Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(*liu @ 2014 02 23, 14:43)
Gražaus saulėto sekmadienio.  4u.gif
Foto su telefonu ant greitųjų, lekiu į lauką, kol taip gražu. Laukiniam nieko įdomaus, juoda juoda kur dairais ir dar nuotrauka išpaukė. doh.gif
<...>

*liu, nepykit, bet mano nuomone nelabai kaip blush2.gif Stilių įsivaizduoju kokį mėgstate ar norėjote "išgauti", bet man čia nesižiūri viskas kartu. Visko per daug - pynės, bumbuliukai, paplėšimai, kniedės, užrašai (ant kepurės)...

Turite dailią figūrą, daiktai atskirai neblogi, manau išeitų ir gražesnių derinukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2014 02 22, 11:22)
Kelioninis.  smile.gif

vidinis labai grazus wub.gif pati taip prisisloksniuot nemegstu, labai nepatogiai paskui jauciuos doh.gif o skara graziai apvyniot reikia mirksiukas.gif paltukas keistas biggrin.gif idomiai ziurisi

*Liu, kepure nuimciau, visa kita gerai 4u.gif
Atsakyti
Liu man vidinis labai dailiai atrodo smile.gif Pati taip rengčiaus, jei tokių rubelių turėčiau ax.gif
Atsakyti
Londonas svencia madu savaitgali
http://public.fotki....ai/image-1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 23 vasario 2014 - 19:17
QUOTE(Argija @ 2014 02 23, 16:51)
bet man čia nesižiūri viskas kartu. Visko per daug - pynės, bumbuliukai, paplėšimai, kniedės, užrašai (ant kepurės)...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sygyta thumbup.gif čia Vlieger & Vandam delninė ?!! triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Féline @ 2014 02 23, 20:43)
sygyta  thumbup.gif čia  Vlieger & Vandam delninė ?!!  triniti.gif

Taip. ta pati wink.gif
Atsakyti
sygyta, labai grazu smile.gif
Atsakyti
Sygyta, galėtų būti nuotrauka iš priekio, dabar net palto pasiuvimo nesimato blush2.gif šiaip atrodo gražus juodulys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 23, 21:13)
Sygyta, galėtų būti nuotrauka iš priekio, dabar net palto pasiuvimo nesimato  blush2.gif šiaip atrodo gražus juodulys  4u.gif

http://public.fotki....niai/image.html

biskuti aiskiau
Atsakyti
Ačiū, kas pakomentavo, kam patiko 4u.gif
o kam nepatiko ir kam gaila, kad taip moterys rengiasi, tai visiems ir negali patikt. : )))
Atsakyti
Sygyta, labai gražu! smile.gif
Atsakyti