Ne, visdėlto vienas nesavanaudis buvo, kad ir mažiausias ale tikrai neišlepintas taip kaip Behliulis ir Nihal. Biulento man nuoširdžiai buvo gaila kai jis bėgo paskui Bihter ir verkė, klausė tai kam tada prašei vadint mama jei išeini? Va šitas vaikas kad ir paskutinėj serijoj sužinojo ėmė ir pasakė sesei va taip ir anaip yra, o ką tai reiškia nežinau. Ko gero jis vienintelis nesikišo ten kur nereiki, nesiaikštijo. Kaip savo amžiui vietomis padykęs ale nuoširdus ir geras. Jis nuo pradžių priėmė ir mylėjo Bihter, tik ant jos pykau kai taip jį atstūmė.
QUOTE(ewaldina @ 2014 02 28, 15:19)
Ne, visdėlto vienas nesavanaudis buvo, kad ir mažiausias ale tikrai neišlepintas taip kaip Behliulis ir Nihal.
Pagal amžių, tai jis už tą Nihal supratingesnis buvo...juolab ta scena, kur Nihal įkanda Behliuliui, didžiausia merga, bet kandžiojasi

Na man Nihal irgi nelabai prie širdies
Labai išlepinta ir tikra surūgelė kaip sako Behliulis ir manau sako visišką tiesą. Neduok dieve bus ne taip kaip ji nori, tokiu atveju galimi trys variantai: arba nualps, arba pradės isterikuoti, arba apsiverks
Manau Adnanas ją išlepino, bet vėlgi galima suprasti ir jį, nes mirus Nihal ir Biulento mamai jis norėjo atstoti abu tėvus. Bet juk kažkoks auklėjimas turi būti, o dabar visi turi šokinėti pagal jos dūdelę...

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 02 28, 00:12)
.....Man atvirkščiai antra karta kai žiūriu,Bither, nuo pradžių jau nepatinka - sukta ji man moteriškė nors tu ka😀...... Beje, kad ir kiek kartais uzknisdavo mane ta Bither, pagailo man jos....
Na čia pasinaudosiu Kuziejaus mintimi, jis apie brolį sakė, kad sunku būti broliu... Negali gi jo pakeisti, brolis lieka broliu ar kažkaip panašiai jis ten pasakė... Taip ir su Bihter, ji nepasirinko motinos, taigi ji motinos dukra, iš kurios reikalaujama daug, tačiau jokio mielo žodžio....
Man Bihter gaila nuo pat pirmos serijos. Pirmas kadras- vieniša, palikta, liūdna prie tėvo kapo... Taip ir atsisveikinam su ja, prie kapo..... Vienintelė tikra vaivorykštė jos gyvenime buvo Behlulis, tačiau tik trumpam.... Bihter ir Behlulis- abi vienišos sielos, suprantančios viena kitą, tačiau neskirtos būti kartu... Tokios jau aplinkybės, jų gevenimus nulėmė kiti, nes ji nusugebėjo viena kovoti, kitas bailys, visiškai nestojo į kovą... O sakysit Behlulis ne vienišas? Oi dar koks vienišas!!! Visi tik ir tikisi iš jo tik linksmumo, donžuaniškumo ir t. t. O jis pasimetęs gyvenime, nori visiems geras būti, dėkingas kad jo neišmetė į gatvę ir todėl kaip marionetė.... Taip jis toks, nuolatos su juokdario kauke.... Manau ir jo iPhon'o " joker" paveiksėliai su mintim buvo, ne atsitiktiniai...kaip ir Mona Lizos atvaizdas vienu momentu atsiradęs. Mėgsta turkų režisieriai detales, oi mėgsta....
Papildyta:
O Biulentas fainiausias iš visų! Tikras nuoširdus vaikas!
QUOTE(Milagra @ 2014 02 28, 13:04)
Net gaila, kad uzaugo, toks fainas berniokas buvo. Kai tapo paaugliu, jau taip nesiziurejo.
QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 14:44)
O sakysit Behlulis ne vienišas? Oi dar koks vienišas!!! Visi tik ir tikisi iš jo tik linksmumo, donžuaniškumo ir t. t.

Kazkuri minejot, kad filmo stiliste dabartine Kivanc mylimoji. O kas ji tokia?

QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 13:44)
O sakysit Behlulis ne vienišas? Oi dar koks vienišas!!! Visi tik ir tikisi iš jo tik linksmumo, donžuaniškumo ir t. t. O jis pasimetęs gyvenime, nori visiems geras būti, dėkingas kad jo neišmetė į gatvę ir todėl kaip marionetė.... Taip jis toks, nuolatos su juokdario kauke.... Manau ir jo iPhon'o " joker" paveiksėliai su mintim buvo, ne atsitiktiniai...kaip ir Mona Lizos atvaizdas vienu momentu atsiradęs. Mėgsta turkų režisieriai detales, oi mėgsta....
Papildyta:
Papildyta:

" Pirmas kadras- vieniša, palikta, liūdna prie tėvo kapo... Taip ir atsisveikinam su ja, prie kapo....."
Niekad nebuvau apie tai pagalvojus. Tikrai...
As nenuosekliai ziuriu, tai nezinau, gal koki negrazu Bihter elgesi jau ir rode, bet kiek as uztaikydavau paziuret, tai pradzioj Bihter bent stengiasi visiems maloni but. Su Adnanu isvis tokia meili, su vaikais irgi labai graziai, stengiasi del ju, nuosirdziai bando itikt. Net su Madmuazele kol kas labai maloni. Arba kai Behliuli slauge. Tikrai tada dar nejaute jam dideliu simpatiju. O vat slauge, nes gi jis seimos narys vis delto.
Papildyta:
Labai teisingas pastebejimas. O kuriuo momentu ta Mona Liza buvo?
Niekad nebuvau apie tai pagalvojus. Tikrai...

As nenuosekliai ziuriu, tai nezinau, gal koki negrazu Bihter elgesi jau ir rode, bet kiek as uztaikydavau paziuret, tai pradzioj Bihter bent stengiasi visiems maloni but. Su Adnanu isvis tokia meili, su vaikais irgi labai graziai, stengiasi del ju, nuosirdziai bando itikt. Net su Madmuazele kol kas labai maloni. Arba kai Behliuli slauge. Tikrai tada dar nejaute jam dideliu simpatiju. O vat slauge, nes gi jis seimos narys vis delto.
Papildyta:
QUOTE(Mockava @ 2014 02 28, 14:44)
Manau ir jo iPhon'o " joker" paveiksėliai su mintim buvo, ne atsitiktiniai...kaip ir Mona Lizos atvaizdas vienu momentu atsiradęs. Mėgsta turkų režisieriai detales, oi mėgsta....
Labai teisingas pastebejimas. O kuriuo momentu ta Mona Liza buvo?
[quote=Mockava,2014 02 28, 14:44]Na čia pasinaudosiu Kuziejaus mintimi, jis apie brolį sakė, kad sunku būti broliu... Negali gi jo pakeisti, brolis lieka broliu ar kažkaip panašiai jis ten pasakė... Taip ir su Bihter, ji nepasirinko motinos, taigi ji motinos dukra, iš kurios reikalaujama daug, tačiau jokio mielo žodžio....
Man Bihter gaila nuo pat pirmos serijos. Pirmas kadras- vieniša, palikta, liūdna prie tėvo kapo... Taip ir atsisveikinam su ja, prie kapo..... Vienintelė tikra vaivorykštė jos gyvenime buvo Behlulis, tačiau tik trumpam.... Bihter ir Behlulis- abi vienišos sielos, suprantančios viena kitą, tačiau neskirtos būti kartu... Tokios jau aplinkybės, jų gevenimus nulėmė kiti, nes ji nusugebėjo viena kovoti, kitas bailys, visiškai nestojo į kovą... O sakysit Behlulis ne vienišas? Oi dar koks vienišas!!! Visi tik ir tikisi iš jo tik linksmumo, donžuaniškumo ir t. t. O jis pasimetęs gyvenime, nori visiems geras būti, dėkingas kad jo neišmetė į gatvę ir todėl kaip marionetė.... Taip jis toks, nuolatos su juokdario kauke.... Manau ir jo iPhon'o " joker" paveiksėliai su mintim buvo, ne atsitiktiniai...kaip ir Mona Lizos atvaizdas vienu momentu atsiradęs. Mėgsta turkų režisieriai detales, oi mėgsta....
Papildyta:
Gal ir ne visada su JUmis sutinku, tačiau labai patinka JUsu mintys
na dėl Biulento, tai jam lygiu nera
vienintelis veikėjas ant kurio nei karto neėmė pyktis
Papildyta:
Gal ir ne visada su JUmis sutinku, tačiau labai patinka JUsu mintys

As prie tu kurioms ne prie sirdies Nihal. Tokia islepinta mergiukste.
Aisku Dievo nuskriausta neteko mamos, taciau meiles jai niekada netruko, apsupta tiek zmoniu,visu mylima, net ir tarnai ja rupinasi labiau nei savo dukra.
Bihter man gaila nuo pat pradziu, vienisa, nelaiminga, laikanti savyje skausma.
Plius nepykanta motinai del tevo mirties, juk ji mylejo labiau uz viska. Kaip pati sake augo su abejais tevais, bet meiles is mamos niekada nejaute. O juk mama tokia svarbi buna vaiko gyvenime. Bihter nori buti mylima, stengiasi kad namiskiai ja pamegtu. Kad ir pertvarkydama vaiku kambarius norejo jiems itikti, atidave visa sirdi bet vistiek liko neivertinta.
Kad ir kokia ponia Firdevs bebutu Bihter jos gailisi taip graudziai verke ligonineje prie jos lovos. Vis delto mama lieka mama, prieme ja i savo ir Adnano namus. Nepalieka nei jos nei sesers likimo valiai.

Bihter man gaila nuo pat pradziu, vienisa, nelaiminga, laikanti savyje skausma.

Panos, tai kas stiliste?