabi neiko nėr, švari.. o pas Modestą lyg 2 nauji, o gal ir ne nauji.. nebežinau jau.. nu dar šian su anyta namuose..
bet jau anmuose, vakar jau ir verkt norėjosi, bardakas, visur riebalai, žaislai.............. doh.gif

Nu man ir įdomu kaip ich šeimyna? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Maniske lyg ir nieko jau, tfu, tfu, tfu, tik viduriuoja dar. Visi kiti sveiki g.gif Tai idomu kas cia jai buvo... unsure.gif
SNAS, idomu kas ten pas jus.. blink.gif gal imanoma pas koki odos gydytoja nueiti? g.gif

Annia, kaip Marta? g.gif

Pas maniske dabar atejo tas "kodel" laikas. Turbut pas visus jau praejo, ane? Kaip man ji atsibodo, viskas jai kodel. doh.gif vakar as jos pradejau klausineti kodel, tai ji susinervavus sako, kad tik ji gali klausti KODEL, nes cia jos zodis doh.gif
Atsakyti
čia jos žodis lotuliukas.gif

ich, nebežinau doh.gif

sveikatos visiems pavargusiems ir apsirgusiems 4u.gif
Atsakyti
Su Kaziu visus smile.gif
http://www.tavovaika...ampaign=250x350

Apie mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 10:42)

Verkiau beskaitydama. Pacios prisiminimai grizo. Gerai kad viskas baigesi gerai!
Atsakyti
Su mergaiciu diena bigsmile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Eina sau, Laukinuke, ziauriai baisu... unsure.gif

Su praejusia kovo 8 visas 4u.gif
Nuo vakar vakaro abu bernai mano vemia doh.gif maziukas isvemia ir rekia, nes gi alkanas, lova visa apavaryta, turesiu ka siandien veikt doh.gif pas mus taip silta lauke, planavom i zoo soda nulekti siandien unsure.gif

Kastonyt, kaip tu?

SNAS, kaip vaikai?
Atsakyti
Ich, vargsvai jus visi. Panasu i rota koki. Laikykis!

Siandien mus tevai paleis i Kaziuka. Kas buvo? Ka gero mate/pirko?
Atsakyti
QUOTE(juliulyte @ 2014 03 09, 11:25)
Ich, vargsvai jus visi. Panasu i rota koki. Laikykis!

Siandien mus tevai paleis i Kaziuka. Kas buvo? Ka gero mate/pirko?

As buvau su mama, uosvis su vyru isleido TRIM !!!! valandom smile.gif. Labiausiai megavausi geru oru ir laisve smile.gif. Man pasirode, kad muge kuklesne lyginant su ankstesniais metais ir nelabai kas ka perka smile.gif. O pirkau: karsto sokolado ( ipyle beveik visa puoduka), skrudintu migdolu su cukrum ir su cesnakais ( labai skanu), po maza muiliuka mergaitems ( labai megsta muiliukus), po svilpuka, baranku ir obuoliu. Ka tu pirkai?

Ar zinot, kad atsirado LT skiepas nuo meningokoko B? Parinames skiepyt ar ne.
Papildyta:
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 09:42)

Labai sunku buvo skaityt tavo istorija. Is dalies, gal gerai, kad labai jauna buvai, gal kiek lengviau buvo isgyvent, nes rimtai galima isprotet tokioj situacijoje. Tfu tfu tfu, o Patricijai sveikatos milijonas balionu.
Atsakyti
Urtike, mes su vyru visa Kaziuka pirmyn ir atgal perejom! Kai pradedavo bumbeti kad pavargo irgi siulydavau ikvepti oro ir megautis laisve smile.gif Kojas iki siandien jauciu smile.gif Pirkom pinta krepseli kiausiniams Velykoms, as viena kaklo papuosala ir skanumynu - baronku, mesu, latvisku kukuruzu karameleje, stintu. Buvo daug maisto, maziau keramikos, kitu rankdarbiu. Bet oras uztst pasakiskas, kaip niekad wink.gif

Kur visos pasislepe?

Sebuciui vel kazkas prikibo-temperatura nedidele ir kosulys atsinaujino. Kaip nusibodo! Nuo vasario is namu negalim normaliai iseiti. Is pradziu plauciai, po to vejaraupiai ir vel kazkoks s...
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(ich @ 2014 03 04, 17:50)

Kai buvom lietuvoj, gavom soka mes. blush2.gif  biggrin.gif Mazi vaikai jau turi ismaniuosius telefonus, vos ne kiekvienam reikia iphono... blink.gif Maniskis kai su visokio amziaus vaikais susiduria, tai vidurkis, kada gauna vaikai telefona, 12-14 metu. I pradine mokykla net atsinesti negalima, perspeja visus tevus rugsejo pirma. Jei reikia su vaikais susisiekti, reikia sekretorei skambinti. smile.gif

Pas mus tas pats drinks_cheers.gif

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2014 03 08, 10:42)

Skaiciau su asarom ........ Pries akis iskilo musu situacija 3 metus atgal, kai taip pat masinoj lekem su pamelynavusiu dustanciu nuo stipraus plauciu uzdegimo 1 menesio vaiku .....Minuciu reikalas jau buvo ..
Laime, kad jusu istorija, kaip ir musu, laimingai baigesi 4u.gif Tegul auga sveikos ir judrios musu mazosios stipruoles 4u.gif

Papildyta:
Priziuriu drauges mergaite 3 metu dabar nuo ryto iki vakaro jau antra savaite, tai laikas leeeekia kosminiu greiciu ... Nuvarom su abiem i mokykleles, laukas, pietus, spalvinam padainuojam ir vsio, jau guldyt tenka ... Prisedau nuvogus minute, jau lekiu, nes abi lenda prie mano dickio, jau rekia ... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
nu va, lyg ir baigem visa seima sirgti kazkokiu brudu doh.gif blogiausia buvo B, dar ir siandien nekaip jis atrode, ale bent jau valgom siandien! biggrin.gif Atsikeliau toookia alkana ir iskart supratau, kad man jau labai gera thumbup.gif

SNAS, kaip tavo vaikai? g.gif kaip berimas? unsure.gif
Visiems sergantiems po baliona 4u.gif

Kaip as pasiilgau Kaziuko! galetu jis kada vasara buti biggrin.gif

Lotyna, saunuole kokia tu thumbup.gif
Atsakyti