Sveikos,
Stai pasirodom:
http://private.fotki...140724-021.html
Mergina isaugusi, isgudrejusi, idomu dabar labai su ja
Gyvenam gerai, vasara baigiasi, ateina laikas i darzeli vel eiti po atistogu
Sveikos gyvos Simtas metu Kazkaip prisiminiau dabar gruodinukus ir uzsukau pas jus
labas labas ir aš prisiminiau, tai sakau pasilabinsiu
sveikos, as irgi 100 metu nebuvau cia, bet va apziurejau fotki, kaip vaikai uzaugo greit , dar neperseniausiai pilvus fotkinom, o va jau ketveri ant nosiuku ar organizuos kas susitikima ta proga ar jau grauodinukai baige tradicijas ?
kaip gyvenat , ka moka vaikuciai , kaip su oziais tvarkotes (ar jau tokie isaugti ir praeity palikti ? )
Mes gyvenam neblogai,valstybinio darzo negavome, tad lankom pusiau valstybini Mazaji Trinapoli.Dominykas labai mielai eina i ji,kaip i svente visada . ugio vaikinas nedidelio , apie 98-1 m bet tiksliai nepasakysiu. sveria 15.6 kg. turi kruva oziu , yra uzsispyres ,jei kas nepatinka , rodo savo charakteri, ignoruoja, nedraugauja ir pan.
Kaip jusiskiai ?
kaip gyvenat , ka moka vaikuciai , kaip su oziais tvarkotes (ar jau tokie isaugti ir praeity palikti ? )
Mes gyvenam neblogai,valstybinio darzo negavome, tad lankom pusiau valstybini Mazaji Trinapoli.Dominykas labai mielai eina i ji,kaip i svente visada . ugio vaikinas nedidelio , apie 98-1 m bet tiksliai nepasakysiu. sveria 15.6 kg. turi kruva oziu , yra uzsispyres ,jei kas nepatinka , rodo savo charakteri, ignoruoja, nedraugauja ir pan.
Kaip jusiskiai ?
sveikos, manoji irgi su oziais.
ugis 1.10 ir 24kg.druckes mes tokios
ugis 1.10 ir 24kg.druckes mes tokios
Labas visoms
Tikiuosi susitiksim kaip kasmet visos turim tą tradiciją tęsti
Maniškė M rami,ko nepasakyčiau apie mažąją...prieš darželį buvom pas gyd.tai 110 cm ir 15.9 kg.
Einu įkelsiu foto ir kitus apžiūrėsiu.
Tikiuosi susitiksim kaip kasmet visos turim tą tradiciją tęsti
Maniškė M rami,ko nepasakyčiau apie mažąją...prieš darželį buvom pas gyd.tai 110 cm ir 15.9 kg.
Einu įkelsiu foto ir kitus apžiūrėsiu.
QUOTE(v.nav @ 2014 08 21, 18:43)
Kokia isaugus panelyte
Labas naujais mokslo metais
Maniske pradejo lankyt mokyklele nuo vakar, 3 valandas i diena, kaip ir Vaidulek Bertute. As pati pradesiu 3 val. i diena dirbti nuo kitos savaites, tai va tiek pasikeitimu pas mus, abejoms nauji etapai.Biski stresavau, kaip jai seksis, juk namine buvo, niekur nesiskirdavom. Plius anglu kalba, galvojau ar supras mokytoja, bet nuejau i ju grupe, tai puse lietuviukiu, keletas jos draugiu is kiemo. Pasirodo, viska ji supranta, o jau ir nemazai fraziu pramokus is filmuku buvo, tai problema del kalbos atkrito. Dedames maista savo kas ryta, suruosiu uzkandziu dezute ir i kuprine viska Siandien jau parnese pirma darbeli, kazkoki natiurmorta. Dar tik pati pradzia, tai rimtu pamokeliu nebus. Bet po menesio jau turetu pradeti mokytis raides ir pan.
Visiems temos vaikuciams geru mokslo metu. Nesitiki man, kad pana sitaip isaugo greit. Vakar net apsiverkiau nuvezus ir grizus i tylius namus, neiprasta man. Isivaziuosim po truputi, turesiu ir sau laiko pagaliau daugiau.
Ikeliau i albuma savo priesmokyklinuke (kitais metais jau i tikra mokykla )
Papildyta:
Kas pas jus naujo gero? Maciau SNAS gimtadieni svente, tai labai paveluotai prisidedu prie sveikinimu
Sveikos, tyluma cia. Mano Lukruska prades nuo pirmadienio i darza, oi sunku bus, rugsejo pirmaja nuvedziau aukletoju pasveikint tai vos uzejo i grupe leke tekina lauk klykdama Akmile eina i darzeli bet ko tais siemet nelabai noriai. Tik tiek pas Akmile grupei rugsejo 2 d viena mergaite vejaraupiais susirgo, tai laukiu kad mano damos ,,pasipuos,,.
Siandien Akmilei ausis pradurem, kadangi pati jau senokai norejau tik laukiau kol ji paprasys tai ilgai itikineti manes neteko Galvojau kad nesileis, bet leidosi tik kai jau idure verke, sakau tada isimam auskariukus, sako ne, tik kai ledu pavalgysiu man nebeskaudes Tai giriasi visiems, net rimi parduotuvei ziuriu kazkoks vyras sypsodamasis nuo jos nueina, o ji sako as dedei parodziau auskariukus
Siandien Akmilei ausis pradurem, kadangi pati jau senokai norejau tik laukiau kol ji paprasys tai ilgai itikineti manes neteko Galvojau kad nesileis, bet leidosi tik kai jau idure verke, sakau tada isimam auskariukus, sako ne, tik kai ledu pavalgysiu man nebeskaudes Tai giriasi visiems, net rimi parduotuvei ziuriu kazkoks vyras sypsodamasis nuo jos nueina, o ji sako as dedei parodziau auskariukus
Labas vakaras:) Ziuriu po kelias zinutes per menesi, na, neblogai, kaip po 4 metu gyvavimo, ane? O kazkada, prisimenat, pora dienu nepaskaitei, ir vsiooo, sedi pora valandu, kol pasiveji:)
Paskaiciau cia Jusu ugius, na, Petras 101 cm ir as labai didziavausi, bet ziuriu iki kai kuriu merginu dar toli toli:) Svoris apie 17 kg, uzsakiau is intiko pizama su makvynu, parasyta ant penkeriu metu, kuuur tau, per pilvuza konreciai spaudzia, bet labai patiko, tai ir miega su korsetu, bet pilvas tikrai toks normalus, o viskas, manau, per saldumynus, nu toks jau saldaus megejas, siauuuubas, kovoju, aisku, bet daznai pasiduodu.. Isgere neseniai savo pirma gyvenime Vermox kursa, tai po tu vaistu, kaip pramuse ji est, valgo ir valgo, nors kiek ziurejau ir kakus tyrinejau, nieko ten berods ir neislindo ypatingo.
Nuo rugsejo 1 lankom Jovareli, darzeli prie namu, lietuviska.. kol kas sunkiai, bet geriau nei galejo buti. Tikiuosi, adaptuosis:)
Kaip Jus gyvenate? Beje, teks man greit grizti i foruma, i kokius 2015 metu balandinukus prisiregistruot, he he
Paskaiciau cia Jusu ugius, na, Petras 101 cm ir as labai didziavausi, bet ziuriu iki kai kuriu merginu dar toli toli:) Svoris apie 17 kg, uzsakiau is intiko pizama su makvynu, parasyta ant penkeriu metu, kuuur tau, per pilvuza konreciai spaudzia, bet labai patiko, tai ir miega su korsetu, bet pilvas tikrai toks normalus, o viskas, manau, per saldumynus, nu toks jau saldaus megejas, siauuuubas, kovoju, aisku, bet daznai pasiduodu.. Isgere neseniai savo pirma gyvenime Vermox kursa, tai po tu vaistu, kaip pramuse ji est, valgo ir valgo, nors kiek ziurejau ir kakus tyrinejau, nieko ten berods ir neislindo ypatingo.
Nuo rugsejo 1 lankom Jovareli, darzeli prie namu, lietuviska.. kol kas sunkiai, bet geriau nei galejo buti. Tikiuosi, adaptuosis:)
Kaip Jus gyvenate? Beje, teks man greit grizti i foruma, i kokius 2015 metu balandinukus prisiregistruot, he he
QUOTE(Krendel' @ 2014 09 08, 22:15)
Na cia naujiena sveikinimai dideliausi kaip jautiesi?
Vis ilendu paskaitineti, atostogauju, m darzelyje tai atostogos tikros kam su pilvuzais problemos, o maniskiui visos kelnes smunka, reikia gumas deti kad bent truputi savo lasinio perleisciau vaikui butu super
Krendel.sveikinu!!!!
Vermox čia nuo kirminų??? Aš vis ruošiuos duoti niekad nedavus...
Mano abi su slogom tai kariauju namie...
Kuoduotoji kaip tu?
Fotki neatidaro
Vermox čia nuo kirminų??? Aš vis ruošiuos duoti niekad nedavus...
Mano abi su slogom tai kariauju namie...
Kuoduotoji kaip tu?
Fotki neatidaro
Labas vakaras,
Krendel sveikinimai .
Kadangi zadi grizt i foruma, tai pratinkis:parasyk daugiau kas, kaip, su kuo ir kada .
As pasiskaitydavau 2013-tu gruodinukus, bet taip neidomu...keli psl. per savaite, buvo keleta panu, kuriu mastymas ir rasymas man buvo artimas, bet neberaso.
Ryt vesim Sofijai valandai i darzeli pratintis . Jau protinga mergyte, labai megsta sijonus ir suknytes, net ir miega su miegojimo sijonu ).
Krendel sveikinimai .
Kadangi zadi grizt i foruma, tai pratinkis:parasyk daugiau kas, kaip, su kuo ir kada .
As pasiskaitydavau 2013-tu gruodinukus, bet taip neidomu...keli psl. per savaite, buvo keleta panu, kuriu mastymas ir rasymas man buvo artimas, bet neberaso.
Ryt vesim Sofijai valandai i darzeli pratintis . Jau protinga mergyte, labai megsta sijonus ir suknytes, net ir miega su miegojimo sijonu ).