Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Kristi, mes normaliai smile.gif ramybes kazkoks metas wink.gif kaip jus?
Urtike, kaip mergytes tarpusavyje gyvena? Kaip susitvarkai?
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 10, 09:16)

Antro rato nesuki???

Mes tai gerai irgi M darželyje, L nuo pirmadienio pratinsiu. Mažoji priešingybė M.tokia lyg su varikliuku nepasėdinti.

Ich kaip jūs?
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 09 10, 10:14)

Nea, ir dar neplanuoju apie antra biggrin.gif dabar labai gerai smile.gif
M nepavyduliauja mazajai? Kartu zaidzia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 10, 10:56)
Nea, ir dar neplanuoju apie antra  biggrin.gif  dabar labai gerai smile.gif
M nepavyduliauja mazajai? Kartu zaidzia? smile.gif

Žinok pavydo nėra,kažkiek pažaidžia jau kartu,bet L dar per maža...labai myli sesę,net subart neleidžia..
O aš jau apie darbą svajoju smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Griztu issidavus po visu gimtadieniu, pasvenciau taip, lyg buciau niolikos, net geda prisimint .... Kaip draugas sake, atrodei lyg nutrukus nuo grandines blush2.gif Bet is tikro taip ir jauciuos, kadangi Lukryshka tik dabar atsikabino nuo mano sijono ir isejo i darzeli, galiu kazka kazkur labiau nuveikt viena ir tai man patinka, tas laisves pojutis smile.gif
Pradejau dirbt sia savaite, po 4 metu biggrin.gif bet ne i savo darba, i drauges, porai menesiu pavaduosiu .. dirbu 3 dienas per savaite po keleta valandu, tai iseinu kaip i pramoga nuo namu ir vaiku. Issiilgus jau buvau.

Krendel, sveikinimai nestuke.gif

Urtike, kaip tu laikais?

Vermox as dar nedavus savo panelei, nors ir katina laikom namie. Katinui duodam reguliariai vaistu nuo kirminu, i lauka nevaiksto, tai tikiuos, viskas ok.
Maniskes svoris daugmaz standartinis, 17 kg smile.gif Ugio auksta, visas 110 cm. jau. Rubai seniai perkami 4-5 metu. Koja labai didele, jau but gerai, kad sustotu augti, nes batus perkam kas pora menesiu, 28 dydi jau nesioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 09 11, 12:16)
Maniskes svoris daugmaz standartinis, 17 kg smile.gif  Ugio auksta, visas 110 cm. jau. Rubai seniai perkami 4-5 metu. Koja labai didele, jau but gerai, kad sustotu augti, nes batus perkam kas pora menesiu, 28 dydi jau nesioja  ax.gif

Sveikos,
Na nieko naujo as tau nepasakysiu, Igne tokia pat. Bet kaip jos vienodai auga blush2.gif
Tiek ugiu, svoriu, koja ir t.t. ir ozka tokia pat biggrin.gif
Atsakyti
LOtyna ką dirbi? oi kaip aš suprantu tave dėl laisvės, va antra diena mažė darželyje, tai nežinau kur dėtis kai rankos laisvos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gruodinuku mamytes

Saunu, kad temute vis dar gyvuoja ax.gif

Sveikinimai Krendel, cia tai naujiena wub.gif

Mano paneles laikosi gerai, abi jau eina pora dienu i darzeli, as i darba.

A jau visa panele, rasote cia ismatavimus, tai ir mes prisduosime, nesame is kuduju: 105cm ir 17 kg smile.gif batu dydis 25cm. I darzeli eina su sypsena, labai megsta mokintis, tik uzsiimk su ja, ypac raides megsta rasyti, skaityti ir eilerascius deklamuoti, o skaiciuoti nelabai smile.gif

jeigu kas primintu man pasto prisijungimus, imesciau nuotraukyciu ir kitus apziureciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 09 10, 08:16)

S su A labai sulipusios, bet ir kalasi kaip dvi vistos. Jei turi gal 20 poniu, is kuriu tik vienas su sparnais, tai abiems reikia to sparnuotojo, ziauriai musasi del mano telefono, bet ir gina viena kita labai. Vakar A trenke S su traukinuku per galva, as ant jos pradejau rekt, S man sako: mama, eik atsiprasyk vaikelio, apkabink ir pabuciuok. Sakau, o kodel as turiu atsiprasyt, as ja pelnytai bariau. O jinai man: as tau pastaba daviau, eik atsiprasyk vaikelio savo. Mazoji joms kaip zaisliukas, labai lenda prie jos, sako, skanumynas mano ir buciuoja biggrin.gif .
O susitvarkau sunkiai, kartais atrodo, kad daugiau nebegaliu, kad isprotesiu doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Lotyna* @ 2014 09 11, 12:16)
Laba diena  4u.gif  Griztu issidavus po visu gimtadieniu, pasvenciau taip, lyg buciau niolikos, net geda prisimint .... Kaip draugas sake, atrodei lyg nutrukus nuo grandines  blush2.gif  Bet is tikro taip ir jauciuos, kadangi Lukryshka tik dabar atsikabino nuo mano sijono ir isejo i darzeli, galiu kazka kazkur labiau nuveikt viena ir tai man patinka, tas laisves pojutis  smile.gif
Pradejau dirbt sia savaite, po 4 metu  biggrin.gif bet ne i savo darba, i drauges, porai menesiu pavaduosiu .. dirbu 3 dienas per savaite po keleta valandu, tai iseinu kaip i pramoga nuo namu ir vaiku. Issiilgus jau buvau.

Krendel, sveikinimai  nestuke.gif

Urtike, kaip tu laikais?

Vermox as dar nedavus savo panelei, nors ir katina laikom namie. Katinui duodam reguliariai vaistu nuo kirminu, i lauka nevaiksto, tai tikiuos, viskas ok. 
Maniskes svoris daugmaz standartinis, 17 kg smile.gif  Ugio auksta, visas 110 cm. jau. Rubai seniai perkami 4-5 metu. Koja labai didele, jau but gerai, kad sustotu augti, nes batus perkam kas pora menesiu, 28 dydi jau nesioja  ax.gif

Jau, zinok, svajoju apie darba, kurio neturiu smile.gif. Jauciuosi istisai pavargusi, pikta boba smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(Krissti_ @ 2014 09 12, 09:45)
LOtyna ką dirbi? oi kaip aš suprantu tave dėl laisvės, va antra diena mažė darželyje, tai nežinau kur dėtis kai rankos laisvos biggrin.gif

Tokia mazute atidavei i darziuka? g.gif
Planuoji i darbus grizt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urtike955: 12 rugsėjo 2014 - 21:50
QUOTE(Lotyna* @ 2014 09 11, 13:16)

sveikos,
as jau antra karta Piranteli duodu, kaskaip vienu metu sake niesti dupa,tai profilaktiskai sudaviau, o siais metais vel sudaviau.
manosios irgi koja didele ir dar plati, tai per ploti bedu turim nelenda i batus doh.gif ypac rudeninius su auliukais be sansu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau leisti mazaja i darzeli, tai labai nuo manes nenorejo atsitraukti. Aukletoja buvo ir pas Akmile nusivedusi, ir i Lukrcijos grupe atsivedusi tiek Akmile tiek kaimynu mergaite, kad Lukrcija normaliau jaustusi, bet jau sake penktadieni jautesi normaliau jau ir soko ir vaiksciojo. Tik su manim kai atsisveikino temp lupa sako mama nupirk ledu, nupirk sulciu. Namie irgi sneka kad pas leliu nenori, po savaitgalio turbut vel bus sunku, dabar tik pirma savaite ejo
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 09 13, 19:49)
Sveikos, pradejau leisti mazaja i darzeli, tai labai nuo manes nenorejo atsitraukti. Aukletoja buvo ir pas Akmile nusivedusi, ir i Lukrcijos grupe atsivedusi tiek Akmile tiek kaimynu mergaite, kad Lukrcija normaliau jaustusi, bet jau sake penktadieni jautesi normaliau jau ir soko ir vaiksciojo. Tik su manim kai atsisveikino temp lupa sako mama nupirk ledu, nupirk sulciu. Namie irgi sneka kad pas leliu nenori, po savaitgalio turbut vel bus sunku, dabar tik pirma savaite ejo

Va ir tavo pametinukes jau salyginai uzaugo. Bishki atsipusi. Ar i darba jau grishi?
Atsakyti