Įkraunama...
Įkraunama...

***Gruodinukai 2010***

QUOTE(urtike955 @ 2014 03 29, 16:26)

Lotyna, man irgi migrena nesvetima-tik labiau pavargstu, maziau pamiegu + dar oras itakoja didesnis apkrovimas ir migrena, sia savaite tris dienas migrena buvo, bet ir oras veike tai tikrai, pilnatis keitesi i delcia.

Aha, man tas pats doh.gif Krc, biski kas, tuoj migreninis skausmas ...
Net kai kudinuos, nedaedu, irgi doh.gif

Svtg su tokia migrena praleidau, kad iki vemimo .... juoda akyse .... Nu bet vaistu prikaliau, tai po keliu dienu praejo ... Man po pirmo gimdymo buvo praeje, arba neatsimenu as .. bet po antro tai dar labiau suintensyvejo ... Atrodo, ner kuri laika, ir kaip uzeina tas skausmas, brrrrrr .. gal cia kaip nors su hormonais susije .. Pradejau gert nakvisu alieju, ziuresim ...
Atsakyti
Sveikos,
Ligu maratoniukas uzpuole.... smile.gif Plesausi tarp darbu ir namu smile.gif
Pasirodom:
http://private.fotki...gn/igne-33.html
Atsakyti
sveikos

rekomenduoju knyga, labai super ypac vaikams kurie megsta spresti, mes antra diena sprendziam ir dar nei puse knygos neisprendem. Yra analogiska ir berniukams

https://www.knygos.l...duoteliu-knyga/
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 04 02, 18:18)

Net kai kudinuos, nedaedu, irgi  doh.gif

Man tai ir migrena ir skrandzio skausmai - nuolatiniai palydovai wacko.gif . vakariene - uzmirstas reikalas thumbup.gif , ruosiuosi vasarai nail.gif vacation4.gif .

Sveikutes 4u.gif

Pamenat dar mane??? rolleyes.gif gyvenu gal ir geriau, o gal ir blogiau ax.gif

Orai syla, gal koks ir meet'as nusimato su atsipalaidavimais blush2.gif bigsmile.gif thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Hello,
grįžom su MB iš atostogų, pirmąkart tiek ilgai be vaikų, šuns, darbų ir kitų rutiniškų dalykų... thumbup.gif vakar tik parskridom, o šian darbe bandau persiorientuot doh.gif neišeina....
Iš tikro norėtųs dar pailsėt,kažkaip dar trūksta dienelės kitos, bet kitaip neišeina..
vaikai mūsų labai pasiilgo, Gabi pasiilgo labiausiai tėčio.. blink.gif

Kas pas jusgirdėt?

QUOTE(Puponautė @ 2014 04 07, 02:28)
gal koks ir meet'as nusimato su atsipalaidavimais blush2.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  cool.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif su pirtele? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(urtike955 @ 2014 03 29, 16:26)
niekas neberaso, kur snas, dingo?

blush2.gif kaip smagu, kad kažkas pasigedo blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos
Oho snas pavýyyyyyyydas baaaaltas thumbup.gif kur buvot kiek laiko kur vaikus palikai?
Puponaute nuotaikos matau geresnės liuks wink.gif
Aš tai rutinoj sukuos ir tiek nieko naujo...
Atsakyti
Varėm pažiūrėt gamtos stebuklo-Kapadokijos.. wub.gif nuostabiai gražu, gaila, kad taip greit prabėgo.. ėmėm pusiau pažintinę pusiau poilsinę.. tai ir Alanijoj prie jūros kelias dienas prasivoliojom ir nusvilau snukelį nevaikiškai.. pasimaudėm, 19 laipsnių jūra.. bet gamta nubudus, mandarinais kvepia.. 7 naktys.. vaikus išvežėm dar diena ankščiau, tai nesimatėm ilgai.. mama mano apsiėmė žiūrėt.. man kaip akmuo nuo širdies, kad ne anytai palikt, o ramia galva važiuot ilsėtis.. Vyras labai vaikų buvo išsiilgęs, gavau bart net, kad apie vaikus mažai kelionėj galvoju.. o aš žiauriia nuvargus buvau, nusikalus, plius žinau, kad dėl vaikų šimtą procentų rami galiu būti.. ax.gif
o grįžom čia pilka, niūru, negaliu atsigaut..
Atsakyti
Sveikos!
Kokia Igne grazuole! wub.gif
SNAS, pavydziu! rolleyes.gif ir net nebaltai visai cool.gif As taip noriu kur nors su vyru isvaziuoti! Jau uzsisakiau, po kokiu 3 metu sakiau varysim i kokia Japonija ar Kinija, kuo toliau nuo namu lotuliukas.gif

Puponaute, kaip tu? bigsmile.gif

Pas mus jau tikras pavasaris, grazu, viskas zydi, silta labai. rolleyes.gif Mergina auga, naktimis vis dar nemiega doh.gif ziauriai sustra, pamaiva auga doh.gif
user posted image
Atsakyti
Ignė ir Daniela tikros panelės,o kasos m dar toli toli....
Ich atostogų noriu ir aš,net jubiliejaus atšvešt negalėsiu,nes nu koks šventimas su maitinamu vaiku...visi baliavoja o aš su ja tampaus....
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 04 07, 19:15)
Ich atostogų noriu ir aš,net jubiliejaus atšvešt negalėsiu,nes nu koks šventimas su maitinamu vaiku...visi baliavoja o aš su ja tampaus....

Mano jubiliejus ejo ir praejo, sampo paragavau, galva apsisuko, balius ir baigesi... biggrin.gif Gerai, kai nesvenciu gimtadieniu, tai ir sirdies neskauda biggrin.gif

Visi vaikai kosti doh.gif Maziukas pirma diena po antibu, tikiuosi neatkris unsure.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Sveikatos ich neatkriskit.
Ai kažkaip ir aš nešvenčiu,bet ir vyrui pusjubiliejus būtų smagu kur sodyvoj su draugais,o bet tačiau....
Ar jau kąnors galvoji apie 1 Joriuko tortadienį? Gal jau vaikšto? Maitini?
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2014 04 08, 15:01)
Ar jau kąnors galvoji apie 1 Joriuko tortadienį? Gal jau vaikšto? Maitini?

Nieko negalvoju. Atsvesim visa seima ir viskas turbut. g.gif Reiks gal kokia fotosesija padaryt, paziuresim. Vaiksciot dar nenori, net su ta stumdoma vaikstyne (taip ji vadinasi?) kartais pabando, bet labai nesizavi. B tevai tik burba, kad toks didelis, o dar nevaiksto, tipo nemokom, tai ir nevaiksto. doh.gif Atvaziuos gales ismokyti... doh.gif Maitinu pilnumoj, sirgo, tai visas dienas prie papo praleido, net pienas uzsideges buvo... doh.gif

Lauryna gal vaiksto? bigsmile.gif
Atsakyti