Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(ich @ 2014 06 25, 15:05)
Sveikos 4u.gif
Kuoduotoji, senai girdeta! bigsmile.gif Maniske jau pora metu nemiega pietu, o jei kada nuluzta, tai nakciai anksciausiai apie 12 nueina miegot doh.gif Net nebeleidziu luzti, jei matau, kad noretu. schmoll.gif
Puponaute, labai dziugu skaityti, kad viskas pas tave ok 4u.gif
Sofija955, saunuoles tavo paneles, o mazoji kokia didele jau thumbup.gif
Kastonyte, kaip gyvenat?  g.gif

Tikrai smagu uzsukti kai pokalbiai vyksta wink.gif kaip lotyna po ligu? urtikei kaip sekasi? Ir siaip apie visus idomu wink.gif m persirgo vejaraupiais, tai as issiziojusi begau skiepytis, nes nesirgusi, panasu praslydau wink.gif
Atsakyti
Krissti,nea nepakeliuj mirksiukas.gif

Ich,viskas ore,tik toj santoj barbaroj gyvent jau smegenys nebelaiko,bet isgyvensim tongue.gif
Atsakyti
ooo, veiksmas atsirado. Kuoduotoji, Sofija smagu faina jus cia matyti. Kur SNAS dingusi??? Kastanka, smagu kad gryzai, kazkada rasiau tau, kai variau y Siaulius, kvieciau kavos. lotuliukas.gif ryt parasysiu, tai yra siandien doh.gif .
Atsakyti
nors manim ir niekas nesidziaugia uz tai as dziaugiuosi , kad visos pradejo listi i dienos sviesa biggrin.gif Kazkoks slykstus virusas uzpuole visa seima nei sergantys nei sveiki, viena diena jau gerai kita kita vel snargliai iki zemes ir tempa. M su broliu namie haosus daro.
QUOTE(Krissti_ @ 2014 06 20, 22:19)
Laba,ačiū už sveikinimus! Atšventėm. Rekomenduoju tortą Pavlova jei kuri nekepus bamdykit!
sesuo daznai daro Pavlova, labai niam... pagal koki reca darai ? su krakmolu ar be ? planuoju kada daryti krem briule tai paciu gaminsiu ir Pavlova, vis atidejimeju nes lasiskai kaupiasi
Lotynai ir Martutei sveikatos!

QUOTE(ich @ 2014 06 20, 23:25)
Sveikos 4u.gif
Lyg dar neveluoju, sveikinimai dideli metinukei Laurynai! 4u.gif  happybday.gif  birthday.gif

Lotyna, baisu, sveik greiciau 4u.gif

Martai irgi sveikatos daug 4u.gif kaip gyvenat?

Siandien prikepem su vaikais  bandeliu su cinamonu, valgom tik mergos, vyrams nepatiko doh.gif gerai, kad nukrito bent kg visi, auginsiu turbut vel.... doh.gif

aciu , o gal vel laukiesi ?
Atsakyti

Smagu visos į dienos šviesą lenda!!!
Annia ko tue virusai limpa... unsure.gif
Ei merginos pasirodykit kaip vaikai paaugo wink.gif

Gal rudeniop kokį kavagėri pasiplanuojam?
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 06 26, 12:30)
Smagu visos į dienos šviesą lenda!!!
Annia ko tue virusai limpa... unsure.gif
Ei merginos pasirodykit kaip vaikai paaugo wink.gif

Gal rudeniop kokį kavagėri pasiplanuojam?

kazkaip durnai virsui parasiau gal nepastebejAi:) pagal koki reca darei pavlova ? su krakmolu ar be ? as planuoju irgi daryt kada krem briule o tada ir pavlova. sesuo daro su krakmolu labai skanu kaip zefyras
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Annia, nesilaukiu, o ir daugiau vaiku nenoriu... schmoll.gif nescias pamaciusi net nusipurtau biggrin.gif blush2.gif Buna naktu, kai maniske jau ismiega be rekimu, tai vel grizti prie bemiegiu naktu visai nebenoriu... schmoll.gif O ir siaip noriu greiciau pradeti darbo ieskotis ir siaip daugiau ka nors nuveikti nei maisto ruosimas, pampiu keitimas. smile.gif
Kai prieisiu prie kompo, ikelsiu savo ozkytes foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal šį http://www.neringa-b...ai/pavlova.html labai gerai gavosi tik uogų nepagailėti reikia.čia mano pavlova
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2014 06 26, 13:28)
Sveikos 4u.gif
Annia, nesilaukiu, o ir daugiau vaiku nenoriu... schmoll.gif nescias pamaciusi net nusipurtau biggrin.gif  blush2.gif Buna naktu, kai maniske jau ismiega be rekimu, tai vel grizti prie bemiegiu naktu visai nebenoriu... schmoll.gif O ir siaip noriu greiciau pradeti darbo ieskotis ir siaip daugiau ka nors nuveikti nei maisto ruosimas, pampiu keitimas. smile.gif
Kai prieisiu prie kompo, ikelsiu savo ozkytes foto mirksiukas.gif

Žinok ir aš tokiom mintim gyvenu...matyt amžiaus skirtumas nedidelis tarp vaikų daro savo.
Kada planuoji dirbt?kokio ieškosi?aš nuo rudens pratinsiu darže...
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 06 26, 13:42)
Žinok ir aš tokiom mintim gyvenu...matyt amžiaus skirtumas nedidelis tarp vaikų daro savo.
Kada planuoji dirbt?kokio ieškosi?aš nuo rudens pratinsiu darže...

Gali buti. smile.gif
Nezinau, Joris eis nuo 3m. i darza, tada jau tikiuosi ir pradeti, dar 2 metai liko doh.gif
va mano trys turtai. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 06 26, 14:10)
Gali buti. smile.gif
Nezinau, Joris eis nuo 3m. i darza, tada jau tikiuosi ir pradeti, dar 2 metai liko doh.gif
user posted image

Keičiasi D veidukas apvalesnis tapo wink.gif oo kasos kasos...ar J vaikšto?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 06 26, 14:10)
Gali buti. smile.gif
user posted image

Grozis wub.gif planavom vakarom su m pasivaikscioti mieste, bet vel lietus ... Blyn kada baigsis?
Ooo del susitikimo rudeniop drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2014 06 26, 15:58)
Grozis  wub.gif  planavom vakarom su m pasivaikscioti mieste, bet vel lietus ... Blyn kada baigsis?
Ooo del susitikimo rudeniop  drinks_cheers.gif

grazuoliukai kokie, panasus labai wub.gif D nuotraukuose tokia putnute atrodo net nepagalvosi, kad coliuke
Atsakyti