pirma karta si seriala ziurejau nuo puses,gal jau beveik ir link pabaigos jis buvo,antra karta pradejau ziureti nuo pirmu seriju,viskas atrodo visiskai kitaip.ziurint pirma karta gailejausi Ednano,dabar isvis negaila,net negaliu ziureti i ji

...labai norejo jaunos,grazios zmonos ir dar ne aikstingos ,be savo nuomones,pritariancios tik jam,oho kokie nerealus senuko norai...

Bihter dar palyginus graziai su juo elgesi,savotiskai mylejo ji,jis nepanasu,jau nuo pat dabar toks bjaurus jo elgesys su zmona,o patirties gyvenimo juk turi vyriskis,rekejo iskarto mastyti kad bus tokiu nesutarimu vien del metu skirtumo,o dar tiek trumpai pazystami,pasirodo ne tokie jau ir protingi vyrai tampa,kai pamato jauna,zavia moteri

..
man Bihter gaila,ji man tokia vienisa...siandien net isspaudziau asara kai ji begdama link automobilio verke..tarnams zodzio neturi,vaikai vos nesijuokia is jos,Nihal uz nugaros jau apie skyrybas kalba,vyras abejingas darosi,dabar suprantu delko i Behliulio gleby puole ji..
dar labai patiko vienos is dalyviu komentaras apie Behliulio charakteri,vienisius su juokdario kauke,visiskai pritariu,man savotiskai ir Behliulio sioje situacijoje gaila...maziausiai gaila filmo gale likusios "seimyneles"-aikstingosios ir tik savo norus matancios Nihal,turtuolio Ednano,kuris norejo per daug,madmuazeles,kuri nuo pat pradziu savo keslu sieke,ko nusipelne ta jie ir gavo ...