Jei butu datrauke iki birzelio 17, tai butu kaip Turkijoje, kad ir seriale ir istikruju ta pati data.
As negaliu tu muziku klausytis, liudna darosi.
QUOTE(Amatevi @ 2014 06 03, 16:19)
As negaliu tu muziku klausytis, liudna darosi.

Šįvakar trečią kartą žiūrėsiu finalą. Įdomu, ar ir vėl liesiu ašaras.
Dar tik arteja pabaiga, o as jau jauciu tustuma..nebebus ko laukti vakarais.
Liudna, kad teks atsisveikinti su serialu.
Jau karta sakiau ir dar pasikartosiu, PATS GERIAUSIAS SERIALAS. Visada isliks sirdyje
Esu labai laiminga, kad turejau galimybe ji paziureti.
Dar niekada nebuvo tekia su serialu isgyventi tiek .. patirta tiek jausmu, emociju, siurpuliuku begiojusiu per kuna. Asaros upeliais begdavo.
Vienintelis ir nepakartojamas serialas, Myliu
http://www.youtube.c...h?v=7LJIoQD92xo

Jau karta sakiau ir dar pasikartosiu, PATS GERIAUSIAS SERIALAS. Visada isliks sirdyje

Dar niekada nebuvo tekia su serialu isgyventi tiek .. patirta tiek jausmu, emociju, siurpuliuku begiojusiu per kuna. Asaros upeliais begdavo.
Vienintelis ir nepakartojamas serialas, Myliu

http://www.youtube.c...h?v=7LJIoQD92xo
Taip, sutinku, man labai ilgai teko ieškot kuom išsigydyt tą Uždraustą meilę. Sunku buvo Kivanc Tatlitug bei Beren Saat matyt atskirai, su kitais partneriais, kituose vaidmenyse. Beprotiškai geri vaidmenys, nuostabiai įkūnyti, įtikinantys, aktoriai nepaprastai dera kartu, užburianti chemija. Dar ir dar kartą žemai lenkiuosi visai kūrybinei grupei.
As vyra zvejot isleidau,tai galesiu raudot
Man tai pirmas ,ir tikriausiai paskutinis serialas ,kuris isireze i atminti visam gyvenimui.....

Man tai pirmas ,ir tikriausiai paskutinis serialas ,kuris isireze i atminti visam gyvenimui.....

QUOTE(lauravala @ 2014 06 03, 17:55)
As vyra zvejot isleidau,tai galesiu raudot

As irgi viena namie likau, tai dziugauju, kad nesislapstant verkt galiu

QUOTE(Amatevi @ 2014 06 03, 16:19)
Jei butu datrauke iki birzelio 17, tai butu kaip Turkijoje, kad ir seriale ir istikruju ta pati data
Ar Turkijoje rodė ne birželio 24 d?
Gal man susimaise diena, gal ir 24
Jeigu siek tiek anksciau butu isaiskejus tiesa, tai ir Bihter butu likus gyva...

Jeigu siek tiek anksciau butu isaiskejus tiesa, tai ir Bihter butu likus gyva...
Antra karta serialo neziurejau (ne mano nervu sistemai jis), bet neatsilaikiau as pries paskutine serija. Nors niekad nebuvau Bither pusej, bet va ziuriu paskutine serija ir gaila man jos, gaila visu, iskyrus Firdevs. Gaila, kad tiek likimu suzlugo, gaila, kad visi pasirinko mela, nutylejima, o ne skaudzia tiesa. Ziuriu tik paskutne serija, bet asaros rieda kaip pupos, nors maniau, kad tikrai nebliausiu :)Verkiu del visu....Ir bent man, taip ir turejo baigtis sis serialas, nes nemaciau as ateities Bither ir Behliulio santykiuose. Manau, savo gyvenimo ateities nebemate ir Bither....
Tai buvo mano pirmas turku serialas. Laikau ji vienu geriausiu, del pacio siuzeto, del nuostabaus kurybines komandos darbo, del demesio smulkmenoms, metaforoms ir zinomo del aktoriu, kurie visi puikiai atliko savo darba
Tai antras serialas kur man absoliuciai visi aktoriai patiko, itikino ir nei vieno nekeisciau vietomis.
Labai neverkit merginos, prisiminkit, kad tai tik serialas...Bet turku serialuose man dazniausia to prisimint neimanoma
Tai buvo mano pirmas turku serialas. Laikau ji vienu geriausiu, del pacio siuzeto, del nuostabaus kurybines komandos darbo, del demesio smulkmenoms, metaforoms ir zinomo del aktoriu, kurie visi puikiai atliko savo darba

Labai neverkit merginos, prisiminkit, kad tai tik serialas...Bet turku serialuose man dazniausia to prisimint neimanoma

QUOTE(lauravala @ 2014 06 03, 17:55)

Nu nusiblioviau ir as atitinkamai..
gyvenimiski turku serialai,be siusiu pusiu visokiu
liudna pabaiga,bet yra ka pamastyt..
vyrams truksta ryztingumo..ar ne taip ir yra siais laikais,kencia ir sprendimus daro pacios moterys.
kibsiu dabar i Be kaltes kalta (Fatmagül'ün Suçu Ne?).. siusiuos tik,nelauksiu lnk
gyvenimiski turku serialai,be siusiu pusiu visokiu

liudna pabaiga,bet yra ka pamastyt..
vyrams truksta ryztingumo..ar ne taip ir yra siais laikais,kencia ir sprendimus daro pacios moterys.

kibsiu dabar i Be kaltes kalta (Fatmagül'ün Suçu Ne?).. siusiuos tik,nelauksiu lnk