QUOTE(Kuoduotoji @ 2015 10 26, 23:38)
mano vyras nemoka nei koses nei kiausinienes paruosti. jau nekalbu apie sunu
kartais duodu ka iberti, pamaisyti, ar mesa paplakti bet cia labiau zaidimui
Mano vyra gyvenimas privercia viska moket
Man buna seimininkizmo laikotarpiai, tai ruosiu visokius sedefrus seimynai, o dabr uzejo toks etapas, kad negaliu ziuret i puodus, tai jei ne vyras seima be vakarienes liktu.
QUOTE(rasabraske @ 2015 10 27, 06:14)
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie atgijusiu pokalbiu
smagu paskaityti apie visus, kokie visi jau dideli ir kiek moka. Kosiu virimas ir kiausinienes kepimas- tikrai ispudinga
Leja jau irgi didele ir savarankiska mergaite, jokiu problemu jau su tokiais vaikais.
Beje, sveikinu Kuoduotoja, mano terminas taip pat lapkriti, Leja per gimtadieni gaus issvajota sese
o as tai laukiu nesulaukiu pabaigos, nes atrodau ir jauciuosi kaip banginis
Kazkaip atrodo pirma karta viskas daug lengviau ir paprasciau buvo, dabar ir spaudimas kyla ir cukrus sokineja
Ooo, rasabraske sveikinimai !!! Prisimenu, kad paskutiniai menesiai sunkus, bet paskui vistiek su nostalgija prisiminsit. Kai 2 laukiausi, nebeidomu man buvo, nes viskas jau praeita, tai tik puskavau,laukiau pabaigos ir svajojau, kaip plona busiu, vyna gersiu ir su kablais vaiksciosiu. O dabar vistiek galvoju, kad gi kaip faina buvo - miegi iki pietu, nieko neveiki, visas darbas - i baseina nuvaziuot ir kraiteli supirkt. Nu ir dar tas laukimas, jauduliukas, vaikelio gimimas, pirmos dienos... Kai pagalvoji, vistiek toks pats reiksmingiausias, ypatingiausias moters gyvenimo etapas
O kokioj ligoninej gimdysit?