QUOTE(S.N.A.S @ 2014 02 20, 22:51)
Urtike, žiūrint kokioj formoj, bet tikrai ne val
aš kai keksą kepu, tai su skyle, tai max 45min
žiūrint kokią orgramą užstatai.. Keksiukus 25-28min... Šita tešla kiek apgaulinga, kai kepa, iškepus tik atrodo žaliavota, bet ataušus matos, kad ok viskas. Ne recas ne mano, senai senai atkapstytas. O šio blogo autorė viską copy paste daro
pastebėjau, labai daug nukopijuotų recų iš neto
Na, dabar viskas aisku, kodel man pridega, man vis atrodo neiskepes keksas ( kepu kekso formoje su skyle), dar kepu, kol galiausiai sudeginu
.
Papildyta:
QUOTE(urtike955 @ 2014 02 21, 11:24)
Na, dabar viskas aisku, kodel man pridega, man vis atrodo neiskepes keksas ( kepu kekso formoje su skyle), dar kepu, kol galiausiai sudeginu
.
SNAS, gera reca iskrapstei
.
Papildyta:
QUOTE(Annia @ 2014 02 21, 10:54)
aha, as irgi pagal Ich atsekiau tema
))) ziuriu ziuriu galvoju galvoju is kur tie 2014 jau atsirado
))) aciu Ich uz namus
Bertutei uz silta pozavima
Norejau paklaust kepeju del ,, negriuko,, .... visos darot su margarinu ??? o koki naudot ? nepazistu ju , kazkaip visad sviesta naudoju.
Papildyta:
o kas geriau grietine ar kefyras ?
As viska kepu su sviestu, margarino kazkaip nenaudoju. Myliu sviesta, ypac po to filmo kaip jis
"Juliet ir Julija" ar kazkaip panasiai
.
As ziuriu pgl konsistencija, jei atrodo tirsta labai dedu kefyro, jei skystesne kiek-grietines, siaip man rodos, jokio skirtumo
.
Kokia grazuole tema puosia
.
P.S. Jau nemazi musu gruodinukai, o tik nescios buvom, echhh..aisku, as po to dar du kartus nescia buvau
.