Įkraunama...
Įkraunama...

Derinių tema

QUOTE(sygyta @ 2014 02 20, 22:39)
Nereide, viskas dailu, tik dzinsu paplesymams sakau ne. Ir vietoj melyno virsaus rinksciausi ruda trench coata g.gif

pats plesymas negrazus ar nebemadinga? ax.gif
o trench coata vakar bidinau ir nunese pries nosi ta, kurio norejau biggrin.gif toliau ieskau, nes noras nr 1 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Nereide~ @ 2014 02 20, 23:42)
pats plesymas negrazus ar nebemadinga?  ax.gif
o trench coata vakar bidinau ir nunese pries nosi ta, kurio norejau biggrin.gif toliau ieskau, nes noras nr 1  drinks_cheers.gif

tie paplesyti "kleckiukai" man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 02 20, 22:50)
tie paplesyti "kleckiukai" man nepatinka biggrin.gif

ai grazus zinok jie, fotkej nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Man Tavo derinyje viskas labai tinka ir patinka, išskyrus džinsus biggrin.gif išvis be paplėšymų norėč blush2.gif

QUOTE(~Nereide~ @ 2014 02 20, 23:33)
as ir nesiodavau 38, dabar su brandziu amziumi ( biggrin.gif ) niekaip neikisu i tokius  verysad.gif

biggrin.gif likimo draugė friends.gif tik mano ūgis 3 cm aukštesnis ax.gif savo pėdų išvis nekenčiu, nes dar kauliukai vaizdą gadina dry.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 02 20, 22:52)
Man Tavo derinyje viskas labai tinka ir patinka, išskyrus džinsus  biggrin.gif išvis be paplėšymų norėč  blush2.gif
biggrin.gif  likimo draugė  friends.gif tik mano ūgis 3 cm aukštesnis  ax.gif savo pėdų išvis nekenčiu, nes dar kauliukai vaizdą gadina  dry.gif

as ir nekenciu savo pedu, nes jas meslungis sutraukia kisant i aukstakulnius biggrin.gif doh.gif surakina mazuosius pirstelius, blauzdu raumenis meslungis sutraukia doh.gif kosmaras kazkoks. jau vien pagalvojus apie juos mane nupurto ...
Atsakyti
Nereidė man viskas tiko apart šaliko (nors jei tinkamai parišus, tai nekliūtų). vyriški batai :good biggrin.gif O koja "auga" ne tik nuo "garbingo" amžiaus, bet dažnai po gimdymo "netikėtai" padidėja dydžiu cool.gif (mergaitėms, turėkite omenyje, kad per nestuke.gif reikia atidžiai rinktis pakulnę)
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2014 02 20, 23:21)
Nereidė man viskas tiko apart šaliko (nors jei tinkamai parišus, tai nekliūtų). vyriški batai :good  biggrin.gif  O koja "auga" ne tik nuo "garbingo" amžiaus, bet dažnai po gimdymo "netikėtai" padidėja dydžiu cool.gif (mergaitėms, turėkite omenyje, kad per  nestuke.gif reikia atidžiai rinktis pakulnę)

as labai megstu salikus, snoodus ir pan. galeciau miljona tureti. bet va suristi ju nemoku. bet kaip uzsisuku ir einu biggrin.gif ypac kai i darba is darbo, nera laiko su juo zaisti ax.gif
o peda paaugo puse dydzio butent nestumo metu, paskui dar puse prisidejo. tikiuosi nebeaugs blink.gif
Atsakyti
Ar sena tema istrinta? neduoda priejimo g.gif
Atsakyti
Nereide, mielas derinys, salikas wub.gif batu neiziuriu lens.gif dzinsu irgi rolleyes.gif

QUOTE(gerapanycka @ 2014 02 21, 03:00)
Ar sena tema istrinta? neduoda priejimo  g.gif

tai turbut, nes ir as neprieinu mastau.gif
Atsakyti
is praeitos temos 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Agnike, pirmasis man tobulas 4u.gif
Antrasis irgi neblogai.
Atsakyti
AgnIKe+, pirmas gražus, tik keisčiau batus smile.gif