Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(S.N.A.S @ 2014 04 12, 11:22)
Labą rytą.. Vakar su drauge po dvi taures vyno, o šian vos atsimerkiau.. Visa laimė MB su nuotaika atsikėlė, padarė super pusryčius su kavyte į lovą..
Mes irgi nusprendėm, kad liks pirmoj, o mokytoja savo ruožtu turi daug darbo su juo, kaskart ruošia vyresnių klasių užduotis..
Ačiū, ich, už sveikinimus smile.gif aštuoni šiandien, važiuosim pasveikint, pas močiutę atostogauja bachūras.. Susigraudinau jau berašydama..

SNAS, sveikinimai sūneliui 4u.gif Tikras vyras, kazkaip galvojau, kad jaunesnis, nes maniškiui 9. kadangi J gimęs metų galop tai jis ir į antrą klasę startavo visų 7 metų biggrin.gif Ich, D irgi ta pati situacija. Maniškis dar vis nervuojasi, kad vis nepasiveja klasioku biggrin.gif kazkaip durnai ten pas jį visi metų pradzios, tai kai jam suėjo 9 apsidžiaugė, kad pasivijo, o tiems po naujų prasidėjo 10 gimtadieniai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 04 13, 16:49)
SNAS, sveikinimai sūneliui  4u.gif  Tikras vyras,  kazkaip galvojau, kad jaunesnis, nes maniškiui 9.    kadangi J gimęs metų galop tai jis ir į  antrą klasę  startavo visų 7 metų  biggrin.gif  Ich,  D irgi ta pati situacija.  Maniškis dar vis nervuojasi,  kad vis nepasiveja klasioku  biggrin.gif  kazkaip durnai ten pas jį visi metų pradzios, tai kai jam suėjo 9 apsidžiaugė, kad pasivijo, o tiems po naujų prasidėjo 10 gimtadieniai  lotuliukas.gif

As irgi po metus visoms pridejau- viena gruodzio 28, kita gruodzio 29, o trecia gruodzio 6-ta g.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes,katik baigiau skaityti ziauriai gera knyga surijau per para.Tai dabar galvoju reiktu i atspalvius pulti,kaskas cia dalinosi elektronine versija,gal galetumet su manim pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2014 04 15, 00:29)
Sveikos mamytes,katik baigiau skaityti ziauriai gera knyga surijau per para.Tai dabar galvoju reiktu i atspalvius pulti,kaskas cia dalinosi elektronine versija,gal galetumet su manim pasidalinti ax.gif

parasyk savo elektroninio pasto adresa , kazkur turiu vakare atsiusciau
Atsakyti
QUOTE(Annia @ 2014 04 15, 09:15)
parasyk savo elektroninio pasto adresa , kazkur turiu vakare atsiusciau

parasiau padta I az, jei radi lauksiu.aciu
Gal kas norit skaityt panasia ksip atspalviai tai erotinis meiles romanas A.J.Molloy X istorija bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Snas su praėjusiu tavo vyruką 4u.gif
Vaidulek ačiū už rekomendaciją parsisiųst reiks ir sveik wink.gif
Urtike kaip augat?
Kur velykas?ką skanaus gaminsit?
Ich tau 4u.gif jau matyt anyta ant sofos svečiujasi.....
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 04 16, 06:35)
Sveikos,
Snas su praėjusiu tavo vyruką 4u.gif
Vaidulek ačiū už rekomendaciją parsisiųst reiks ir sveik wink.gif
Urtike kaip augat?
Kur velykas?ką skanaus gaminsit?
Ich tau  4u.gif jau matyt anyta ant sofos svečiujasi.....

Labas rytas,

Jau mano vaikui 4 men. ir 10 dienu, as vis galvojau dar kai laukiausi, kad greiciau ziema praeitu, nusistovetu rutina, priprastumem visi vieni prie kitu - negaliu patiket, kad jau pavasaris ipusejo doh.gif .
Mazyle mano labai faina smile.gif. Su treciu vaiku gerokai viskas paprasciau...o kantri tokia- gali vos ne pora valandu issedet gultuke ir islaukt savo eiles. Labai patinka kai vyras ja nesioja, tada taip prisiglaudzia prie jo, kumsti i burna ir is pasitenkinimo net murkia smile.gif, o kaip juokingai prasosi ant ranku-ziuri tiesiai i akis ir cypia taip juokingai-negali atsispirt biggrin.gif .

Kaip tavo paneles?
Atsakyti
Urtike koks pozityvus postas tavo gali ir trečiam leliui sugundyti wink.gif smagu,kad gražiai augat wink.gif kaip svoris ūgis?
Mano abi geriausios draugės L net dreba kai pamato sesę po darželio.stojasi visur,vežime nepatinka sedėt moeliau ant mamos rankų būna,kalba neužsičiaupdam,ate rodo,sesę šaukia(tete),labutis (aputi),katę pamačius miau sako,žodiu auga wink.gif
Atsakyti
Labas ax.gif atostogaujam 2 savaites smile.gif ryte miegam bele kiek, vaikai jau pusrycius lovon atnesa biggrin.gif
Velykoms planuojam namie arba pas B seses seimyna vaziuot, kaip tik mama mano ir anyta atskrenda sestadienio nakti, tai musu bus daug .... Dar ir seimyna padidejo vienu nariu ... Uzvakar, tokia nuostabia diena (14-04-14) pirmakart tapau teta labai graziam vaikuciui Daniel wub.gif Vaikam laimes, kad pagaliau turi pusbroliuka ..
Tai tokiom dziugiom pavasarinem nuotaikom ir laukiam sveciu ir svenciu smile.gif

Vaidulek, uzmaciau, kad Bertutes daiktus pardavineji -isaugot ar issikraustot is IRL? smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Krissti, dar nesedi, ryt isvaziuoja, penktadieni vakare bus. cool.gif
Lotyna, sveikinimai thumbup.gif maniskio irgi panasi data (13.05.13) biggrin.gif O ir fainai, kad sveciais dziaugiates. rolleyes.gif Pas mus irgi atostogos, siandien net iki 7 ismiegojom doh.gif lotuliukas.gif

Apie maista negalvoju. Sestadieni i alia kaimo sodyba-viesbuti isvaziuojam visi, sekmadieni grisim. Padarysiu baltos misraines kokios, bus kiausiniu, o tada ziuresim, gal ko uzsisakysim. Anyta mano niekada nieko negamina pas mus, tai jei su B ka nors padarysim, tas ir bus ant stalo. smile.gif

Urtike, kaip ir mano trecias wub.gif toks mielas, toks katinas... tik dabar pradeda rodyti savo charakteri, bet vistiek mielybe mano wub.gif

Krissti, jau kalbeti bando? blink.gif oho kaip anksti, maniskis tai nea, burbuliuoja daug, bet samoningu garsu, man atrodo, nera dar. smile.gif Bet jau pora men sodinu ant puodo. Keiciant pampi nuplaunu subiniuka ir iskart ant puodo, sysiu visada padaro, aisku nesamoningai, bet prie puodo tikiuosi pripras lengviau. smile.gif
Atsakyti
Lotyna sveikinu su naujom pareigom wink.gif
aš ir su abiem namie tai ceiklos per akis tik spėju žaislus ramkiot...
Ich sodinu ir aš kaip sakant pratinu. Nu va tiek kuek parašiau kalba...kažkaip ji susieja žodžius su veiksmais sodinu į maitin.kėdę kalba niama,ama...apsirengi striukę ji pradeda mojuot ir tetete sako,katę pamatomiau iškatt,pabudus ptik sesę pamato ir aputi "labutis" nes m su ja taip sveikinasi.
Atsakyti
Aciu aciu uz sveikinimus wub.gif smile.gif

Urtike, Ich, taip graziai apie tuos trecius kalbat, kad tikrai, kaip Krissti sake, verciat pradet gundytis biggrin.gif

Maisto reiks gamint mums, ir jauciu daug doh.gif As jau delioju meniu sarasa galvoj, ka reiks det ant stalo .... Bet kokios grazios dienos pas mus, tik lauke sedet ...
Jei ir per Velykas tokios bus, tai gal minimaliai pavalgysim pietus ir leksim i gamta su sveciais smile.gif
Atsakyti