Lotyna bet va tokia mokykla ir turi buti, as sakiau kai bus su direktore pokalbis darzelyje del mazosios issakysiu ka noreciau matyt. Labai as nesisiskundziu tikrai geros aukletojos stengias dirba ir nepiktos net keista kad abi labai geros daznai buna viena gera, kita ne, bet vistiek vis dar deda akcentus ne ten kur reiketu. Va kaip manajai buvo su kojom blogai tai kai pasakiau darzeli aukletoja sako jo ji visa diena kaip ne sava buvo, nors pasiimt kai atejau niekas nieko neuzsimine
Ich man musu merginos tokios panasios. Manoji is vis isnaglejo net i wc nuejus saukia kad nori bit su mama ir kad as turiu sedet su ja. Lankom teatra ten labai noriai dalyvaudavo ir manes nereikedavo, o dabar kaip leliukas mane uz rankis tampo as kaip antra mokytoja turiu su vaikais sedet:D nezinau kada isaugs man atrodo, kad niekad:D
Archeologe, baisu. As saviske noreciau i sokius vesti, bet bijau, kad nepasiliks. I darza B veda, o i sokius nenuvestu, nes tuo laiku dirba, reiktu man, ale bijau net bandyti, su jos charakteriu nezinau kas jai gali uzplaukti. Maniske irgi turbut niekada nesuaugs. Mane jau pradeda erzinti visu klausimai "ar Daniela pradejo miegoti" cia panasiai gaunasi kaip su "ar dar negimdai", tik ilgiau tesiasi
Kur Kastonyte musu dingusi, idomu kaip ten pas ja reikalai
Kur Kastonyte musu dingusi, idomu kaip ten pas ja reikalai
QUOTE(Puponautė @ 2014 04 19, 23:39)
As irgi prisidedu prie sventiniu sveikinimu! Stipriu marguciu gruodinukams ir ju seimynoms
Mama nakti atvaziavo, 2 valanda, tai iki 5 ryto plepejom Vaikam laimes, dziaugiasi mociute be proto .... Anyta kol kas liko pas B seseri, nes ten jos pagalbos reik gimdyvei su leliuku, po CP jinai ..... Tai dar nesimatem, turetu atvaziuot visi Velykiniu pietu .....
Lekiam i baznycia Sunku buvo keltis, 3 val. tepamiegojus
Papildyta:
Kazkaip pagalvojau, kad tikros Velykos bus, kai su mociutem svesim, tokiu neturejau jau daug metu
Kokia tyla..
QUOTE(S.N.A.S @ 2014 05 02, 09:40)
Kokia tyla..
Aha, tikrai Sveikos!
Kaip gyvuojat?
Pas mus namuose ramybe, B tevai isvaziavo, tai tik dabar gristam i ritma. Pasibaige vaikams atostogos, keliauja i darzelius ir mokyklas.
SNAS, tai salino apgamus? Pjove ar kaip? 15 diena man pjaus 2, itartini, sius i laboratorija nuejau pasitikrint, tai gydytoja dekojo, kad anksti atejau
Labas
jau, kad prisėdau nusiteikus paskaityt kuo visi gyvenat kas naujo, o čia še tau nei vienos žinutės Štai ką pavasaris ir saulė daro Pas mus irgi nieko naujo daug sergam, mokam auklei mažai vedam į darželį Toks jausmas, kad sveikus laikom namie, kad nesusirgtų nes ligotus vedam į darželį O šiaip viskas puiku smagus vaikas ta Gustynka auga vis stebina mus. Beje niekaip kitaip negalima jos vadint tik Guste jokia ten yte.... Auklėtojos juokiasi net...
Va tai tiek
jau, kad prisėdau nusiteikus paskaityt kuo visi gyvenat kas naujo, o čia še tau nei vienos žinutės Štai ką pavasaris ir saulė daro Pas mus irgi nieko naujo daug sergam, mokam auklei mažai vedam į darželį Toks jausmas, kad sveikus laikom namie, kad nesusirgtų nes ligotus vedam į darželį O šiaip viskas puiku smagus vaikas ta Gustynka auga vis stebina mus. Beje niekaip kitaip negalima jos vadint tik Guste jokia ten yte.... Auklėtojos juokiasi net...
Va tai tiek
laba diena
Kaip šalta. .eina sau.. aš paltuką išsitraukiau..
lazeriu naikino, nors vienas didelis, tai pradžioj nupjovė jo viršų, kad mažiau darbo ir smarvės..
aš ir tikėjausi rast daug visko.. bet..
Kaip šalta. .eina sau.. aš paltuką išsitraukiau..
QUOTE(ich @ 2014 05 02, 15:25)
SNAS, tai salino apgamus? Pjove ar kaip? 15 diena man pjaus 2, itartini, sius i laboratorija nuejau pasitikrint, tai gydytoja dekojo, kad anksti atejau
lazeriu naikino, nors vienas didelis, tai pradžioj nupjovė jo viršų, kad mažiau darbo ir smarvės..
QUOTE(aves @ 2014 05 06, 18:06)
jau, kad prisėdau nusiteikus paskaityt kuo visi gyvenat kas naujo, o čia še tau nei vienos žinutės
aš ir tikėjausi rast daug visko.. bet..
Labas
As lakstau penktu begiu visur Savaitgali turejom sveciu is Norvegijos - dickio kriksto mama su dukrom buvo, i Pirmos Komunijos svente atskrido ..... Tai per 3 dienas spejom ir Komunijoj sudalyvaut, ir naktiniam klube pasiaust ir pasishopint, o kur dar cirkai karuseles ir kt. pramogos vaikams Uztat kai isvaziavo uzvakar, miegojau dvi paras su mazom pertraukom
Anyta isleisim poryt i LT, o mano mama po 2 savaiciu .... Jetus kai pagalvoji, koks mazas pasaulis, va susedom visa didele gimine uz stalo kas is kur - IRL, LT, NO .... Juokas siais laikais tokie atstumai pasidare - 1,5 val. skrydzio ir tu Norgej, 3 val. ir LT
As lakstau penktu begiu visur Savaitgali turejom sveciu is Norvegijos - dickio kriksto mama su dukrom buvo, i Pirmos Komunijos svente atskrido ..... Tai per 3 dienas spejom ir Komunijoj sudalyvaut, ir naktiniam klube pasiaust ir pasishopint, o kur dar cirkai karuseles ir kt. pramogos vaikams Uztat kai isvaziavo uzvakar, miegojau dvi paras su mazom pertraukom
Anyta isleisim poryt i LT, o mano mama po 2 savaiciu .... Jetus kai pagalvoji, koks mazas pasaulis, va susedom visa didele gimine uz stalo kas is kur - IRL, LT, NO .... Juokas siais laikais tokie atstumai pasidare - 1,5 val. skrydzio ir tu Norgej, 3 val. ir LT
Sveikos
Ilgai nebuvau siame skyreleje, norejau paziureti, kaip visos gyvenate, bet matau, kad aprime truputeli cia viskas.
Mes gyvename gerai, mazoji jau atsvente metukus, Amelia eina i darzeli 2 dienas, o as dirbu 2 dienas per savaite. i darzeli labai megsta eiti, bet labai pradejo sirgti, daugiau negu kai ejo budama 1.5 metu, tai paeina 2 dienas, ir serga savaite, pabuna sveika ir vel serga, o paskui asiku ir seses eile buna, tai artodo, neissikapstom is tu ligu. Kol nejo i darzeli dabar kol sesei suejo metai, tai sirgo tik karta.
Daugiau nieko naujo, vaikai, darbas , namai Ruosiuosi krikstynoms mazosios rugpjuti
Linkejimai visiems gruodinukams
Ilgai nebuvau siame skyreleje, norejau paziureti, kaip visos gyvenate, bet matau, kad aprime truputeli cia viskas.
Mes gyvename gerai, mazoji jau atsvente metukus, Amelia eina i darzeli 2 dienas, o as dirbu 2 dienas per savaite. i darzeli labai megsta eiti, bet labai pradejo sirgti, daugiau negu kai ejo budama 1.5 metu, tai paeina 2 dienas, ir serga savaite, pabuna sveika ir vel serga, o paskui asiku ir seses eile buna, tai artodo, neissikapstom is tu ligu. Kol nejo i darzeli dabar kol sesei suejo metai, tai sirgo tik karta.
Daugiau nieko naujo, vaikai, darbas , namai Ruosiuosi krikstynoms mazosios rugpjuti
Linkejimai visiems gruodinukams
Ich ar teisybe cia raso apie Vokietijos mokyklas? Jauciu baisiai sutirstintos spalvos http://klaipeda.dien...eke-riba-629576