Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(juliulyte @ 2014 02 27, 09:51)
Sveikos!
Lotyna, linkiu kad viskas butu su tuo leliuku gerai! Bet kuriuo atveju, Airijoj, mansu, tolerancijos daugiau ir vaikas gales gyventi visapusiska gyvenima.
Mamis drauges dukra laukiasi-jai beveik 39, vaikelis po ilgo gydymosi pagaliau pasibelde ir jai irgi pranese, kad yra 10 pricentu tikimybe, kad gims dauniukas. Bet kuriuo atveju tada sake kad gimdys, augins ir myles. Laukiam ir tikimes, kad gims sveikas!

Cinde, cia didzioji neaisku ar pateks i darzeli? Mes kadangi su senaja sistema kazkaip patekom, tai mazasis turi pirmenybe, tai eile stovi vietoj, esam ketvirti smile.gif

Pradejom su Sebuciu pas logopede lankytis, nes vis dar beveik nekalba. Nors s, č, š taria gerai smile.gif

Cia del amziaus tie 10 % ? Kaip man baisu tokie dalykai tiesiog galvoj netelpa sad.gif.

Sebutis cia vyresnysis?
Atsakyti
Lotyna, labai uzjauciu drauge ir visus artimuosius, turbut dabar isgyvena pragara, bet tikiuosi kad tai tik speliones, kurios nepasitvirtins 4u.gif
As su mazaja labai pergyvenau kad jai kazkas ne taip.. ji gime 37 sav, pediatre sake 36, na visko gali buti su tais terminais.. ir ji buvo kudute kaip pagaliukas, pedutes isvis atrode milziniskos palyginus su visu kuneliu ir kumstukus riesdavo i vidine puse, pilvukas issiputes, bet taip buvo del to kad nepilnai isnesiota, ir tai tik pora sav..o ka kalbet kai gimsta 7 men..
taigi maniske visiskai sveika, tfu tfu tfu, linkiu kad ir drauges leliukas butu sveikutis 4u.gif

QUOTE(juliulyte @ 2014 02 27, 09:51)
Cinde, cia didzioji neaisku ar pateks i darzeli? Mes kadangi su senaja sistema kazkaip patekom, tai mazasis turi pirmenybe, tai eile stovi vietoj, esam ketvirti smile.gif

Pradejom su Sebuciu pas logopede lankytis, nes vis dar beveik nekalba. Nors s, č, š taria gerai smile.gif

Taip, vyresnioji, mes praeitais metais nepatekom, po priemimo likom 7-tinti eileje, o dabar vis stumia mus i gala jau antri metai doh.gif
Ji s raide tai gerai taria, bet vat š,č sunkiai sekasi tarti, kartais r neaiskiai istaria.. O mazoji 1,5 metuku ir sako mama, tete, kar kar, myliu wub.gif turbut taip ir turetu kalbeti tokio amziaus smile.gif

Atsakyti
Sveikos wink.gif
M tai raidę R gerai taria,š ir č gal irgi,nes neužkliuvo ausiai,reiks šiamdien pasiklausyt wink.gif

Gal kuri kepat "čirvinius" blynus elektr.keptuvei ir turit receptą išbandytą??? Nusipirkau keptuvę užgavienęms bus kitokių blynų.
Atsakyti
Sveikos gyvos.

QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 27, 14:09)
Gal kuri kepat "čirvinius" blynus elektr.keptuvei ir turit receptą išbandytą??? Nusipirkau keptuvę užgavienęms bus kitokių blynų.

turim ,kepam.. neskanius blynus biggrin.gif lotuliukas.gif kažkaip MB užmaišo š lempos ir skanūs pas jį gauansi, o aš kad ir kokių recų prisigaudau ,man neskanūs iškepa. mb mėgsta, kag traškūs išorėj būtų.. pa sjį gauans irgi tai ne visdaa, bet jsi kept, kepa vaikams, man ir kai jsi kepa, tinka bet kokie skanesni ir ne tokei skanūs. svarbu ne man kept.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Krissti, as irgi turiu ta keptuve, bet recepto nezinau, nes is akies darau. 2 kiausus dedu, nemazai cukraus (tada jie trapesni man buna), sviesto tirpinto, miltu ir pieno. Jei per tirsta, dedu dauiau pieno, jei skysta - miltu. Kas karta vis kitokie gaunasi. biggrin.gif Bet vaikams patinka. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 02 27, 17:07)
* nemazai cukraus (tada jie trapesni man buna),
** Kas karta vis kitokie gaunasi. biggrin.gif Bet vaikams patinka. smile.gif

* taip, visi blynai nuo cukraus traškumo įgauna thumbup.gif
** va va, šitie blynai pas mane irgi visada kitokie gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 02 27, 17:37)
* taip, visi blynai nuo cukraus traškumo įgauna thumbup.gif

Nu va, o galvojau naujiena pasakysiu blush2.gif biggrin.gif Siaip as visus kepinius kepu pagal receptus, nes mano akys kreivos, is akies nemoku. Vieninteliai sitie blynai kepami is akies. biggrin.gif

Siandien pas maniske darze karnavalas buvo, buvo feja biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Fejos grozis nenusakomas zodziais bigsmile.gif

Urtike, kiek supratau del amziaus ir gal dar del kazko. Siule tirtis toliau, bet mama nusprende bet kokiu atveju gimdyt, todel nesidare tyrimu. Viskas vyksta UK, todel informacijos iki musu nedaug ateina wink.gif

Sebutis vyresnis ir beveik nekalba, Simonas drasesnis ir tuoj pasivys kalbejime wink.gif Nezinau ar atejo amzius ar kelios pamokos pas logopede padejo, bet ciauscia zymiai daugiau smile.gif

Cinde, linkiu kad pasisektu!

Maniskiam skaniausi cirviniai su varske. Dedu is akies bet pabandysiu atkurt smile.gif Seimai: 4-5 kiausiniai, tirpinto sviesto ar aliejaus apie 70-100 gr, varskes 200-300, vanilinio cukrau saukstas, saukstas ar du paprasto cukraus pagal skoni, pilu jogurto/kefyro/grietines - ka turiu tuo momentu apie 150 ml, saukstelis kepimo milteliu ir miltu kokie 3-5 kupini saukstai, kad tesla lyg grietine butu. Kai pradejau tokius kepti, seimyna kitokiu nenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliulyte @ 2014 02 27, 21:07)
*Fejos grozis nenusakomas zodziais bigsmile.gif

**Sebutis vyresnis ir beveik nekalba, Simonas drasesnis ir tuoj pasivys kalbejime wink.gif Nezinau ar atejo amzius ar kelios pamokos pas logopede padejo, bet ciauscia zymiai daugiau smile.gif

*Prisiprasem, aciu 4u.gif blush2.gif biggrin.gif
**Mano vyresnelis irgi labai velai pradejo kalbeti, tiksliau kalbejo, bet labai ilgai savo kalba vare. Mes supratom ji, tai jos ir nesivargino kalbeti. Darze prasidejo kita kalba. Abi pradejo maisytis, bet jis kai toks be kompleksu, tai vare darze lietuviskai, tada maisytai. Nuo 4m ejo pas logopeda, kuris tikrai labai padejo thumbup.gif Tfu, tfu, tfu, problemu ner. Dabar panelei panasios bedos, nors lietuviskai neblogai kalba, bet pas logopeda noreciau vesti ir ja. rolleyes.gif
Atsakyti
nors ir kaip tingejau jau ka nors rasyti, bet negaliu atsilaikyti pries Danielos grozi, pasakiska nuotrauka 4u.gif

reikes kada pabandyti Julytes recepta, nes siaip kepu tokius pat paprastus kaip merginos ir rase, bet lydyta sviesta vietoj sliejaus atradau nesenai.
viena karta kepiau cirvinius pagal beata, bet buvo nusvilpti, gavau maisyt tesls is naujo smile.gif

del kalbejimo twi pastebejau, kad broliai seses pradeda kalbet panasiai, jei veliau tai visi veliau ir tvirksciai.
Justas buvo ankstyvas ir Marta ankstyva, na cia tik mano pastebejimas. M kalba manau gerai, istaria raides, buvo laikas kad praleidsdavo R, bet jau ismoko. tik man labai juokingai sukisciuoja kai kuriuos zodzius arba sako idomias galunes. Sian vaziuojam i darza ir sako nu ko tas zmogas per gatve vaiksto. ... arba sako nepadedau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 02 27, 21:51)
nors ir kaip tingejau jau ka nors rasyti, bet negaliu atsilaikyti pries Danielos grozi, pasakiska nuotrauka  4u.gif

reikes kada pabandyti Julytes recepta, nes siaip kepu tokius pat paprastus kaip merginos ir rase, bet lydyta sviesta vietoj sliejaus atradau nesenai.
viena karta kepiau cirvinius pagal beata, bet buvo nusvilpti, gavau maisyt tesls is naujo smile.gif
del kalbejimo twi pastebejau, kad broliai seses pradeda kalbet panasiai, jei veliau tai visi veliau ir tvirksciai.
Justas buvo ankstyvas ir Marta ankstyva, na cia tik mano pastebejimas. M kalba manau gerai, istaria raides, buvo laikas kad praleidsdavo R, bet jau ismoko.  tik man labai juokingai sukisciuoja kai kuriuos zodzius arba sako idomias galunes. Sian vaziuojam  i darza ir sako nu ko tas zmogas per gatve vaiksto. ... arba sako  nepadedau  tongue.gif

Mano irgi abi sakyciau ankstyvos, nuo 1,5 metu varo sakiniais, Aleksandra jau savo varda aiskiai pasako, ir labai daug kalba, bet abidvi irgi juokingai sukirciuoja lyg kokios lenkes arba galunes keistas pasako, irgi Sofija sako "zmogas", siandien girdziu A sako S " sesi, myli manes"? . AI dar vakar juokingai S suskele, kazka sake, kad nusipirko, vyras jai sako, tu turi pinigu, sako, taip turiu, vyras sako parodyk, o jinai jam: pinigu ir pimpiliuku rodyt negalima lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 10:26)

Aš tai ir maitindama šampo taurę išgeriu...blogai žinau...

Eik tu, kas cia blogo irnesakyk.gif

As tai apie č ž ir panasiu tarima atejau pasisakyt biggrin.gif Taigi vaikui tryyyyyys metai, gal norit kad dar Dostojevski originalo kalba skaitytu blyn??? Svarbiausia - filmuot. Po keliu metu ziuredami kaip mazi kalbejo uzsizvengs negyvai biggrin.gif
Atsakyti