Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

Fresh-jau tokia tikra gaivuma padvelke jusu derinukas wub.gif ta zalsva spalva wub.gif tik batukai gal nelb man cia, bet siaip patiko 4u.gif

Liu- puikiai!!! ax.gif paltuka sianakt sapnuosiu! doh.gif is kur jis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 02 21, 22:01)
Tokiu atveju rinkciausi ne burberry kopija,o skotiska cashmyra. uz normalius pinigus normalu salika galima paimti mirksiukas.gif

aš visai ne į temą, bet už kiek galima tikrą burberrio šaliką 'paimt'? blush2.gif

Liu vidinis patiko, laukiniam man paltas ne mano skonio smile.gif gražiai plaukai sutvarkyti.
Atsakyti
Nereid, o man Jusu derinukas be proekaistu. Labai grazus ir dzinsai tobuli, ypac prie situ batuku wub.gif
Agni+Ke- pirmas puikus, nieko nekeisciau mirksiukas.gif

Liu- laukinis atrodo labai graziai 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
siandien pakeiciau kelnes ir snoodas vietoj saliko, ir viduje svarkas.
Atsakyti
user posted image

O čia jūsų odinis sijonukas g.gif turiu ir aš tik nenusprendžiu su kuo jį derinti ax.gif

o čia man viskas labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*liu @ 2014 02 21, 19:28)

wub.gif kokios garbaneles. grazu viskas, tik rankines modelis man nepatinka blush2.gif

QUOTE(Mosso @ 2014 02 21, 20:59)
Agni+Ke- pirmas dailus, sijonas ir batai labai gražiai čia draugauja  4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(KERERA @ 2014 02 22, 08:37)
Agni+Ke- pirmas puikus, nieko nekeisciau mirksiukas.gif 

bigsmile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 22, 02:26)
aš visai ne į temą, bet už kiek galima tikrą burberrio šaliką 'paimt'?  blush2.gif

Liu vidinis patiko, laukiniam man paltas ne mano skonio  smile.gif gražiai plaukai sutvarkyti.

kainos priklauso zinoma nuo modelio. £150-300
Atsakyti
Kelioninis. smile.gif
http://public.fotki....olet7919/benas/
Papildyta:
Fresh patiko. bigsmile.gif 4u.gif

Tima1 grazu, as spotrbacius deciaus, zinoma jeigu oras tai leidzia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Blue mogy, nuostabus salikas ir negrazus paltas biggrin.gif
Atsakyti
Galilea, dėkui. Apyrankės pandoros karoliukai. 4u.gif
Margaretta, cap carap dėkui. Dėl aksesuarų sutinku, bet aš nlb juos moku derinti, nors atskirai mėgstu, bet kai apsirengiu tai tada nei vieno nepritaikau. Tai visada lieka tik kuklūs, neišsiskiriantys. 4u.gif
Mosso, Tylene, ~Nereide~, zuvixxe, dėkui, merginos. 4u.gif Paltukas siūtas pas siuvėja pagal mano norus, jam jau bus 4 metai, taip atsibodęs man, tai tik spalva dar džiuginanti, bet kol kas kito neturiu ir nesugalvoju, kokio noriu. doh.gif
Prietarai, KERERA,AgnIKe+, tima1 4u.gif 4u.gif Taip, odinis čia sijonas. Kasdienai, paprastai dar užsimetu kokį didesnį megztuką ant viršaus. Taip labiau apdribę, visai nieko man žiūrisi. 4u.gif

Ačiū merginos už pasisakymus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *liu: 22 vasario 2014 - 13:05
BlueMoggy, vidinis swoon.gif wub.gif Liuksiskai sluoksniuojat thumbup.gif Laukiniam paltas nelabai ir salikelis nepatiko blush2.gif
Atsakyti
Liu Kokie plaukai gražūs, sunku žiūrėti į derinį wub.gif Vidinis patiko, laukinis nelabai, kažkaip paltuko viršus toks užsmaugtas pasirodė blush2.gif

Nereide man kaip tik patiko džinsų ilgis suderintas su tokiais batais, žodžiu viskas labai gražu wub.gif apart šaliko, galima ir gražesnių langelių rasti mirksiukas.gif

BlueMoggy kokia keista striukė biggrin.gif net sunku pasakyti, patinka ar ne g.gif Vidinis neblogas, figūra pusę grožio duoda mirksiukas.gif

Fresh maikė po švarku galėtų būti trumpesnė, nes užsitempia ant džinsų ir negražiai išsimuša jie blush2.gif Spalvos tikrai gražios, bet batų modelis galėtų būti kitoks, kad ir be aulo visai mirksiukas.gif
Atsakyti