Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

ich, mergytė pasakiška wub.gif wub.gif
laba 4u.gif
Atsakyti
sveikos.

Penktadienis bigsmile.gif Paskutiniu metu kai pvaikas laukiu išeiginių... cool.gif

Mažoji mano rytais cirkinasi... keliamės rengiamės ir ties kažkuriuo momentu, kai jau reik striukę rengtis užeina kaprizas, griūna ant žemė skaip guminė, bėga į kambrį, įvonią ir NIEKO nenori.. nei gražiuoju, nei piktuoju nepaimsi.. aš aišku rytais skubu, vėluoju.. jai nė motais.. na tai aš tada kaprizą "imu" išbandytais metodais, siūlau maisto.... doh.gif dešros, sausinį, šokoladą juodą arba gumos doh.gif Užtenka pasiūlyt ir keliolikos sekundžių bėgyje pati mergina nusišluosto ašaras, pati apsirengia tik duok tu jai tos gumos.. augindama trečią vaiką suprantu, kad tai nėra gerai. bet kol kas ant greitųjų rytais neturiu galimybės atrast metoko, kaip įveikt tą monstriuką susigūžusį..

Daniela kaip visada miela fėja wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Aciu merginos 4u.gif

SNAS uz rytus 4u.gif Maniske tai niekur nebegioja, ant zemes nekrenta, bet atsistojusi klykia kai rengiames. O paklausus ko ji verkia, sako, kad nezino. doh.gif Maziukas rekia, nes nenori rengtis, ta rekia, nes rekia visada. doh.gif Jau sededama masinoj nusiramina, bet tas chaosas namuose is proto varo. doh.gif Siaip mano maziausias daug maziau verkia nei D. unsure.gif Jei kas nors ne pagal ja, ji iskart i asaras doh.gif
Atsakyti
Sveikos matyt mėnulis ar kas vaikus apsėdo....ryte patyriau viską ką rašot...atsikėliau su L ir M nubudo aiškiai mažai miego iškart pradėjo ašarot raminau sakau pagulėk po dušo ateisiu ji spardos lovoh ignorą įjungus bet ur nesijelia ušėjau kai užsiklykė 6 ryto mamaaaaaaaaa tai jau laukiau kaimynų atlėkiančių....stovi prie durų neina ir rėkia...vusa drebanti ir nervų raminau kalbu ramiu tonu bereaguoja dar garsiau rėkia kilo vyras pasiėmė ją...žinokit ir pati cerkiau duše ir valerjono įkaliau nes taip ir verkė iki 7 h klausiu kas yra tyla arba nežinau...į daržą su nuotaika ėjo nes tipo ožys iš jos pabėgo,bet kad rengtųsi ar batus autųsi kartoju 10 k.negirdi kol tono nepakeliy ar pati neaprengiu...atrodo be ausų vaikas ir visiškai mane ignoruoja....
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 28, 14:43)
į daržą su nuotaika ėjo nes tipo ožys iš jos pabėgo,bet kad rengtųsi ar batus autųsi kartoju 10 k.negirdi kol tono nepakeliy ar pati neaprengiu...atrodo be ausų vaikas ir visiškai mane ignoruoja....

mano tai negirdi net pakelto tono doh.gif
Atsakyti
D labai simpatiška wink.gif

Snas ištveri neužvažiavus per užpakalį? Man sunkiais sekas...esu bloga mama kažko nemoku jai auprantama kalba išaiškinti...
Atsakyti
Krissti, maniske taip pastoviai verkia, diena ir nakti... doh.gif Kartais sukandus dantis iskenciu, kartais, rekti pradedu, kartais tiesiog B liepiu eit ja nuraminti. maniskes rekimo rekordas turbut 4val, kai ausys ir angina buvo... unsure.gif Verkia ji ziauriai daug, su B vis raminam vienas kita, kad iki paauglystes turetu baigti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 02 28, 16:31)
Krissti, maniske taip pastoviai verkia, diena ir nakti... doh.gif Kartais sukandus dantis iskenciu, kartais, rekti pradedu, kartais tiesiog B liepiu eit ja nuraminti. maniskes rekimo rekordas turbut 4val, kai ausys ir angina buvo... unsure.gif Verkia ji ziauriai daug, su B vis raminam vienas kita, kad iki paauglystes turetu baigti doh.gif

blush2.gif aš ir bloga mama.. ryte kai trys kaukia, o tavęs dar trys žmonės laukia vėluojant darban.. užsvažiuoju per šikynę, žiū nepadeda.. tai dabar nebevažiuoju.. o maistu monyju.. žinau jso jautrių vietą.. skanėstai.. manipuliuoju doh.gif
Krissti, man rodos daug kygų esi perskaitęs, daug tiesų žinai, ir praktikso turi, bet ryte, kai tu viena iš penkių + šuo skubi.. nu man nelaiko nervai...
Atsakyti
mes tai barames daugiau negu musames. reksne as, garsiai is esmes kalbu, o jei piktu tonu, tai iskart ir gaunas kad rekiu. ir vesta sita paveldejo. o siandien paauglystes problemos uzpludo. varto v knygute apie undinele ir sako dazysiu raudonai plaukus, as kazka atsakiau kad ai paziuresim ar tiks, vesta tiks, dazysiu! ir isileidau kaip mazas vaikas i diskusija, ne veltui b sako kad mes vieno proto biggrin.gif nedazysi! dazysiu! nedazysi! ir v tik sako sa, tu sena boba biggrin.gif taip juokinga pasidare, maniau dar 10 m bent neteks gincytis del plauku spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 28, 13:43)
Sveikos matyt mėnulis ar kas vaikus apsėdo....ryte patyriau viską ką rašot...atsikėliau su L ir M nubudo aiškiai mažai miego iškart pradėjo ašarot raminau sakau pagulėk po dušo ateisiu ji spardos lovoh ignorą įjungus bet ur nesijelia ušėjau kai užsiklykė 6 ryto mamaaaaaaaaa tai jau laukiau kaimynų atlėkiančių....stovi prie durų neina ir rėkia...vusa drebanti ir nervų raminau kalbu ramiu tonu bereaguoja dar garsiau rėkia kilo vyras pasiėmė ją...žinokit ir pati cerkiau duše ir valerjono įkaliau nes taip ir verkė iki 7 h klausiu kas yra tyla arba nežinau...į daržą su nuotaika ėjo nes tipo ožys iš jos pabėgo,bet kad rengtųsi ar batus autųsi kartoju 10 k.negirdi kol tono nepakeliy ar pati neaprengiu...atrodo be ausų vaikas ir visiškai mane ignoruoja....

As irgi ryte patyriau viska ka raset tik padauginus is dvieju. Vyrui siandien tevadienis, bet paprasem tevu, kad duotu mums pasiilset ir jas paziuretu, tai galvoju reikejo man jas suruost be pusryciu, bet ne, pasistengiau-iskepiau ant sviestuko varskeciu, atsildziau braskiu, padariau arbatytes, o baigesi viskas, kad isvede is kantrybes ir dar galu gale abu diorgani su vyru tarpusavy susikalem doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(nylli @ 2014 02 28, 22:06)
mes tai barames daugiau negu musames. reksne as, garsiai is esmes kalbu, o jei piktu tonu, tai iskart ir gaunas kad rekiu. ir vesta sita paveldejo. o siandien paauglystes problemos uzpludo. varto v knygute apie undinele ir sako dazysiu raudonai plaukus, as kazka atsakiau kad ai paziuresim ar tiks, vesta tiks, dazysiu! ir isileidau kaip mazas vaikas i diskusija, ne veltui b sako kad mes vieno proto biggrin.gif nedazysi! dazysiu! nedazysi! ir v tik sako sa, tu sena boba biggrin.gif taip juokinga pasidare, maniau dar 10 m bent neteks gincytis del plauku spalvos biggrin.gif

Oho smile.gif. Maniske tai nesupranta dar, kad plaukus galima dazyt smile.gif, bet jau praso auskariuku, o vakare leidau joms abiems pavaiksciot su vaikiskais kablais smile.gif.
Atsakyti
Pribaigs mane naktys. Pradejo klykti maniske 2:30, tai prizadino maziuka, su kuriuo zaidziau iki 4:30, uzmigom tada iki 6:30 ir jau visi vaikai atsikele doh.gif Kazkoks kosmaras, miegot gi su b nuejom 1 doh.gif B isvaziavo, tai busiu siandien ragana doh.gif
Labas rytas, beje... doh.gif

Maniske nesupranta nei apie plauku dazyma (nors dazausi), nei apie auskarus (nenesioju, laukiu geresniu laiku), nei apie kulnus (neturiu nei vienu batu su kulnais) biggrin.gif dabar pas ja princeses laikotarpis, tai nori buti palaidais plaukais ir su suknelem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 01 kovo 2014 - 08:04
Ich kalnas tau balionų?!!! M pas senelius miegojo,bet L 7 kilo tai jau nulaužiau miegui...reiks lygint kalną...tingiuuuuuu
Atsakyti