Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 4

QUOTE(madwifi @ 2014 11 08, 00:15)
kas per tusas ir kas tie lietuviukai?

https://twitter.com/...9009536/photo/1
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 11 07, 22:26)

kaip suprantu Ventek.lt yra air pohoda importuotojai Lietuvoje.

Cibuli atrodo radom plokstelini rekupa tau kuris nebijo minusines temperaturos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2014 11 07, 22:57)
kaip suprantu Ventek.lt yra air pohoda importuotojai Lietuvoje.

Cibuli atrodo radom plokstelini rekupa tau kuris nebijo minusines temperaturos    4u.gif

Pasiskambinau aš jiems Ventek firmos. Pasikalbėjome. Pasirodo, kad jie mano kaimynui, kurio namas už kokių 15 metrų, sumontavo lanksčius ortakius ir statys būtent šitą Air Pohoda. Kaimynas nori dar šiemet įsikelti gyventi. Galėsiu realiai papasakoti kaip viskas tenai bus.

Beje, kurie ortakiai geresni: lankstūs ar skardiniai? Lankstūs užima mažiau vietos, brangesni, gali būti padengti sidabru ir atsieit nekaupia statinio krūvio. Taigi kurie geresni? Arba kokie ortakiai geriausi?

Beje, aš taip ir nesupratau: tas Air Pohoda yra plokštelinis ar rotacinis? Kodėl jis neužšalinėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 08 lapkričio 2014 - 14:16
QUOTE(cibulis @ 2014 11 08, 14:14)
Pasiskambinau aš jiems Ventek firmos. Pasikalbėjome. Pasirodo, kad jie mano kaimynui, kurio namas už kokių 15 metrų, sumontavo lanksčius ortakius ir statys būtent šitą Air Pohoda. Kaimynas nori dar šiemet įsikelti gyventi. Galėsiu realiai papasakoti kaip viskas tenai bus.

Beje, kurie ortakiai geresni: lankstūs ar skardiniai? Lankstūs užima mažiau vietos, brangesni, gali būti padengti sidabru ir atsieit nekaupia statinio krūvio. Taigi kurie geresni? Arba kokie ortakiai geriausi?

Beje, aš taip ir nesupratau: tas Air Pohoda yra plokštelinis ar rotacinis? Kodėl jis neužšalinėja?

Paziurek koridos nuorodas detas anksciau
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 11 08, 16:10)
Paziurek koridos nuorodas detas anksciau

Žiūrėjau. Ten filmukas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 11 08, 14:14)

Air Pohoda naudoja Recair Enthalpy RE400 plokstelini silumokaiti, neuzala todel jog ten yra 4 voztuvai kurie automatiskai persijungineja apsukdami srauta tam tikrais intervalais.
Atsakyti
gal yra norinciu padaryt primityvu projekteli rekoperacinei sistemai mano namukui? smile.gif nereikia ten kazkokiu aiskinrasciu ir t.t. biggrin.gif reikia tik pacio plano, kaip patogiausia vamzdius isdestyt, kokie turi buti ir kur dedami agregatai biggrin.gif ir kokie vamzdiu diametrai wink.gif

o gal kasnors tiesiog paaiskintu kas po ko ir kur turi stovet? smile.gif siam gyvenimo etape noriu tik vamzdius nusivesti, o pati rekupa tai veliau desiu smile.gif
Atsakyti
Ventek ta pati imone kuri atsakinejo i mano klausimus apie rekupa. Jie nedirba su rotaciniais ir labai isiulyt lankscius ortskius bando schmoll.gif

Visgi persimeciau ant kitu, vakar sumontavo ortakius dabar namas i fabrika panasus... smile.gif

klausimas: ar difuzorius tiesiai virs lovos ties galva ner blogai? Nesirgsim istisai slogom?
Atsakyti
Difuzorius daro betkur tik ne virs galvos smile.gif man dare kad pustu ties langais.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2014 11 09, 08:47)
Ventek ta pati imone kuri atsakinejo i mano klausimus apie rekupa. Jie nedirba su rotaciniais ir labai isiulyt lankscius ortskius bando schmoll.gif

Visgi persimeciau ant kitu, vakar sumontavo ortakius dabar namas i fabrika panasus... smile.gif

klausimas: ar difuzorius tiesiai virs lovos ties galva ner blogai? Nesirgsim istisai slogom?

Papildyta:
Ar nebus tas "klapsejimas" tiesiog nuolatinis ties -20 ? Manau is sesekampio gamintojai anksciau ar veliau atras besisukanti rata biggrin.gif

QUOTE(vaikis_ @ 2014 11 08, 17:18)
Air Pohoda naudoja Recair Enthalpy RE400 plokstelini silumokaiti, neuzala todel jog ten yra 4 voztuvai kurie automatiskai persijungineja apsukdami srauta tam tikrais intervalais.

Atsakyti
ar yra pas mus rekuperatoriu pardaveju ?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 11 09, 09:47)
Difuzorius daro betkur tik ne virs galvos smile.gif man dare kad pustu ties langais.
Papildyta:
Ar nebus tas "klapsejimas" tiesiog nuolatinis ties -20 ? Manau is sesekampio gamintojai anksciau ar veliau atras besisukanti rata biggrin.gif

tegul sau klapsi tie voztuvai, tam jie ir padaryti.
Atsakyti
Kokie ortakiai geriausi: lankstūs, cinkuoti? Kokio gamintojo?
Atsakyti