ich ar Vokietijoj normalus daktarai?Paskambino vyras kad yra ligoninei skaudejo jam sona labai issikviete greitaja
Sveikos
Archeologe, kas vyrui uzejo, gal apendicitas? Kaip dabar jaucias?
Archeologe, kas vyrui uzejo, gal apendicitas? Kaip dabar jaucias?
QUOTE(archeologe @ 2014 07 16, 08:43)
ich ar Vokietijoj normalus daktarai?Paskambino vyras kad yra ligoninei skaudejo jam sona labai issikviete greitaja
Man dar neteko nusivilti, ypac ligonineje. Kas nutiko?
Mes Lietuvoj, jetau kaip cia faina, o oras koks nuostabus!!! Vaikai jau rudi, mirksta baseine nuo ryto
QUOTE(ich @ 2014 07 17, 23:15)
Man dar neteko nusivilti, ypac ligonineje. Kas nutiko?
Mes Lietuvoj, jetau kaip cia faina, o oras koks nuostabus!!! Vaikai jau rudi, mirksta baseine nuo ryto
Kada i DE? Isivaizduoju, kad faina LT .. man vasara visada cia patinka
Bet siemet dziaugiames ir airiska vasara, nu pagaliau ir mus kazkas ten danguje prisimine, jau kad dave silumos, taip ne airiskai +30 karscio jau kelinta savaite, smagumelis .. dievinu karsti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 07 24, 18:03)
Bet siemet dziaugiames ir airiska vasara, nu pagaliau ir mus kazkas ten danguje prisimine, jau kad dave silumos, taip ne airiskai +30 karscio jau kelinta savaite, smagumelis .. dievinu karsti
labukas,ogo kaip ten faian pas mus viduriuke, pas mus tiksia sav silumos
QUOTE(Lotyna* @ 2014 07 24, 18:03)
Antradieni jau grizom, siandien vyras i usa isskrido, po tu visu lektuvu kritimu, tai vidurius suko visa skydzio laika. Dabar persedimas ir dar 3,5 val skris. Bet jau vis ne 10val..
Si karta man patiko lietuvoj, nes nereikejo niekur vazineti. Vyro tevai atvaziavo porai valandu ir isvaziavo mano. Galejau tinginiauti, net knyga perskaiciau per pora dienu o kai vaziuojam visi, tai pastoviai ant ratu, tik pavargstu as nuo visko.
Archeologe, kaip vyras?
QUOTE(Lotyna* @ 2014 07 17, 20:07)
taip apendicita isoperavo.
ich dabar jau gerai namie yra ligoninei 6 d ir personalu ir priziurejimu ligonineje. Tik tiek kad pats turejo namo grist dar pasikrauti darbas nieko nesuorganizavo
Sveikos mamos atostogaujat ar jau darželinukus irmokyklinukus ruošiat rugsėjui?
QUOTE(Krissti_ @ 2014 08 12, 18:09)
Sveikos mamos atostogaujat ar jau darželinukus irmokyklinukus ruošiat rugsėjui?
Laba vakara, svenciam šiandien mano diena
Nelaukiu rugsėjo, dar noriu vasaros, maudynių ežere ir vakarinių pasivaikščiojimų..
Kaip pati, Kristut, išsilaikius?
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 08 13, 23:35)
Nelaukiu rugsėjo, dar noriu vasaros, maudynių ežere ir vakarinių pasivaikščiojimų..
laba diena,tai sveikinam su tavo diena
mes jau gavom is mokykleles smms ,kad pirma pamokele rugpjucio 20d, tai mazoji laukia nesulaukia.o paskui kiekviena diena prades eiti nuo rugsejo 2d kas dien po 3 val.tai as ir bijau ir laukiu,o mazoji laukia labai
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 08 13, 23:35)
Sveikinu!!!ilgiausių tau!!!
Aš irgi vasaros paleisti nenoriu dievinu laiką,kai nereikia rengti 5 sluoksnių vaikams aš gerai jau pradedu apie darželį galvot neaišlu ar mažoji pateks,nes per maža neva...šiaip žiemą planuoju grįžti į darbą. Kitą sav.pažymas sutvarkyri reikia pas stomotologą abi nuvest tai jau nujaučiu kas laukia...
Vaidulel kokia čia mokyklėlė tokiems mažiems?o tu dirbi?
QUOTE(Krissti_ @ 2014 08 15, 07:12)
Sveikinu!!!ilgiausių tau!!!
Aš irgi vasaros paleisti nenoriu dievinu laiką,kai nereikia rengti 5 sluoksnių vaikams aš gerai jau pradedu apie darželį galvot neaišlu ar mažoji pateks,nes per maža neva...šiaip žiemą planuoju grįžti į darbą. Kitą sav.pažymas sutvarkyri reikia pas stomotologą abi nuvest tai jau nujaučiu kas laukia...
labukas
mes vis dar airijoj laikomes ir cia priklauso preskulas, 3 val per diena.As nuo atvaziavimo i airija dirbu visa laika