Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(Laurela... @ 2014 02 21, 17:13)
Nereide, savitas Jusu stilius, galima net neziureti i varda ir taip aisku,kad Nereide  smile.gif , cia komplimentas  mirksiukas.gif  del tu pedu as nelabai suprantu, 39 dydis didelis skaitos? mano 38, vis galvojau,kad labai normalus dydziai 38- 39, man jau nuo 40 atrodo dideli moterim dydziai  g.gif  griztant prie derinio,  siam salikeliu rastui jau truputi antipatija jauciu, batai man irgi per grubus, bet jie gi Jusu, Jus juos megstat, tai viskas ok ... va rankine pagirsiu, ir forma ir sagtis labai labai  wub.gif

Taigi proporcijsoe esme. Yra skirtumas ar 39dydi devi manekene 180cm,ar nykstuke 160cm.
Nereide kadangi neauksta, tokia peda atrodo didele, bet kuri is musu tobula smile.gif
As tarkim irgi nekenciu savo pedos,nes 39d batai man mazi daznai, o 40d krenta nuo koju doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Į taikią ir tolerantišką temą pasirodau ir aš.. 4u.gif

user posted imageuser posted image

Romantiško penktadienio Jums 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz komentarus smile.gif
gerai pastebeta, kad tai mano stilius smile.gif
o salikas tikrai ne burberis biggrin.gif lb nepeikit jo, nes pirkau ne todel, kad ala burberis, bet todel, kad norejau smelinio, plius megstu langelius. balta dar turiu toki. ir dar noreciau navy.
o koja gal ne visom paauga su metais, man deja...
Atsakyti
liu - man tai labai grazu, ypac paltukas, kokios ten apyrankes? neprimatau lens.gif
Atsakyti
Liu, figūra, sijonas ir paltukas labai puikūs. 4u.gif Ypač paltukas wub.gif
Antipatija tokiems marškiniams, žalioj jaunystėj tokius nešiojau, ranknės forma man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(@Fresh @ 2014 02 21, 16:52)

Man tai vis kas nors negerai biggrin.gif šiaip gerai, bet palaidinė gerai būtų kokia neutralios spalvos smile.gif Šiaip smagi ta žalai spalva smile.gif

QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 02 21, 17:26)
4u.gif
keista ir tiek
<...>

Man, tai ne. Kažkas iš senbuvių nori likti incognito ir tiek smile.gif ir niekas neprivalo mums atsiskaityti smile.gif 4u.gif

QUOTE(*liu @ 2014 02 21, 18:28)
<...>

Man visai smagus, marškinukai fainuoliai. Trūksta aksesuarų tik kažkokių kitokių (gal smaragdinės skarutės), ir rankinė man nelabai ax.gif žalia (mėgiamo atspalvio) tiktų. Kas man su ta žalia šiandien lotuliukas.gif

Paburbėjau ir einu iš čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 21 vasario 2014 - 19:50
Nereide- man patiko. Galbūt mažiausiai šalikas, o batai puikūs, koja normali 4u.gif

Geriausiai proporcijos matytųsi, jei kas nors kitas fotografuotų.

Agni+Ke- pirmas dailus, sijonas ir batai labai gražiai čia draugauja 4u.gif

Liu- labai patiko, pradedant figūra, baigiant paltuku ir jo spalva. Rankinė taip pat labai gerulė 4u.gif
Atsakyti
Ir aš šiandien lendu iš pogrindžio. Mano debiutas belaukiant pavasario  rolleyes.gif Labai neskriauskit  biggrin.gif

derinukas puikus wub.gif , tik man rankinė tokia nekokybiška atrodo..bet gal tik foto toks vaizdas blush2.gif Šiaip spalvos liuks bigsmile.gif thumbup.gif ir batukai tie gerai žiūrisi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*liu @ 2014 02 21, 18:28)

labai gražūs plaukai ir pati kiek matau labai graži bigsmile.gif 4u.gif IŠ derinio giriu sijonuką ir paltą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 02 21, 18:26)
Fresh,  thumbup.gif spalvytes, tik batukai sie nelabai man cia, geriau bateliai butu  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif bateliai bus pavasarį, kai nereikės per balas strakalioti mirksiukas.gif

QUOTE(Tylene @ 2014 02 21, 21:21)
derinukas puikus  wub.gif , tik man rankinė tokia nekokybiška atrodo..bet gal tik foto toks vaizdas blush2.gif  Šiaip spalvos liuks  bigsmile.gif  thumbup.gif  ir batukai tie gerai žiūrisi 4u.gif

rankinė MEXX, bet jau truputį pavargusi, dairausi naujos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš šiandien lendu iš pogrindžio. Mano debiutas belaukiant pavasario  rolleyes.gif Labai neskriauskit  biggrin.gif

butu viskas labai dailu, bet vaizda gadina ta maike po apacia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2014 02 21, 18:15)
bet kuri is musu tobula smile.gif

as! juokauju biggrin.gif

liu, giriu plaukus ir laikrodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2014 02 21, 20:16)
aciu mergaites uz komentarus smile.gif
gerai pastebeta, kad tai mano stilius smile.gif
o salikas tikrai ne burberis biggrin.gif  lb nepeikit jo, nes pirkau ne todel, kad ala burberis, bet todel, kad norejau smelinio, plius megstu langelius. balta dar turiu toki. ir dar noreciau navy.
o koja gal ne visom paauga su metais, man deja...

Tokiu atveju rinkciausi ne burberry kopija,o skotiska cashmyra. uz normalius pinigus normalu salika galima paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 02 21, 21:01)
Tokiu atveju rinkciausi ne burberry kopija,o skotiska cashmyra. uz normalius pinigus normalu salika galima paimti mirksiukas.gif

sitas salikas £6 biggrin.gif
as ji pirkau ne kaip burberio kopija (kaip dauguma), o todel, kad smelinio saliko reikejo. parduotuvese rasti smelini nera lengva. ok, einu paziuresiu ka siulo skotai biggrin.gif
Atsakyti