QUOTE(muminukas @ 2014 04 23, 16:17)
Rasa, iš patirties- ar važiuotum su vaikais savarankišką pažintinę į Meksiką? mb užsiiniau, kad pradėjo gąsdinti
Nors klausimas ne man,bet bandysiu trigrasy savo ikist
Mes vaikus palikom namie,nes po Dominykos nusprendėme,kad nei skrydis vaikams nei Karibai vaikams,klimatas toks man pačiai budavo dienų perkarstu,vanduo matyt vienintelis dalykas delko vaikus drasei vezciausi dar smėlis...maistas super,visi kiti dalykai nezinau bent jau man atrodo užaugs vaikai gal tada arba patys nuskris kai ateis laikas,juo lab i pazintine jokiu būdu su vaikais,i pazintine kelione aplamai su vaikais sudetinga,aisku kai kas vaikui nelygu,bet kiek prisiziurejau viesbuty piktų tėvu,kiek pliaukstelejimu per uzpakaly..kai nebera kantrybes pamaniau tiem vaikiukam perkarsta,pavesio mažai tai kam temptis tiek toli dėl saugumo tai net neabejociau drasei vaikus imciau,bet i pazintine po Meksika tikrai ne,nes nei pamatysi tiek su vaikais,nei tiem vaikam ten idomu tas kas suaugusiems,o kelione nesiryzciau
Bet jai pailset tik šen bei ten nuvaiuoti,ir vaikai pernesa svelnei tariant siluma,tada drasei nes smeliukas vanduo nerealu.