QUOTE(mintas @ 2014 02 23, 11:36)
1. Cibuli, pabandyk atspėti pats, iš kur pas mane naujausios žinios sandarumo klausimais
2. Manai, kad vata nedūlės jau būdama stogo konstrukcijose, ir jos smulkios dalelės nepateks pro tuos, kad ir 0,09 siekiančius nesandarumus stogo konstrukcijoje? Siūlau manyti iš naujo.
O vat dėl putplasčio stabilumo, aš esu net garantuotas. Kai atvežė putplastį ką tik iš gamyklos, tai taip, jis skleidė kažkokį tai kvapą, bet pastovėjęs ilgesnį laikotarpį jis nustoja "kvepėti".
2. Manai, kad vata nedūlės jau būdama stogo konstrukcijose, ir jos smulkios dalelės nepateks pro tuos, kad ir 0,09 siekiančius nesandarumus stogo konstrukcijoje? Siūlau manyti iš naujo.
O vat dėl putplasčio stabilumo, aš esu net garantuotas. Kai atvežė putplastį ką tik iš gamyklos, tai taip, jis skleidė kažkokį tai kvapą, bet pastovėjęs ilgesnį laikotarpį jis nustoja "kvepėti".
1. Nenori nesakyk, bet kam spėlioti. O jei taip pasakė tavo putikai, tai gal galėjo nurodyti ir kokio gamintojo langai buvo, kaustyti, nekaustyti aliuminiu, kas montavo. Medžiui tai labai aktualu. Kiek padarė putimų plastikui, kiek medžiui. Reikėtų daugiau duomenų.
2. Pradėkime nuo to, kad Bangas bijo vatos (ypač stiklo), bet visai nebijo kvėpuoti pro plytas praeinančiu ir galimai turinčio radonu oro. Neatrodo keista.
Bet kiekvienam savos baimės: vienam aukščio, kitam tamsos, kitam gyvačių ir t.t.