QUOTE(coco5 @ 2014 02 27, 11:53)
Sakykit, o tai čia žuvies taukai akytėms? Nes mums reiktų ne akims, o bendrai- 4 metei pradėjo vystytis plokščiapadystė ir rekomendavo gerti žuvies taukus. Mes niekad nesame jų vartoję.
Aš planuoju savo mamai pirkti, jai patarė pagert, prisižadėjau nupirkt geriausius
Dabar nežinau, ar norės virš 100 lt mokėt už 360 kapsulių
Radau dar vieną UK pardę, kur dar pigesni šie taukai negu amazonei, bet siųsti reiktų per tukį ir dar nuolaidėlės yra didesniam kiekiui, ko gero reiks ieškot kompanijos
QUOTE(me2za @ 2014 02 27, 11:55)
Jau berods klausiau, bet dar paklausiu
svingis
Kas turit, patarkit - rašo nuo 3 metų, bet iki kokio amžiaus būtų dar įdomus
Šešiametei kažin dar būtų kas veikt su juo
Pagal leidžiamą svorį tai ir aš įsipaišau, bet gal gausis taip, jog pati ir važinėsiu
Mes savaitę turim svingį, bet pirkom "originalą" iš www. swingis.lt, kaina ta pati
O tokie ebay po 20 svarų radau. tai apsimoka siųstis
nes svoris jų nedidelis, siuntimas nebais brangus
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 27, 12:10)
Maniškis vidurinėlis, būdamas 2.5 m gavo per Kalėdas.. Pirkom čia kur kooperavomės rudenį lyg
Tai žinokit ir mano dičkis 10 m su juo pasivažinėja... Abiems labai patinka ir mums labai pasiteisino
Tik parketą pavarė
ir aš, ir MB, ir 6-metė ir abi merginos važinėja
Sesė didžioji vežioją sesę mažąją
Didžkei labai patinka, ji dar pasispiriant mėgsta lakstyt, gerai, kad vietos per akis
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2014 02 27, 13:04)
Sakykit, kaip jums ta parketa suvare? Pas mus irgi parketas, bet nieko jam neatsitiko
juk guminiai ratukai, nebent gal pas jus plastmasiniai? Ar parketas minkstas?
Pas mus skaidrūs guminiai ratukai, tai ant laminato nė žymės
vien dėl to, kad gaila naujų grindų pirkom su tais guminiais ratais. /ko gero teisybė, kad pigesni svingiai su plastmasiniais ratais