Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(S.N.A.S @ 2014 02 24, 17:09)
aš ir tris kart  nestuke.gif plius kiek maitinau, tai matyt atsigriebt norisi.. biggrin.gif

As nuo 2010-tu metu negeriu smile.gif. Bet to ka aprasei irgi visai nepasiilgau ir dienos butu gaila ant atsigavimo biggrin.gif . Nors jei gera kompanija visko gali but biggrin.gif .
Atsakyti
Labas rytas
Aš tai ir maitindama šampo taurę išgeriu...blogai žinau...

Urtike kai tau spriralė ar koks šalutinis poveikis yra?

Merginos kaip saugotės??? Suku galva bet voenos sprendimo nerandu....
Atsakyti
Labą rytą...
saulikė išlindo..
Vakar su Modestu buvom pas gyd, savaitę lengvai pakoso. .sako virusinis kosulys, nieko nepadarysi..

QUOTE(urtike955 @ 2014 02 25, 00:44)
. Nors jei gera kompanija visko gali but  biggrin.gif .

va vo.. nuo geros kompanijos ir prasideda viskas... doh.gif
Atsakyti
Snas sveikit 4u.gif
Pasmus jau vaikai išsisirgo vėl pilna grupė,praeitą sav.tai 3 su M budavo...
Ne nu mama ryte žagarėloų prikspus atnešė tai ranka pati siekia...o kg tai auga...
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 12:01)
ryte žagarėloų prikspus atnešė

ačiū

fainai kaip bigsmile.gif

tu dar maitini? g.gif

apie apsaugą.. norėčiau tablečių, bet po paskutinio karto bijau.. tenka gumos.. blush2.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 11:26)

Gumytem, ner kaip kitaip, laukiu mmm, tada spirale desiuos g.gif

QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 12:01)
Ne nu mama ryte žagarėloų prikspus atnešė tai ranka pati siekia...o kg tai auga...

mmm, kaip noreciau! Mociute mano kepdavo, daug cukraus pudros uzbarstydavo, skanumelis. rolleyes.gif

SNAS, sveikit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 02 25, 12:10)
ačiū

fainai kaip bigsmile.gif

tu dar maitini? g.gif

apie apsaugą.. norėčiau tablečių, bet po paskutinio karto bijau.. tenka gumos.. blush2.gif

Taip maitinu wink.gif mmm nėra. Bijom prisižaist smile.gif kol kas NLA...gumos pienligę iššaukia...KT nenoriu kaip tu jau atsikandus jų... Lieka spiralė...
Ich kokią dėtis galvoji?urteke kokia pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 12:15)
KT nenoriu kaip tu jau atsikandus jų... Lieka spiralė...

na aš neatsikandus.. kažkada gėriau vienas, viska sok buvo, jokių pašalinių poveikių.. Po gimdymo sumaniau grįžti vėl, ginė patarė kitokių, tai jau trečiądien galvojau mirsiu ,tik nesupratau, kad nuo jų man taip... kaip kokia girta, apsvaigus, širdis tabaluojas, akyse tamsu.. po mėn nuėjau pas ginę, sako čia nuo KT.. pati nesusivokiau... patarė dar mėnesiuką pagert, ale gal susitvarkys, bet aš net gulėdama ligoninėj vidury ciklo, žinodama kad prie ligoninės "patogumų" prisidės adr ir mmm.. net nedvodama mečiau jas lauk.. dabr bijau ir naujų, ir tų, kur senai senai bandytos ir nenuvylusios...
spiralė irgi baubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 12:15)
Ich kokią dėtis galvoji?urteke kokia pas tave?

Mirena desiuos, nebijau salutiniu poveikiu, tik vaiku daugiau nenoriu!!! schmoll.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 02 25, 13:47)
nebijau salutiniu poveikiu, tik vaiku daugiau nenoriu!!! schmoll.gif  biggrin.gif

blush2.gif aš irgi nebijojau.. nes netikėjau kad ant tiek stiprūs gali būti jie........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 02 25, 14:15)
blush2.gif aš irgi nebijojau.. nes netikėjau kad ant tiek stiprūs gali būti jie........  doh.gif

KT todel ir nenoriu, nes kol jas pataiko doh.gif Apie mirena negirdejau nei vieno blogo atsiliepimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 02 25, 11:26)
Labas rytas
Aš tai ir maitindama šampo taurę išgeriu...blogai žinau...

Urtike kai tau spriralė ar koks šalutinis poveikis yra?

As sau irgi leisfavau retkarciai kelis gurksnius sampano ar vyno wink.gif

Man tinka gumytes, jokio diskomforto nejauciu wink.gif Galvojau apie spirale, bet turbut po netyciuko desiuos smile.gif

Siandien toks grazus oras-smagiai su berniukais pasivaiksciojom. Galetu daugiau ir nebesnigti, pavasaris man patinka wink.gif Jau ir gelytes lenda is po zemiu ir dregmes nedaug.
Atsakyti