QUOTE(Krendel' @ 2015 03 18, 20:20)
Labas!
Aha perbegau i nestukiu pasnekesius
Beje, kruopelyte mano nestumo fotosesijos kabo intike
http://seimosfoto.eu...ios-fotosesija/
Sakau kruopelyte, nes tieeek priverciau vyrus prisifotkint, pati kita diena vos paeit galejau, bet laiminga buvau kai vazonas
Annia man vapsche labai labai patinka, seniai nesutikau, o buvo metas, kai labai daznai ji prie mano namu trynesi, nes vyresneli is mokyklos atvarydavo pasiimt.
Geras, maniskis i darzeli taip sau, nelabai noriai, bet eina. Dabar su tradiciniu oropakitiminiu laringitu tusinames namie
Kodeeel tamsiooom?
Kodel palikai blondziu gretas?
Labai grazi Daniela
Blyn blyn ir pas mus bus 4, bet gal jei vienos lyties labiau zais?
Na, cia aisku nenuspesi:)
sito nepraziopsojau, bet vistiek dar karta sveikinu
, labai labai grazia
, superines nuotraukos, kaip suprantu brolio laukiat? matau vyresnelis laimingas
, laukia maziuko?
del blondziu gretu sumazinimo- nzn, taip susviete viena diena ir nesigailiu
, kazkaip gyvesne sau atrodau, nesu visai tamsi, ne juoda- ruda, uztat pamaciau kad akys mano i zaluma
jau pripratau, kad niekas manes nepazysta.
komiska situacija buvo, kai laiptine plaudama kaimyne sutikau, nesuprato ka as cia veikiu, galvojo pasamde valytoja kazkas
, dar pasakiau kad gyvenu cia, vistiek turejau paaiskint is kurio buto, nes it tada nepazino
mano nuomone, kalasi visi, nepriklausomai nuo amziaus, bet kai mazesnis skirtumas, ir vienos lyties gal dazniau buna ir zaidimu. kai didesnis skirtumas, gal net geriau kad skirtingos lyties, kaip pas annia- turbut brolis labiau globoja burbulyte. Turim pusbrolius tarp kuriu 5 metai skirtumas, atrodo jau 14meciui isvis turetu but neidomus tas bamblys, neturetu nei pestis, nei bendru interesu, bet kalasi kaip banditai, isvis negali pabut civilizuotai. o maniskes daznai pykstasi, bet ir zidzia, kai nera kt vaiku, nes jei tik atsiranda dickei kokia drauge, psio- mazoji autsaidere
, maze tada prisiklijuoja prie manes.
Papildyta:
puponaute, o kaip tavo broliai gerai sueina, ar labiau konkuruoja?
pas mano drauge yra tokio pat amziaus ir tokio pat skirtumo dukros kaip maniskes, tai ten toookia meile
, idealu. jei mazoji serga, tai laukia seses is mokyklos, jau lego buna padeliota, viskas paruosta, kad sese gris, rankas tik nusiplaus ir greiciau tik sesim zaist.. as vis ziuriu , negaliu patiket. Kartais as palepinu maze, pries miega is darzo paimu, tai dickei tragedija
, nors nera, kad istisai jos pestusi, bet dickei matosi norisi vienai pabut, ramiai.