Krissti, jau seniai turim, pora metu tai tikrai .. tik nera taip, kad bendrautume pastoviai. As neatsimenu, kas ja sukure Berods, Puponaute .... Kaip tave prisikviest? Pabandyciau, nors turbut reik but grupes admin.?
Prabalsavusiu uz sausio 4 diena kol kas yra 10. Aisku, kitas klausimas, kiek is tikro bus dalyvaujanciu is to skaiciaus. Bet siai dienai, manau, neblogai visai
Gal atsimeni, kas pernai ar anksciau organizuodavo tuos gimtadienius? As nesu buvus. Butu neblogai, kad kazkaip apsijungtume ir FB ir SM, del tolimesniu organizaciniu klausimu
QUOTE(ich @ 2014 09 23, 21:43)
Sveikos
Maniskis negriuvineja beveik, keliu gaili jau turbut. Bet jei ir nugriuna neverkia. Man po mano merginos verksnes, kuri del nieko drama padaro, tai toks stebuklas Joris! Nezinau nei ugio, nei svorio.. bus apie 11kg ir rubus 80 tinka, tai bus apie 80cm. Pas tave tai manekenes abi
sveikinimai
Maniskis negriuvineja beveik, keliu gaili jau turbut. Bet jei ir nugriuna neverkia. Man po mano merginos verksnes, kuri del nieko drama padaro, tai toks stebuklas Joris! Nezinau nei ugio, nei svorio.. bus apie 11kg ir rubus 80 tinka, tai bus apie 80cm. Pas tave tai manekenes abi
sveikinimai
rasai kaip apie mano vaikus Man po akmile Lukrecija irgi kaip koks stebuklas, nukrenta tik tam kad atsikeltu, siandien parduotuvei susinervino kad neupirkau ko nori ir pabego nuo manes, bet as ja per kampa maciau o Akmile pradejo sakyt kad reik sese pasiimti ir nusivijo ja as paskui jas, po to girdziu Akmile jau verkia mama mama, kur tu, ateinu iki jos o mazosios nera, biski strioko buvo kol ieskojau, po to ziuriu darzoviu skyriui ji ramiausiai darzoves apziurineja, pamte mane vel i kojas. Akmile sugeba pradet verkt net jei tarkim mes einam o mazoji koiais reikalais uzsiemusi, tai Akmile pradeda verkti mama pasiimk sese, o as kazkaip pripratusi, kad kai ji nori atbega iki manes
Sveikos. Kristi, nezinau kaip tave rast FB. Susirask mane Lina Kučinskaite-iene, pridesiu y grupe. Ir kas nesat, bet norit, taip pat . Pernai, jei neklystu, organizavo Anastasyja.
QUOTE(Puponautė @ 2014 09 26, 00:29)
Sveikos. Kristi, nezinau kaip tave rast FB. Susirask mane Lina Kučinskaite-iene, pridesiu y grupe. Ir kas nesat, bet norit, taip pat . Pernai, jei neklystu, organizavo Anastasyja.
Labas, o kaip tau sekasi? Kaip vaikuciai?
As uz meeta, dalyvautume
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 26, 07:08)
as taip pat busiu, nezinau ar viena ar su Justu, bet busiu. Man sekasi gan neblogai. Gyvenu remonto nuotaika. Draugo neturiu. Bet turiu nemazai simpatiju. Apie rimta draugyste pagalvojus, net nupurto. Justas lanko darzeli, bet retai. Tetis pasiima lb noriai per mano dirbadienius. Mantas jau penktokas. Mokykla prie pat namu. Rojus jam: mama, tetis, mokykla, stadionas, biblioteka salia. Kaip tau sekasi? Kaip Markas auga? Dirbi ten pat? Kiek pamenu, tai meginai kitoj srity dirbt, bet gryzai atgal y senaji darbuka.
Lotyna,pernai buvom rezervavę stalą Gusto blyninei (jei taip vadinasi),užpernai aš užsakiau Madoj žaidimų kambarį. Kaip suprantu mintis daryti Vilniuje???
QUOTE(Puponautė @ 2014 09 26, 08:17)
Smagu, jog tau gerai sekasi!! O kokio ugio Justas? kiek pamenu didelis vyrukas buvo
Mums viskas gerai, ramybes metas, m i darza keliauja, as persalus atostogauju namie, su dziaugsmu grizau i senaji darba uztai dziaugiuosi jog kita isbandziau, taip lradedi ivertinti ka turi
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 26, 12:57)
Smagu, jog tau gerai sekasi!! O kokio ugio Justas? kiek pamenu didelis vyrukas buvo
va cha tai klausimas, nezinau , kazkur apie 1.15 - 1.20cn ir apie 20 kg.
QUOTE(Puponautė @ 2014 09 26, 19:58)
va cha tai klausimas, nezinau , kazkur apie 1.15 - 1.20cn ir apie 20 kg.
Rimtas vyras!!!
QUOTE(Krissti_ @ 2014 09 26, 10:32)
Lotyna,pernai buvom rezervavę stalą Gusto blyninei (jei taip vadinasi),užpernai aš užsakiau Madoj žaidimų kambarį. Kaip suprantu mintis daryti Vilniuje???
buvo M gimtadieni Bige vaiku kambari, man pasirode visai nieko erdvus, neperkrautas ir visai naujas. gal koki toki uzsirezervuot ?
QUOTE(Annia @ 2014 09 29, 07:11)
buvo M gimtadieni Bige vaiku kambari, man pasirode visai nieko erdvus, neperkrautas ir visai naujas. gal koki toki uzsirezervuot ?
super man tinka bet koks kambarys, vistiek nei viename Vilniuje nebuve
Pati dabar sedau ieskot L gimtadieniui zaidimu kambario Vln ir stai kokius atsiliepimus radau apie BIG zaidimu kambari Pramogu Imperija tas ir atbaide, braukiu sita varianta is saraso, bet jei niekam neuzklius sitas dalykas, galim svesti bendra gimtadieni
nukopinau ..
"sventem vaiko gimtadieni BIG prekybos centre esancioje Pramogu Imperijoje.
viskas patiko - aptarnavimas, personazas, bet kaina pas juos labia apgaulinga..
is pradziu sako, kad pradine kaina 220 lt (tada vaiku skaicius neribojamas ir nereikia uz kiekviena moketi atskirai). kadangi savo torto atsinest negalima, reikia uzsakineti pas juos. kaina, aisku, atitinkama. na, bet tiek to. paskui uz zvakutes, uz fejerverka tortui , uz leksteles, puodeli, serveteles kiekvienam vakui reikia mpketi. is pradziu atrodo - kas tie keli lita uz ta ar ana. pvz net balionai kainuoja, kuriais papuosia stala. tai negi eimsi balionu ar zvakuciu ir t.t.
bet kai gavau saskaita vos nenugriuvau- sumokejom virs 500 lt, nors kaina prasideda 220 lt.. galvojau kokia klaida gal, bet viska paskaiciavus, taip ir gaunasi. net uz kiekviena papildoma popierine balta lekstele paskaiciuota.. uzsakinejom kelias picas is Cili, su " draugu" kortele viena seimynne butu kainavusi apie 20 lt, o priskaiciavo apie 40 uz viena pica. kai paklausiau del nuolIDOS, PASAKE, KAD JIEMS cILI NDUODA NUOLAIDU. BET KODEL NEPASAKO PRIES PADUODANT MENIU????? juk as renkuosi is cil meniu.
paskaiciavo ir uz savo atsinestu vaisiu serviravima!!! as nieko nesakiau, nes kazkur tas turbot pas juos parasyta, bet is anksto man niekas net neuzsimine.
zodziu, akiu dumimas, net bloga pasidaro kai planuoji tilpt I kokius 400 su viskuo!!! o cia vos ne 550 lt.. jei is kart zinociau, kaip jie skaiciuoja uz bet koki pirstelejima, neimciau I galva, bet kazkaip sugadina sventes ispudi pateikta saskaita.
vien todel daugiau niekada ten nedaryciau gimtadienio."
p.s. Yra ir daugiau panasiu atsiliepimu ir visi viskuo patenkinti, isskyrus kaina. Nes is pradziu kaina viena pasako, o iseinant, pasirodo, padvigubeja gerokai, tai nezinau, ar cia geras variantas Paskui kad negautume soko, kai pateiks saskaita
nukopinau ..
"sventem vaiko gimtadieni BIG prekybos centre esancioje Pramogu Imperijoje.
viskas patiko - aptarnavimas, personazas, bet kaina pas juos labia apgaulinga..
is pradziu sako, kad pradine kaina 220 lt (tada vaiku skaicius neribojamas ir nereikia uz kiekviena moketi atskirai). kadangi savo torto atsinest negalima, reikia uzsakineti pas juos. kaina, aisku, atitinkama. na, bet tiek to. paskui uz zvakutes, uz fejerverka tortui , uz leksteles, puodeli, serveteles kiekvienam vakui reikia mpketi. is pradziu atrodo - kas tie keli lita uz ta ar ana. pvz net balionai kainuoja, kuriais papuosia stala. tai negi eimsi balionu ar zvakuciu ir t.t.
bet kai gavau saskaita vos nenugriuvau- sumokejom virs 500 lt, nors kaina prasideda 220 lt.. galvojau kokia klaida gal, bet viska paskaiciavus, taip ir gaunasi. net uz kiekviena papildoma popierine balta lekstele paskaiciuota.. uzsakinejom kelias picas is Cili, su " draugu" kortele viena seimynne butu kainavusi apie 20 lt, o priskaiciavo apie 40 uz viena pica. kai paklausiau del nuolIDOS, PASAKE, KAD JIEMS cILI NDUODA NUOLAIDU. BET KODEL NEPASAKO PRIES PADUODANT MENIU????? juk as renkuosi is cil meniu.
paskaiciavo ir uz savo atsinestu vaisiu serviravima!!! as nieko nesakiau, nes kazkur tas turbot pas juos parasyta, bet is anksto man niekas net neuzsimine.
zodziu, akiu dumimas, net bloga pasidaro kai planuoji tilpt I kokius 400 su viskuo!!! o cia vos ne 550 lt.. jei is kart zinociau, kaip jie skaiciuoja uz bet koki pirstelejima, neimciau I galva, bet kazkaip sugadina sventes ispudi pateikta saskaita.
vien todel daugiau niekada ten nedaryciau gimtadienio."
p.s. Yra ir daugiau panasiu atsiliepimu ir visi viskuo patenkinti, isskyrus kaina. Nes is pradziu kaina viena pasako, o iseinant, pasirodo, padvigubeja gerokai, tai nezinau, ar cia geras variantas Paskui kad negautume soko, kai pateiks saskaita