Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Aciu komentavusioms mergaitems. Skara snoodinsiu smile.gif

Sigyta, bendra drauge turim smile.gif
Papildyta:
Aciu komentavusioms mergaitems. Skara snoodinsiu smile.gif

Sigyta, bendra drauge turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 02 23, 22:46)
Aciu komentavusioms mergaitems. Skara snoodinsiu  smile.gif

Sigyta, bendra drauge turim  smile.gif
Papildyta:
Aciu komentavusioms mergaitems. Skara snoodinsiu  smile.gif

Sigyta, bendra drauge turim  smile.gif

Sviesia mazute draugyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 02 23, 21:29)
Sviesia mazute draugyte? smile.gif

Mazulyte nykstuka, labai miela, labai grazia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 02 24, 00:00)
Mazulyte nykstuka, labai miela, labai grazia  smile.gif

mazas tas pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
sygyta, faina smile.gif ypač batai
Atsakyti
SYGYTOS,kaip visada dvelkiantis tvarka,prabanga,griežtumu,paprastumu ir labai labai man gražu.Plaukus labai giriu.Man jie svarbiausia detalė visada,kaip ir batai.Kokybiški ir gražūs batai+gražūs plaukai man labiausiai krentančios detalės pamačius žmogų.Skudurai ,kad ir kokie gražūs būtų,jeigu plaukai belenkokie ir batai belenkokie,tai vaizdas irgi belenkoks.
Tu man visada atrodai oba! cool.gif

BM,vidinis gražus,o lauko man nelabai blush-anim-cl.gif man conversai prie striukono nelimpa g.gif bet,ai irnesakyk.gif žinant koks tu gražus,o dar ta kupeta pavydėtina ant galvos,tai viskas susipliusina.
Atsakyti
Aciu visoms smile.gif
Aciu Anila biggrin.gif kempiniuks dekoja. plaukai irgi:) deja vejas niekadejas sutarse plaukus-teko kuoda sukti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2014 02 24, 00:08)
Plaukus labai giriu.Man jie svarbiausia detalė visada,kaip ir batai.Kokybiški ir gražūs batai+gražūs plaukai man labiausiai krentančios detalės pamačius žmogų.Skudurai ,kad ir kokie gražūs būtų,jeigu plaukai belenkokie ir batai belenkokie,tai vaizdas irgi belenkoks.

Anila, negaliu nesutikt mirksiukas.gif
Atsakyti
sygyta, trumpai ir aiskiai - nais wub.gif
Atsakyti
Sygyta kaip visada tobula nuo galvos iki kojų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2014 02 20, 22:25)
kiek as beideciau foto, visada skaitau komentara - 'atrodo labai didele peda'  biggrin.gif
gal ji nera praporcinga mano ugiui (167 ir 39), nors gal ne  g.gif . gal foto iskraipo, gal batai kalti (vos ne visi vyrisko tipo)...

Nufotografuotu jus is apacios - butu visai kitos proporcijos. Bet uz netikra Burberry ajajai, koks minusas. Nesvarbu, kokie buvo pirkimo motyvai... biggrin.gif
QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 02 21, 15:10)
atejo naujoke(?) ir pasake koks Nereides stilius  g.gif  biggrin.gif

Gal ta naujoke jau metu metus tyliai seka tema, bet nesireiskia.
QUOTE(@Fresh @ 2014 02 21, 16:52)
Ir aš šiandien lendu iš pogrindžio. Mano debiutas belaukiant pavasario  rolleyes.gif Labai neskriauskit  biggrin.gif

Nera ko skriaust, man grazu.
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 22, 01:26)
aš visai ne į temą, bet už kiek galima tikrą burberrio šaliką 'paimt'?  blush2.gif

Apie 400$.
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2014 02 21, 21:10)
sitas salikas £6 biggrin.gif
as ji pirkau ne kaip burberio kopija (kaip dauguma), o todel, kad smelinio saliko reikejo. parduotuvese rasti smelini nera lengva. ok, einu paziuresiu ka siulo skotai biggrin.gif

Kreipkis i mane, as su skotisku kasmyru dirbu 4u.gif be to burberry naudojamas rastas yra beveik identiskas tikram skotiskui camel thomson tartanui, as pvz is foto nedrisciau sakyti, kad Nereides salikas yra burberry kopija, galbut tai skotisko rasto pashmina ir tiek smile.gif

Is matytu derinuku - Sygyta, wow, grooozis bigsmile.gif fantastiskai wub.gif
Nereide, labai liuks, batai ir dzinsai labai mano skonio wub.gif islaikai savo stiliu, saunuole 4u.gif
Fresh, derinukas labai fresh, gal bliuzele kiek per sunki spalvos atzvilgiu, noretusi sviesesnes, bet visuma daili 4u.gif

Atsakyti