Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Sveikos mielosios 4u.gif

Lotyna* ačiū už sveikinimus:)
Taip, turim dabar sesę wub.gif Gimė lapkričio 6 dieną, palyginus su Julija mažytė tokia ir juodukė blink.gif biggrin.gif Turim dabar du džiaugsmus wub.gif

Kaip teisingai pastebėjo Lotina - mūsų leliukai gruodinukai jau pradeda švęsti 4 gimtadienius, iš dalies taip greit, o iš kitos pusies regis jie buvo su mumis visą gyvenimą :}

Kaip ir kitos užsuku čia labai retai, bet naudodamasi proga sveikinu visas su artėjančiais (ir atėjusiais) gimtadieniais: laimės ir džiaugsmo jums ir jūsų vaikiukams, bei ypatingai sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Anastasyja, tai bent naujiena bigsmile.gif
sveikinu nuoširdžiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Anastasyja, sveikinu, kokios dziugios naujienos ! kaip smagu ir pavydu, kad turit dar viena galimybe pasidziaugti kudikeliu! Kaip didzioji reaguoja i sesute ?

Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena smile.gif

M jau atsvente savo 4 ir namie, ir darzelyje, o savaitgali laukia balius su sveciais. M visa euforijoj, sake man labai patinka, kad visi sveikina smile.gif jai tai pirmasis gimtadienis kuri tikrai suvoke ir ziauriai lauke.

O taip pat kartu su beveik vyriausia ,, gruodinuke,, Martute sveikinam visus visus su jau praejusiais 4 ir su ateinanciais 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 11 12, 23:30)
*Anastasyja, sveikinu, kokios dziugios naujienos ! kaip smagu ir pavydu, kad turit dar viena galimybe pasidziaugti kudikeliu! Kaip didzioji reaguoja i sesute ?

**Idomu kaip Lotyna pirmoji uzuode tokia naujiena smile.gif

*Dėkui ax.gif
Julija labai laukė sesės, myluoja, džiaugiasi kai prašom padėti, kažką paduoti ir pan. Tik sunkiai suvokia kai prašome tylos, nes jai būtinai reikia dainuoti, čiauškėti, ar šiaip savo tvarką daryti. biggrin.gif

**Per FB, kur gi dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
Anastasyja, sveikinimai jusu nuostabiai seimai!!! wub.gif wub.gif wub.gif Paslaptinga kokia tu! daug sveikatos jums! wub.gif

Taip pat sveikinimai visiems atsventusiems gimtadienius! Kokie jau dideli musu vaikai! 4u.gif

O mes su maziuku savaitgali ilsejomes, istrukome i Paryziu, ech, gera buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.
Jo jo, tas FB tai visagalis ir visazinis thumbup.gif biggrin.gif

Ich, nu fainiai, ar ramus vaikis tavo pagrandukas?

As tai senu papratimu sveikinsiu kiekviena is eiles, kai tik laiko turesiu, man taip labiau patinka nei visus is karto tongue.gif
Tai Martute, Lexie ir Justuka jau su atsvestais gimtadieniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 11 18, 19:49)
O mes su maziuku savaitgali ilsejomes, istrukome i Paryziu, ech, gera buvo biggrin.gif

Aš akimirki pagavojau kad su vyru.... biggrin.gif

Iš potekstės suprantu, kad mažėlis ramiakas wub.gif super.

O mes su Gabyte biuleteny.. Ilsimės.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 11 21, 12:54)

O mes su Gabyte biuleteny.. Ilsimės.

Kas nutiko Gabytei? 4u.gif

Papildyta:
Austeja ir Leja su 4-aisiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 11 23, 14:53)
Kas nutiko Gabytei?  4u.gif
Papildyta:
Austeja ir Leja su 4-aisiais  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
labadiena 4u.gif
Ar mes pražiopsjom mytą ar taip ir nesusiorganizavo merginos? g.gif

QUOTE(Lotyna* @ 2014 11 23, 15:53)
Kas nutiko Gabytei?  4u.gif

ačiū, kad klausi. nieko rimto. aš buvau kokį tai virusą pasigavus, merginai skaudėjo galvą.. bijojau, kad jai taip nebūtų. Tai namie pragulinėjom abidvi.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 11 24, 15:01)
labadiena 4u.gif
Ar mes pražiopsjom mytą ar taip ir nesusiorganizavo merginos?

Meeto data kaip ir nuspresta FB, bet man rods, esu ir cia minejus.

Sausio 4 diena, sekmadienis

Tik del vietos niekaip nenusprendziam, betgi jau reik galvot greiciau. Nu matysim, gal per sia savaite iseis kazka pasiorganizuoti. Kaip suprantu, organizuoti norinciu nera. Gal cia butu? g.gif

Gaudre, Izabele, Thea , Toma, Marka ir Dominyka su praejusiais 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip gerai, kad užsukau bigsmile.gif Kokių fainų naujienų wub.gif

Krendel dideliausi sveikinimai abiejom progom, nuotaka buvai nuostabi wub.gif
Anastasyja nu ir slapuke, bet naujiena fantastiška ir koks gi mažylės vardas bigsmile.gif

O mes gyvenam neblogai, mano Gustynka pasiutus, bet šiaip susitariam. Su sese kaip gerai sutaria, taip dar gariau cypinasi ir mušasi, nuo rėkavimo būnu po prakaitu biggrin.gif
Šiaip tai yra ilgakasė blondianka, apie 105 cm, 16 kg. Einam į darželį, bet turbut tiek kiek einam tiek ir sergam doh.gif nu vis dar laukiu to išaugimo

Lotyna, bet tai Lukrecijos kojytės dydis blink.gif biggrin.gif

Atsakyti