Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

Laba,ačiū už sveikinimus! Atšventėm. Rekomenduoju tortą Pavlova jei kuri nekepus bamdykit!

Lotynai ir Martutei sveikatos!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lyg dar neveluoju, sveikinimai dideli metinukei Laurynai! 4u.gif happybday.gif birthday.gif

Lotyna, baisu, sveik greiciau 4u.gif

Martai irgi sveikatos daug 4u.gif kaip gyvenat?

Siandien prikepem su vaikais bandeliu su cinamonu, valgom tik mergos, vyrams nepatiko doh.gif gerai, kad nukrito bent kg visi, auginsiu turbut vel.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2014 06 20, 23:25)
Sveikos 4u.gif
Lyg dar neveluoju, sveikinimai dideli metinukei Laurynai! 4u.gif  happybday.gif  birthday.gif

Lotyna, baisu, sveik greiciau 4u.gif

Martai irgi sveikatos daug 4u.gif kaip gyvenat?

Siandien prikepem su vaikais  bandeliu su cinamonu, valgom tik mergos, vyrams nepatiko doh.gif gerai, kad nukrito bent kg visi, auginsiu turbut vel.... doh.gif

Ačiū smile.gif

Na na pasakok ką darai kg tirpimui????
Atsakyti
Sveikos gal ka domina knygos pigiau is buvusios Kronta leidyklos, parasykit savo emeilus atsiusciau ju pasiulymus
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 06 20, 17:32)
Net nzn  blush2.gif  galvojau praslysiu be vaistu...

Vakar B nuveze darkart pas seimos gyd., nes bukle pablogejo nuo antib.  Pasirodo, ne tie israsyti buvo. Tai seimos gyd. israse extra siuntima ir taip atsiduriau ligoninej  doh.gif  Dabar geriu kitus antib. bet kol kas neina geryn...
Vaikai per tas 3 sav. kol as is lovos neislipu, suvarankiskejo.. L rubus susiiesko, apsirengia, valgyt pasiima dar ir man i lova atnesa... tik nelabai ka galiu nuryt, vaistais praktiskai gyva...
Papildyta:
Lauryna su 1-uoju tortadieniu  4u.gif

Labas visiems,pasakok ,kaip tuar jau geriau?
rasei apie 1d virusa vemima,tai ir as ji turejau doh.gif ,mazoji niekio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Krissti_ @ 2014 06 21, 22:44)
Na na pasakok ką darai kg tirpimui????

Nieko dabar per daug ir nedarau. Begiojau kasdien pora menesiu, veliau i savaite kokius 3-4 kartus, dabar visai retai, bet reikia taisytis, nes vel celiulitas listi pradeda. biggrin.gif Dar buvo laikas kai eidavau miegoti 12-1, o keldavausi kokia 4-5 val su maziuku, tai gal ir tai padejo. biggrin.gif doh.gif o dabar dar vakarais valgom su B ne sokolada, o serbentus bliudais biggrin.gif Zodziu, susidejo viskas. Tik va pilvas nelabai vis dar traukiasi, bet ka noreti, buvo kam istampyti. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Rasau is telefo. Ar dar pamenat mane? biggrin.gif Tai va, pakeiciau darba, nz ar tai minejau. Dickis daugiausia buna pas teva. Mazius keliauja per rankas, bet jau stosis viskas y vietas, nes ex 2 sedo uz furos.
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2014 06 24, 11:07)
Sveikos. Rasau is telefo. Ar dar pamenat mane?  biggrin.gif Tai va, pakeiciau darba, nz ar tai minejau. Dickis daugiausia buna pas teva. Mazius keliauja per rankas, bet  jau stosis viskas y vietas, nes ex 2 sedo uz furos.

Na kaip gi pamirsime smile.gif smagu jad viskas normaliai pas tave, darba gal ne toks varginantis? Siaip kaip reikaliukai? Ex 2 ranku nesigriauzia?
Na ir vasaraa atsiprasant... Balos nespeja isdziuti kai vel pradeda lyti... M miega tai maklineju interneto platybese, ar dar daug yra pokaituka mieganciu? Pas mus kasdiene kova, bet dar laimiu ir nugrudu miegoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na labai jau forumas aprimes..
Sveikatos kam jos reikia. Ignei daugiausia balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Mes gyvenam gerai, ryt vyras iseina atostogu iki rupgjucio vidurio mazdaug smile.gif, tai leksim i Palanga visai vasarai, aisku, kai oru geru sulauksim smile.gif.
Mazajai mano jau puse metu ir pora savaiciu, negaliu patiket, jau valgo darzoviene ir pradedu grudu kose ivest smile.gif. Turi du dantukus, vartosi visaip kaip na ir siaip jau nusistovejus rutina. Vieni prie kitu pripratom, nusistovejo rutina ir visiems jau aisku, kad mazas vaikas yra seimos narys ir kad niekur jis nedings smile.gif.
Pietu miegas sventas reikalas, niekada nepraleidziam, visada miega smile.gif.
Atsakyti
Privietas

Ziuriu nebera ka skaityt g.gif

4u.gif sveikatai pataisyti

Nu as grizau i lt,bet jauciu kad rudeni kraustaus atgal ,net nebezinau kas geriau doh.gif

Puponaute,parasyk kokia sms,nes dingo visi mano tel nr ir fotkes....tai esu pikta pikta

Kaip jonines?

Jei mano vaikas nueitu pietu,jauciu nugriuciau lotuliukas.gif bet nesupykciau cool.gif
Atsakyti
Sveikos
Kaip smagu tiek jusų čia matyti!!!
M miega pietų miegą kitaip lūžta iki 20 val.
Kastonyte tai ą su vyru nepakeliui?
Sofija kaip tavo sesės ar su trečia kiek lengviau kai anos praaugę?gero jums oro;)
Kuoduota užsuk dažniUau.
Puponaute smagu,kad nuotaikos gerėja!
Varau foto i albumą įkelsiu wink.gif http://private.fotki...i2010/krissti-/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krissti_: 25 birželio 2014 - 13:58
Sveikos 4u.gif
Kuoduotoji, senai girdeta! bigsmile.gif Maniske jau pora metu nemiega pietu, o jei kada nuluzta, tai nakciai anksciausiai apie 12 nueina miegot doh.gif Net nebeleidziu luzti, jei matau, kad noretu. schmoll.gif
Puponaute, labai dziugu skaityti, kad viskas pas tave ok 4u.gif
Sofija955, saunuoles tavo paneles, o mazoji kokia didele jau thumbup.gif
Kastonyte, kaip gyvenat? g.gif

Atsakyti