Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(BlueMoggy @ 2014 02 22, 10:22)
Kelioninis.  smile.gif
http://public.fotki....olet7919/benas/
Papildyta:
Fresh patiko.  bigsmile.gif  4u.gif
Tima1 grazu, as spotrbacius deciaus, zinoma jeigu oras tai leidzia  smile.gif  4u.gif

Dalumėlis neišpasakytas wub.gif tik jau skarutė, tai unsure.gif , reiktų ją labai sukokonint-susnodint, tada ir paltuko kirpimas atsiskleis visu gražumu smile.gif

Jūs man priminėt pražuvėle b.nice ir blondinė, ir tos spalvos smile.gif

Ei, okur mūsų Gitaa? g.gif
Atsakyti
As irgi Gitos pasigedau bigsmile.gif Kazkaip neatsimenu, kad butu atsisveikinus su tema ir isejus, o jau kiek laiko nera biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui toms kurioms patiko ir kurioms nepatiko 4u.gif Buvo įdomu išgirsti pastabas ir komentarus. Maniau bus baisiau biggrin.gif

Nereide, man jūsų derinuke labai patiko tašė ir paltukas 4u.gif

BlueMoggy, vidinis puikus, išorinis kažko man nesižiūri blush2.gif
Atsakyti
Fresh, patiko, man atrodo tokias pačias kelnes turiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokios visos grazios smile.gif

@Fresh labai fresh, patiko smile.gif

liu ir derinys ir plaukai puikus smile.gif

BlueMoggy puikiai, man tiek vidinis tiek laukinis patiko smile.gif
Atsakyti
Is visu matytu derinuku krito i aki Nereides (nieko nekeisciau ) ir Liu 4u.gif .Fresh -ineset pavasario thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 02 21, 16:52)
Ir aš šiandien lendu iš pogrindžio. Mano debiutas belaukiant pavasario  rolleyes.gif Labai neskriauskit  biggrin.gif

Apyrane + lankelis + karoliai - tai jau per daug.
Atsakyti
Gražaus saulėto sekmadienio. 4u.gif
Foto su telefonu ant greitųjų, lekiu į lauką, kol taip gražu. Laukiniam nieko įdomaus, juoda juoda kur dairais ir dar nuotrauka išpaukė. doh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
liu - man labai patinka, patogus ir grazus thumbup.gif
Atsakyti
Liu laukiniam gal nors kokį šaliką spalvotesnį užsidėčiau g.gif Vidinis gerai atrodo, pati tokį megztinį turėjau, bet neprilipo jis man niekaip, o Jums, žiūriu, puikiai atrodo mirksiukas.gif O gal dar prie tokios aprangos ir rankinės norėtųsi kitokios blush2.gif arba vidiniam išvis įsivaizduoju puikiai odinę kuprinę permestą per vieną petį biggrin.gif
Atsakyti
BlueMoggy, man viskas gerai, tik salikeli susnoodinciau kaip kazkuri mergaite jau pasiule. Paltas nesusilauke garsiu ovaciju, o man gerulis!!! thumbup.gif

Liu, gerai!!! patogiai! as pati taip megstu rengtis, tik neturiu tokiu SUSTRU batu kaip jus,kad turit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 02 23, 13:43)
Gražaus saulėto sekmadienio.  4u.gif
Foto su telefonu ant greitųjų, lekiu į lauką, kol taip gražu. Laukiniam nieko įdomaus, juoda juoda kur dairais ir dar nuotrauka išpaukė. doh.gif

Net atsokau nuo ekrano, pamacius pirma...o paskui antra ..ir galiausiai trecia nuotrauka... Issigandau ir geda pasidare del moteriskos gimines.
Atsakyti