Sveikos mielosios
Lotyna* ačiū už sveikinimus:)
Taip, turim dabar sesę Gimė lapkričio 6 dieną, palyginus su Julija mažytė tokia ir juodukė Turim dabar du džiaugsmus
Kaip teisingai pastebėjo Lotina - mūsų leliukai gruodinukai jau pradeda švęsti 4 gimtadienius, iš dalies taip greit, o iš kitos pusies regis jie buvo su mumis visą gyvenimą :}
Kaip ir kitos užsuku čia labai retai, bet naudodamasi proga sveikinu visas su artėjančiais (ir atėjusiais) gimtadieniais: laimės ir džiaugsmo jums ir jūsų vaikiukams, bei ypatingai sveikatos
Anastasyja, tai bent naujiena
sveikinu nuoširdžiai
sveikinu nuoširdžiai
Anastasyja, sveikinu, kokios dziugios naujienos ! kaip smagu ir pavydu, kad turit dar viena galimybe pasidziaugti kudikeliu! Kaip didzioji reaguoja i sesute ?
Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena
M jau atsvente savo 4 ir namie, ir darzelyje, o savaitgali laukia balius su sveciais. M visa euforijoj, sake man labai patinka, kad visi sveikina jai tai pirmasis gimtadienis kuri tikrai suvoke ir ziauriai lauke.
O taip pat kartu su beveik vyriausia ,, gruodinuke,, Martute sveikinam visus visus su jau praejusiais 4 ir su ateinanciais 4
Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena
M jau atsvente savo 4 ir namie, ir darzelyje, o savaitgali laukia balius su sveciais. M visa euforijoj, sake man labai patinka, kad visi sveikina jai tai pirmasis gimtadienis kuri tikrai suvoke ir ziauriai lauke.
O taip pat kartu su beveik vyriausia ,, gruodinuke,, Martute sveikinam visus visus su jau praejusiais 4 ir su ateinanciais 4
QUOTE(Annia @ 2014 11 12, 23:30)
*Anastasyja, sveikinu, kokios dziugios naujienos ! kaip smagu ir pavydu, kad turit dar viena galimybe pasidziaugti kudikeliu! Kaip didzioji reaguoja i sesute ?
**Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena
**Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena
*Dėkui
Julija labai laukė sesės, myluoja, džiaugiasi kai prašom padėti, kažką paduoti ir pan. Tik sunkiai suvokia kai prašome tylos, nes jai būtinai reikia dainuoti, čiauškėti, ar šiaip savo tvarką daryti.
**Per FB, kur gi dar
Sveikos!
Anastasyja, sveikinimai jusu nuostabiai seimai!!! Paslaptinga kokia tu! daug sveikatos jums!
Taip pat sveikinimai visiems atsventusiems gimtadienius! Kokie jau dideli musu vaikai!
O mes su maziuku savaitgali ilsejomes, istrukome i Paryziu, ech, gera buvo
Anastasyja, sveikinimai jusu nuostabiai seimai!!! Paslaptinga kokia tu! daug sveikatos jums!
Taip pat sveikinimai visiems atsventusiems gimtadienius! Kokie jau dideli musu vaikai!
Sveikos.
Jo jo, tas FB tai visagalis ir visazinis
Ich, nu fainiai, ar ramus vaikis tavo pagrandukas?
As tai senu papratimu sveikinsiu kiekviena is eiles, kai tik laiko turesiu, man taip labiau patinka nei visus is karto
Tai Martute, Lexie ir Justuka jau su atsvestais gimtadieniais
Jo jo, tas FB tai visagalis ir visazinis
Ich, nu fainiai, ar ramus vaikis tavo pagrandukas?
As tai senu papratimu sveikinsiu kiekviena is eiles, kai tik laiko turesiu, man taip labiau patinka nei visus is karto
Tai Martute, Lexie ir Justuka jau su atsvestais gimtadieniais
QUOTE(ich @ 2014 11 18, 19:49)
Aš akimirki pagavojau kad su vyru....
Iš potekstės suprantu, kad mažėlis ramiakas super.
O mes su Gabyte biuleteny.. Ilsimės.
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 11 21, 12:54)
Kas nutiko Gabytei?
Papildyta:
Austeja ir Leja su 4-aisiais
QUOTE(Lotyna* @ 2014 11 23, 14:53)
Ačiū
labadiena
Ar mes pražiopsjom mytą ar taip ir nesusiorganizavo merginos?
ačiū, kad klausi. nieko rimto. aš buvau kokį tai virusą pasigavus, merginai skaudėjo galvą.. bijojau, kad jai taip nebūtų. Tai namie pragulinėjom abidvi.
Ar mes pražiopsjom mytą ar taip ir nesusiorganizavo merginos?
QUOTE(Lotyna* @ 2014 11 23, 15:53)
Kas nutiko Gabytei?
ačiū, kad klausi. nieko rimto. aš buvau kokį tai virusą pasigavus, merginai skaudėjo galvą.. bijojau, kad jai taip nebūtų. Tai namie pragulinėjom abidvi.
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 11 24, 15:01)
Meeto data kaip ir nuspresta FB, bet man rods, esu ir cia minejus.
Sausio 4 diena, sekmadienis
Tik del vietos niekaip nenusprendziam, betgi jau reik galvot greiciau. Nu matysim, gal per sia savaite iseis kazka pasiorganizuoti. Kaip suprantu, organizuoti norinciu nera. Gal cia butu?
Gaudre, Izabele, Thea , Toma, Marka ir Dominyka su praejusiais
Nu kaip gerai, kad užsukau Kokių fainų naujienų
Krendel dideliausi sveikinimai abiejom progom, nuotaka buvai nuostabi
Anastasyja nu ir slapuke, bet naujiena fantastiška ir koks gi mažylės vardas
O mes gyvenam neblogai, mano Gustynka pasiutus, bet šiaip susitariam. Su sese kaip gerai sutaria, taip dar gariau cypinasi ir mušasi, nuo rėkavimo būnu po prakaitu
Šiaip tai yra ilgakasė blondianka, apie 105 cm, 16 kg. Einam į darželį, bet turbut tiek kiek einam tiek ir sergam nu vis dar laukiu to išaugimo
Lotyna, bet tai Lukrecijos kojytės dydis
Krendel dideliausi sveikinimai abiejom progom, nuotaka buvai nuostabi
Anastasyja nu ir slapuke, bet naujiena fantastiška ir koks gi mažylės vardas
O mes gyvenam neblogai, mano Gustynka pasiutus, bet šiaip susitariam. Su sese kaip gerai sutaria, taip dar gariau cypinasi ir mušasi, nuo rėkavimo būnu po prakaitu
Šiaip tai yra ilgakasė blondianka, apie 105 cm, 16 kg. Einam į darželį, bet turbut tiek kiek einam tiek ir sergam nu vis dar laukiu to išaugimo
Lotyna, bet tai Lukrecijos kojytės dydis