Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Krendel, gi ka vyras megsta, pvz futbola, tai nupirkti mazus bucus (na kad ir veliau panaudotu paauges) ir graziai ipakavus kai is isvynios pasakyti kad galesi kartu su sunumi zaisti smile.gif
Atsakyti
[quote=Krendel',2014 10 11, 09:29]
Sveikos! Man tokia nostalgija, malonu prisiminti tuos SM plepejimo laikus, bet butent su JUMIS, kazkaip man vat nesikelia nei ranka nei pirstas uzeiti i kazkokia kita grupe, kazkur pazindintis, vel ten bandyt pritapt a lia biggrin.gif ir laiko nera ir energijos tam GAILA, tiesa sakant. smile.gif

VAt as irgi tik sioje grupeje plepejau/plepu, su 2011 ir 2013 metu gruodinukais kazkaip nebuvo jau jokio poreikio pliurpt smile.gif. karts nuo karto paskaitau 2013 -tu metu gruodinukus, bet labai jau neidomu.
Krendel, grazios nuotraukos, jauciasi nuotaika nuo ju thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

užėjau pažiūrėti kaip gyvenat smile.gif žiūriu, kad nelabai vyksta pokalbiai, jei vis dar pavasarį šaukiatės į namus biggrin.gif

tai pasakokit kas gero, kas naujo? matau kelis pažįstamus veidus, visai smagu 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Krendel foto ir nuotaika wub.gif wub.gif wub.gif

Mes Heloweenui ruosiames, penktadieni darzely bus teminiu kostiumu party, tai L jau nuo pirmadienio eina persirengus princesem smile.gif Ai, nu ir nekovoju, bele isteriku isvengiu blush2.gif smile.gif .. Maciau, pas juos grupej keli berniukai zmogaus voro ir supermeno kostiumais ejo kelias savaites is eiles lotuliukas.gif Aukletojos iprate ...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nekenciu salcio!!!!!

Pas mane naujienos ne kokios, nesinori cia tersti temos, bet.......

Sakoma, kad su kiekvienu vaiku augame ir mokomes is naujo pazinti pasauli. Tai va, mokausi ir as. Turim bedu su Justu. Kazkaip vis save raminau ir kiti ramino, kad tik laiko klausymas cia, bet...... . Turim dar viena diagnoze verysad.gif - kalbos raidos sutrikimas. Maziukui jau beveik 4, o jis nekalba, nesurelkia demesio nei 1 minutei. Daktarai is karto siulo sanatorija. Bet pradziai meginsim dirbti su "Vaiku raidos centru" , o veliau ir y sanatorijas startuosim. Nezinau, bet man atrodo ( arba meginu save pateisint), kad tam turi didele itaka, kad jis gime su dydeliu guzu ant galvytes, kuris esti ir iki siol, nors ir minimalus, bet jauciamas glostant plaukucius. Medikai aiskino man, kad tas guzas dings per 2-3 savaites, bet jam jau 4 metai!!!!!!!! Aiskino, kad jis neturi itakos sveikatai, net nezinau..... vis mastau kas ir kaip, bei kodel......
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2014 10 23, 23:49)
Sveikos 4u.gif
Nekenciu salcio!!!!!

Pas mane naujienos ne kokios, nesinori cia tersti temos, bet.......

Sveikutes,
na svarbu diagnozuota liga ir galit eiti tinkama kryptimi, viskas bus gerai, tik jau dasrbo reikes ideti. group.gif Stiprybes tau
o saltis nepatinka ir man, buvom isleke i KOs sala savaitikei, tai taip faina silta, o dabar brr... salta

Mes augam isdykaujam, i mokyklele eina su didziausiu noru, siandien helovyno svente, taiuzsmane buti moliugeliu, na primena jos figura moliuga doh.gif bet labai pati stengiasi nevalgyt sladumynu, daug darzoviu, vakarais su mociute sportuoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Dar prisimenat? smile.gif As tai kartais ir i gruodinuku tema ilendu, paskaitineju, mintyse padelioju atsakymus, bet prisiruost parasyt neprisiruosiu. O va siandien ikvepimas pagavo smile.gif

Visu pirma - Krendel sveikinimai su abiem progom!!! Labai del taves dziaugiuosi, nes tikrai nusipelniai gero vyro ir puikios seimos!!! Saunu, kad viskas tau taip gerai susikloste smile.gif

Puponaute 4u.gif Stiprybes tau, labai neliudek, su gydytoju pagalba, tikiu, kad viskas susitvarkys smile.gif

O mes gyvenam gerai smile.gif A jau lanko darzeli, pati pradzia sunki buvo, pirmom savaitem vaikas toks kaip nesavas, susikaustes buvo, rytais verkdavo, kad tik su mama nori buti... Bet paskui persilauze, dabar noriai eina, aukletojos ir vaikai geriausi draugai, panasu, kad patinka:) O mazasis ropineja po visus namus, kur tik sugeba stojasi, isikibes jau bando eiti, laukiu pirmuju zingsniuku wub.gif O as jau nuo rugsejo dirbu ir vos speju suktis tarp vaiku, namu, darbu, mokslu ir dar kitu reikalu smile.gif

Linkejimai visoms 4u.gif
Atsakyti
puponaute, viskas bus gerai !!! 4u.gif darbo daug teks ideti, bet nera taip baisu kad butu nepataisoma gi.
Gervuogine, kaip greit laikas eina, jau ir i darba grizai, saunu smile.gif
Atsakyti
Puponaute, kantrybes tau del Justuko 4u.gif nenuleiskit ranku. o kaip suprasti nekalba ? visai nieko ? ar neaiskiai ? ar nedaug ?
pediatre nuekad netekomendavo logopedo ?
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 10 26, 21:06)
Puponaute, kantrybes tau del Justuko  4u.gif nenuleiskit ranku.  o kaip suprasti nekalba ? visai nieko ?  ar neaiskiai ? ar nedaug ?
pediatre nuekad netekomendavo logopedo ?

Kaip cia pasakius. Jis buna "kalba" daug, bet sava kalba, nieko suprantamo. Buna, kad pakartoja koki zodi pirma karta prasomas, o antra karta jau buna tik pirmas skiemuo arba isvis koks gerklinis garsas. Beveik y visus klausymus atsako " aha", arba galvos linksejimu. Jo beda ta, kad jis nekoncentruoja visiskai demesio, nepiesia, nelibdo, nekarpo popieriaus.... gali sudelioti nuardytos deliones dali( kuria pries tai as turiu sudelioti, po to pats nuardo ir deda is naujo). Zaidzia su masinytem su puponautais(juos visaip isdelioja). Turim knyguciu, bet jos jo nedomina, nevarto jos ju, meginu as jas jam vartyti, bet jis rieciasi nuo keliu arba bega salin. Pasako : mama, tete, baba. Grynai kaip koks dviimetis. Jos nei savo vardo nepasako neo kiek jam metu. Meginau mokinti kad rodytu ant pirstuku, bet veltuj.

Pediatre sake gal pora kartu, kad butu neblogai pasirodyt logopeduj, bet nk aiskaus nepasake, tipo darzelis ir ten prasilaus. O kad reikia pas neurologa vest rodyt tai nkd nesake. Cia darzelio logopede pasake. As jau seniai stresavau del jo kalbos, bet jo tetis vis gesino mano baime(Mantas tokio amziaus pasakydavo mano ir tecio vardus ir pavardes(o buvom nevede su skirtingom pavardem), kur abu dirbam ir namu adresa. Koks jo vardas ir pavarde, kiek jam metuku ir kada jo gimtadienis, jis tokio amziaus iki 10 suskaiciuodavo ir eilerascius deklamuodavo).
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 10 10, 02:23)
Kastonyte, o kur Kastoniukas?  Kartu su tavim ar su tavo mama LT?  Del ko mama strese, juk sesuo jau ten?  blush2.gif

Jo jo su manim:-)
Mama stresuoja kad abu anukai isvyko...ir kaip as cia taip gyvenu ir t.t

Krendel thumbup.gif grazu ziuret

Puponaute,geras logopedas gali daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2014 10 23, 23:49)
Aiskino, kad jis neturi itakos sveikatai, net nezinau..... vis mastau kas ir kaip, bei kodel......

Nenusimink, viskas pataisoma geru mediku pagalba 4u.gif Svarbu, neuzleisti ir kantriai dirbti tuo klausimu 4u.gif

Jauciat, jau startavom su 4-ais gimtadieniais blink.gif Kaip greit man tie metai praleke, ka ten tie, visi 4 greit prabego. Neseniai dariau vaistu revizija, tai tik dabar ismeciau visokius leliukiskus bepanthenus, sudocream'us ir t.t. smile.gif

Tai tradiciskai pirmaja temos mergyte Amelija su 4-uoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O taip pat labai sveikinu musu sauniaja Anastasyja ir visa jos puikia seimynele, sulaukus antros dukreles Alesios wub.gif
Papildyta:
L sirguliavo, tai beveik 3 savaites nejo i darzeli. Kosuliai, ausu uzdegimai, antibiotikai doh.gif Uhuu, saltasis sezonas prasidejo doh.gif
Rytoj jau po ilgos pertraukos bandysiu leist, tikiuos nores eiti, nes ziuriu, jai ir namie labai gerai biggrin.gif
Atsakyti