Laba,ačiū už sveikinimus! Atšventėm. Rekomenduoju tortą Pavlova jei kuri nekepus bamdykit!
Lotynai ir Martutei sveikatos!
Sveikos
Lyg dar neveluoju, sveikinimai dideli metinukei Laurynai!
Lotyna, baisu, sveik greiciau
Martai irgi sveikatos daug kaip gyvenat?
Siandien prikepem su vaikais bandeliu su cinamonu, valgom tik mergos, vyrams nepatiko gerai, kad nukrito bent kg visi, auginsiu turbut vel....
Siandien prikepem su vaikais bandeliu su cinamonu, valgom tik mergos, vyrams nepatiko gerai, kad nukrito bent kg visi, auginsiu turbut vel....
QUOTE(ich @ 2014 06 20, 23:25)
Sveikos
Ačiū
Na na pasakok ką darai kg tirpimui????
Sveikos gal ka domina knygos pigiau is buvusios Kronta leidyklos, parasykit savo emeilus atsiusciau ju pasiulymus
QUOTE(Lotyna* @ 2014 06 20, 17:32)
Net nzn galvojau praslysiu be vaistu...
Vakar B nuveze darkart pas seimos gyd., nes bukle pablogejo nuo antib. Pasirodo, ne tie israsyti buvo. Tai seimos gyd. israse extra siuntima ir taip atsiduriau ligoninej Dabar geriu kitus antib. bet kol kas neina geryn...
Vaikai per tas 3 sav. kol as is lovos neislipu, suvarankiskejo.. L rubus susiiesko, apsirengia, valgyt pasiima dar ir man i lova atnesa... tik nelabai ka galiu nuryt, vaistais praktiskai gyva...
Papildyta:
Lauryna su 1-uoju tortadieniu
Vakar B nuveze darkart pas seimos gyd., nes bukle pablogejo nuo antib. Pasirodo, ne tie israsyti buvo. Tai seimos gyd. israse extra siuntima ir taip atsiduriau ligoninej Dabar geriu kitus antib. bet kol kas neina geryn...
Vaikai per tas 3 sav. kol as is lovos neislipu, suvarankiskejo.. L rubus susiiesko, apsirengia, valgyt pasiima dar ir man i lova atnesa... tik nelabai ka galiu nuryt, vaistais praktiskai gyva...
Papildyta:
Lauryna su 1-uoju tortadieniu
Labas visiems,pasakok ,kaip tuar jau geriau?
rasei apie 1d virusa vemima,tai ir as ji turejau ,mazoji niekio.
Sveikos
Nieko dabar per daug ir nedarau. Begiojau kasdien pora menesiu, veliau i savaite kokius 3-4 kartus, dabar visai retai, bet reikia taisytis, nes vel celiulitas listi pradeda. Dar buvo laikas kai eidavau miegoti 12-1, o keldavausi kokia 4-5 val su maziuku, tai gal ir tai padejo. o dabar dar vakarais valgom su B ne sokolada, o serbentus bliudais Zodziu, susidejo viskas. Tik va pilvas nelabai vis dar traukiasi, bet ka noreti, buvo kam istampyti.
QUOTE(Krissti_ @ 2014 06 21, 22:44)
Na na pasakok ką darai kg tirpimui????
Nieko dabar per daug ir nedarau. Begiojau kasdien pora menesiu, veliau i savaite kokius 3-4 kartus, dabar visai retai, bet reikia taisytis, nes vel celiulitas listi pradeda. Dar buvo laikas kai eidavau miegoti 12-1, o keldavausi kokia 4-5 val su maziuku, tai gal ir tai padejo. o dabar dar vakarais valgom su B ne sokolada, o serbentus bliudais Zodziu, susidejo viskas. Tik va pilvas nelabai vis dar traukiasi, bet ka noreti, buvo kam istampyti.
Sveikos. Rasau is telefo. Ar dar pamenat mane? Tai va, pakeiciau darba, nz ar tai minejau. Dickis daugiausia buna pas teva. Mazius keliauja per rankas, bet jau stosis viskas y vietas, nes ex 2 sedo uz furos.
QUOTE(Puponautė @ 2014 06 24, 11:07)
Sveikos. Rasau is telefo. Ar dar pamenat mane? Tai va, pakeiciau darba, nz ar tai minejau. Dickis daugiausia buna pas teva. Mazius keliauja per rankas, bet jau stosis viskas y vietas, nes ex 2 sedo uz furos.
Na kaip gi pamirsime smagu jad viskas normaliai pas tave, darba gal ne toks varginantis? Siaip kaip reikaliukai? Ex 2 ranku nesigriauzia?
Na ir vasaraa atsiprasant... Balos nespeja isdziuti kai vel pradeda lyti... M miega tai maklineju interneto platybese, ar dar daug yra pokaituka mieganciu? Pas mus kasdiene kova, bet dar laimiu ir nugrudu miegoti
Sveikos,
Na labai jau forumas aprimes..
Sveikatos kam jos reikia. Ignei daugiausia balionu .
Mes gyvenam gerai, ryt vyras iseina atostogu iki rupgjucio vidurio mazdaug , tai leksim i Palanga visai vasarai, aisku, kai oru geru sulauksim .
Mazajai mano jau puse metu ir pora savaiciu, negaliu patiket, jau valgo darzoviene ir pradedu grudu kose ivest . Turi du dantukus, vartosi visaip kaip na ir siaip jau nusistovejus rutina. Vieni prie kitu pripratom, nusistovejo rutina ir visiems jau aisku, kad mazas vaikas yra seimos narys ir kad niekur jis nedings .
Pietu miegas sventas reikalas, niekada nepraleidziam, visada miega .
Na labai jau forumas aprimes..
Sveikatos kam jos reikia. Ignei daugiausia balionu .
Mes gyvenam gerai, ryt vyras iseina atostogu iki rupgjucio vidurio mazdaug , tai leksim i Palanga visai vasarai, aisku, kai oru geru sulauksim .
Mazajai mano jau puse metu ir pora savaiciu, negaliu patiket, jau valgo darzoviene ir pradedu grudu kose ivest . Turi du dantukus, vartosi visaip kaip na ir siaip jau nusistovejus rutina. Vieni prie kitu pripratom, nusistovejo rutina ir visiems jau aisku, kad mazas vaikas yra seimos narys ir kad niekur jis nedings .
Pietu miegas sventas reikalas, niekada nepraleidziam, visada miega .
Privietas
Ziuriu nebera ka skaityt
sveikatai pataisyti
Nu as grizau i lt,bet jauciu kad rudeni kraustaus atgal ,net nebezinau kas geriau
Puponaute,parasyk kokia sms,nes dingo visi mano tel nr ir fotkes....tai esu pikta pikta
Kaip jonines?
Jei mano vaikas nueitu pietu,jauciu nugriuciau bet nesupykciau
Ziuriu nebera ka skaityt
sveikatai pataisyti
Nu as grizau i lt,bet jauciu kad rudeni kraustaus atgal ,net nebezinau kas geriau
Puponaute,parasyk kokia sms,nes dingo visi mano tel nr ir fotkes....tai esu pikta pikta
Kaip jonines?
Jei mano vaikas nueitu pietu,jauciu nugriuciau bet nesupykciau
Sveikos
Kaip smagu tiek jusų čia matyti!!!
M miega pietų miegą kitaip lūžta iki 20 val.
Kastonyte tai ą su vyru nepakeliui?
Sofija kaip tavo sesės ar su trečia kiek lengviau kai anos praaugę?gero jums oro;)
Kuoduota užsuk dažniUau.
Puponaute smagu,kad nuotaikos gerėja!
Varau foto i albumą įkelsiu http://private.fotki...i2010/krissti-/
Kaip smagu tiek jusų čia matyti!!!
M miega pietų miegą kitaip lūžta iki 20 val.
Kastonyte tai ą su vyru nepakeliui?
Sofija kaip tavo sesės ar su trečia kiek lengviau kai anos praaugę?gero jums oro;)
Kuoduota užsuk dažniUau.
Puponaute smagu,kad nuotaikos gerėja!
Varau foto i albumą įkelsiu http://private.fotki...i2010/krissti-/
Sveikos
Kuoduotoji, senai girdeta! Maniske jau pora metu nemiega pietu, o jei kada nuluzta, tai nakciai anksciausiai apie 12 nueina miegot Net nebeleidziu luzti, jei matau, kad noretu.
Puponaute, labai dziugu skaityti, kad viskas pas tave ok
Sofija955, saunuoles tavo paneles, o mazoji kokia didele jau
Kastonyte, kaip gyvenat?
Kuoduotoji, senai girdeta! Maniske jau pora metu nemiega pietu, o jei kada nuluzta, tai nakciai anksciausiai apie 12 nueina miegot Net nebeleidziu luzti, jei matau, kad noretu.
Puponaute, labai dziugu skaityti, kad viskas pas tave ok
Sofija955, saunuoles tavo paneles, o mazoji kokia didele jau
Kastonyte, kaip gyvenat?