QUOTE(ich @ 2015 03 17, 10:34)
Sveikos
Sujudimas temoj
As irgi noriu Annia pamatyti
Mes gyvenam neblogai, mergina perkraustem pas broli i kambari, tai pradejo naktim daug geriau miegoti!
I darza eina labai noriai, turi 2 geriausius draugus, su kuriais nesiskiria ir vienas uz kita labai kovoja.
O siaip ziauriai plepi, labai megstanti piesti, vis dar garsiai rekianti mergina mano.
Pasirodom su pries pora men. daryta nuotrauka
nu idomu, kaip annia butu suregavus, jei pripuolis pradeciau fotkint, tuo laabiau kad manes ji nepazintu , as dabar tamsiom kasom.
Grazuole kokia pavasarine feja
, o kaip maziuko demesio nepavydi?
Mano trandacicha irgi neuzsiciaupia, labaiusia uzknisa tas kartojimas" mama mama", ir nors esi prie pat jos, ir jinai gali ziuret i akis, aiskiai mato, kad girdziu klausau, bet kartoja kol nepasakys i" ka". O siaip tai tokia mamyciuke, glaustosi vis aplink, labai moka komplimentus mamai pazert, katino akis padaro ir murkia tu pati graziausia, pati geriausia
Pupo, man irgi labai norejos sudalyvaut, nu bet visalaik mytas ispuola kai as ne vilniuj, atostogavom mes visa seima. Del geguzes tai nezinau dar, pas mane taip nesiplanuoja i prieki, dabar viskas derinama su mokiniu atostogom ir bendrai pgl. situacija..
Su darbu situacija nenupasakojama, vis dar ieskau teisybes
, turiu kelis projektus is namu, dairausi kt darbo bet kazkaip vangiai.
Kuoduotoji, ilgai nesvarstyk, jau ir taip amziaus skirtumas geras, varyk greiciau
. Koks suo