Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Sveikos,kaip fainai organizuojat gimtadieni.
Mes nors pasirodyt isikelem foto i albumeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 09 30, 13:14)
Pati dabar sedau ieskot L gimtadieniui zaidimu kambario Vln ir stai kokius atsiliepimus radau apie BIG zaidimu kambari Pramogu Imperija  rolleyes.gif  tas ir atbaide, braukiu sita varianta is saraso, bet jei niekam neuzklius sitas dalykas, galim svesti bendra gimtadieni  blush2.gif
nukopinau ..

"sventem vaiko gimtadieni BIG prekybos centre esancioje Pramogu Imperijoje.

viskas patiko - aptarnavimas, personazas, bet kaina pas juos labia apgaulinga..

is pradziu sako, kad pradine kaina 220 lt (tada vaiku skaicius neribojamas ir nereikia uz kiekviena moketi atskirai). kadangi savo torto atsinest negalima, reikia uzsakineti pas juos. kaina, aisku, atitinkama. na, bet tiek to. paskui uz zvakutes, uz fejerverka tortui , uz leksteles, puodeli, serveteles kiekvienam vakui reikia mpketi. is pradziu atrodo - kas tie keli lita uz ta ar ana. pvz net balionai kainuoja, kuriais papuosia stala. tai negi eimsi balionu ar zvakuciu ir t.t.

bet kai gavau saskaita vos nenugriuvau- sumokejom virs 500 lt, nors kaina prasideda 220 lt.. galvojau kokia klaida gal, bet viska paskaiciavus, taip ir gaunasi. net uz kiekviena papildoma popierine balta lekstele paskaiciuota.. uzsakinejom kelias picas is Cili, su " draugu" kortele viena seimynne butu kainavusi apie 20 lt, o priskaiciavo apie 40 uz viena pica. kai paklausiau del nuolIDOS, PASAKE, KAD JIEMS cILI NDUODA NUOLAIDU. BET KODEL NEPASAKO PRIES PADUODANT MENIU????? juk as renkuosi is cil meniu.

paskaiciavo ir uz savo atsinestu vaisiu serviravima!!! as nieko nesakiau, nes kazkur tas turbot pas juos parasyta, bet is anksto man niekas net neuzsimine.

zodziu, akiu dumimas, net bloga pasidaro kai planuoji tilpt I kokius 400 su viskuo!!! o cia vos ne 550 lt.. jei is kart zinociau, kaip jie skaiciuoja uz bet koki pirstelejima, neimciau I galva, bet kazkaip sugadina sventes ispudi pateikta saskaita.
vien todel daugiau niekada ten nedaryciau gimtadienio." 
p.s. Yra ir daugiau panasiu atsiliepimu ir visi viskuo patenkinti, isskyrus kaina. Nes is pradziu kaina viena pasako, o iseinant, pasirodo, padvigubeja gerokai, tai nezinau, ar cia geras variantas  g.gif  Paskui kad negautume soko, kai pateiks saskaita  ax.gif

a, vat kaip, mes kai buvome gimtadienio sveciai tai mums viskas patiko. bet bus idomu mamos pasiteirauti kaip viskas vyko del apmokejimo
Atsakyti
Gera diena.
Ne gera diena. Mano kleckui šian erkė į petį įsisiurbė... žo streso pas mane dabar kasdein.. jei ne tas, tai ans.. nupušus, nusikalus.. Bet užmačiau Krendel naujieną wub.gif Sveikinimai bigsmile.gif

QUOTE(Annia @ 2014 09 19, 10:11)
Tai skelbiam gruodi susitikima wink.gif

bigsmile.gif jei ką planuosit, prašom nepamiršt baisiai užsiėmusių mamų lotuliukas.gif ir brūkštelt į AŽ ar pan. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

SNAS tikiuosi viskas po erkės bus gerai 4u.gif
man irgi paskutinės katino dienos, pirmadienį žygiuosiu į darbą (aišku dar nesuvokiu kaip reikės ryte suktis, bet nieko įsivažiuosim) smile.gif

gal vilnetės kokį kambarį rezervuotų, nes manau joms patogiausia smile.gif
o pas mus irgi atsidaro žaidimų kambariai tai šaunu bus kur gimtadienius vaikų švęsti ir nereikės važiuoti į vilnių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 09 30, 15:42)
a, vat kaip, mes kai buvome gimtadienio sveciai tai mums viskas patiko. bet bus idomu mamos  pasiteirauti kaip viskas vyko del apmokejimo

aha paklausk, kaip ten kas ax.gif
QUOTE(Krissti_ @ 2014 10 01, 08:36)

o pas mus irgi atsidaro žaidimų kambariai tai šaunu bus kur gimtadienius vaikų švęsti ir nereikės važiuoti į vilnių smile.gif

nu liux. As dabar vis laiko turedama pasiziuriu internete, atrodo, Vln tu kambariu ant kiekvieno kampo, bet kai paskaitai, tai vienur tas, kitur anas nepriimtina. Vienur kaina nesamoninga, net cia IRL pigiau doh.gif kitur per mazai erdves ar konvejeris koks ... tik pora variantu kol kas turiu. Siemet noreciau ir personazo. Cia IRL nelabai rasi tokiu dalyku, nelabai uzpildyta nisa sitoj vietoj smile.gif Klausineja kiekviena diena, kada jos gimtadienis, issirinko tema, zodziu, ruosiasi mergina is anksto smile.gif
Siemet bus pirmas gimtadienis, kada svesim Lietuvoj, su savais artimais zmonem, tai jau ir as laukiu wub.gif

Atsakyti
Labas

Nu sveikinimai 2015 balandinukem 4u.gif nieko sau thumbup.gif

As tai sedziu svedijoj ir ieskau darbo,mama kiekviena diena zyzia kad grizciau doh.gif
Zodziu esu strese,bet viskas bus ok

Galvojau skaitysiu 3d cia jus,bet smagu kad isvis dar islendam bigsmile.gif
Atsakyti
Kastonyte, o kur Kastoniukas? Kartu su tavim ar su tavo mama LT? Del ko mama strese, juk sesuo jau ten? blush2.gif

Man ryt paskutine darbo diena, taip greit praleke tie pora menesiu smile.gif Grizta mano drauge is atostogu, tai teks grazinti darba biggrin.gif Siaip visai nieko patirtis buvo ....
Dabar iki Nauju nei neverta ieskot kazko, nes tik pora menesiu iki atostogu liko, tai pailsesiu ir pasiruosiu sventems ramiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Man tokia nostalgija, malonu prisiminti tuos SM plepejimo laikus, bet butent su JUMIS, kazkaip man vat nesikelia nei ranka nei pirstas uzeiti i kazkokia kita grupe, kazkur pazindintis, vel ten bandyt pritapt a lia biggrin.gif ir laiko nera ir energijos tam GAILA, tiesa sakant. smile.gif

Man jau prasidejo 16ta savaite, viskas butu idealiai, bet vel prasidejo spazmai gimdos, tonusas tas.. aisku, ne toks kaip su Petka, nes asmeninis gyvenimas tikrai dziugina ir viskas gerai, bet pavargimas turbut didesnis, negaliu miegot ilgiau savaitgali, darbas sunkesnis nei praeitas, labiau varginantis. Bet siaip visos depresuhos pirmu savaiciu praejo, ir toks dabar pakilimas, aisku, abydniakas, kai pagalvoji kad as tokia priklausoma nuo hormonu, gerai pasisuko jie - Euforija, nes Calvin Klein pavydi, blogai pasisuko - gyvenimas sudas, sviesos tunelio gale ner smile.gif) Nu bet ka padarysi, turbut ne viena as tokia:)

Na ir kaip gi as neparodysiu JUMS savo senmergystes pabaigos sventes nuotrauku biggrin.gif Nevesta

Mes

:)Dar viena

Nu dar sita

Nu ir gal jau gana:D
Atsakyti
sveikutes. Krendel, labai dziugu del taves. wub.gif RUDUO - nekenciu rudens!!! .
Atsakyti
Krendel, kaip grazu wub.gif nuostabu del visko!!! Labai dziugu del taves, kaip Petka auga, gal jau zinai ko laukiesi? Tai pagaliau sutikai savo zmogu wub.gif
Atsakyti
Labas:)

Jau zinau, kad gyvensiu tarp triju poru kiausiniu ir virsiu puodus maisto po 5 kg biggrin.gif

Bet as visada norejau dvieju bernu, o paskui jei likimas duos "ant senatves" gal trecios jau mergos, jei dar sveikata vilks smile.gif

Dar vyrui nesakiau, noriu kazkaip graziai pranest, gal kas zino kokiu fainu ideju? smile.gif

Petka auga, laukia brolio, darzelyje naujam viskas lietuviskai, bet matau jau viska supranta, tik nekalba dar, tik skaicioti moka iki desimt smile.gif

Darzelyje man penkt pasake 'aciu jums uz toki nuostabu vaika" man net asara istrysko, bet sakau su manim tai jis toliii grazu, nu sako grupeje labai gerietis, visiem padeda, draugiskas, jei kazkam negerai puola guosti ir gelbeti, man net apsalo sirdis, nu galvoju gerai, su manim tegu ten oziojas, bent kolektyve bus megstamas biggrin.gif

Siaip su juo sunkiai susitvarkau, ypac nekenciu i parde eit, nes ten prasideda, kinderiu emimai, guminuku kaulijimai, sureliu, kur daktaras pasake isvis neduot, nes ten nieko gero.. ir isterijos, su kritimais ant keliu ir labai jau graziais rekimais, kad zmones visi skirstosi aplink arba islenda pro balkonus net paziuret ir pakomentuot kas cia toks "draugiskas" eina. biggrin.gif

Bet as dabar ant tokio pakilimo, galvoju, kad susitvarkysiu, kazkaip gi isgyvena zmones ir su pametinukais, kas, manau, sunkiau yra. Ane? smile.gif

Atsakyti
Krendel wub.gif gera girdeti tave ir tavo pakyletas mintis. Tiesiog is posto jauciasi, kad esi laiminga. O del sunkumo, kai man vaziuoja stogas, as tuoj prisimenu Urtike ir jos 3 princeses ir man jau gerai blush2.gif . O del kokiu graziu fintu, tai nezinau. Pamenu, kad ten Musyte labai graziai vyrui pranese apie pagranduka.

Dirbu naujuose pareigose ax.gif . Darbas zymiai sunkesnis, bet man patinka. Tik alga ta pati sad.gif .

Laaaaaabai tikiuosi, kad siemet bus tas musu gimtadienis ir vel susitiksiu su jumis bigsmile.gif
Atsakyti