Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

Jei butu datrauke iki birzelio 17, tai butu kaip Turkijoje, kad ir seriale ir istikruju ta pati data.

As negaliu tu muziku klausytis, liudna darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 03 birželio 2014 - 15:20
QUOTE(Amatevi @ 2014 06 03, 16:19)
As negaliu tu muziku klausytis, liudna darosi.

drinks_cheers.gif Ir man liūdna, besiklausant melodijų iš UM.
Šįvakar trečią kartą žiūrėsiu finalą. Įdomu, ar ir vėl liesiu ašaras.
Atsakyti
Turkijoj birzelio 17d rode finala?
Atsakyti
Dar tik arteja pabaiga, o as jau jauciu tustuma..nebebus ko laukti vakarais.cray.gif Liudna, kad teks atsisveikinti su serialu.cry.gif
Jau karta sakiau ir dar pasikartosiu, PATS GERIAUSIAS SERIALAS. Visada isliks sirdyje wub.gif Esu labai laiminga, kad turejau galimybe ji paziureti.
Dar niekada nebuvo tekia su serialu isgyventi tiek .. patirta tiek jausmu, emociju, siurpuliuku begiojusiu per kuna. Asaros upeliais begdavo.
Vienintelis ir nepakartojamas serialas, Myliu blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=7LJIoQD92xo
Atsakyti
Taip, sutinku, man labai ilgai teko ieškot kuom išsigydyt tą Uždraustą meilę. Sunku buvo Kivanc Tatlitug bei Beren Saat matyt atskirai, su kitais partneriais, kituose vaidmenyse. Beprotiškai geri vaidmenys, nuostabiai įkūnyti, įtikinantys, aktoriai nepaprastai dera kartu, užburianti chemija. Dar ir dar kartą žemai lenkiuosi visai kūrybinei grupei.
Atsakyti
As vyra zvejot isleidau,tai galesiu raudot biggrin.gif
Man tai pirmas ,ir tikriausiai paskutinis serialas ,kuris isireze i atminti visam gyvenimui..... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 03 birželio 2014 - 17:56
QUOTE(lauravala @ 2014 06 03, 17:55)
As vyra zvejot isleidau,tai galesiu raudot  biggrin.gif
Man tai pirmas ,ir tikriausiai paskutinis serialas ,kuris isireze i atminti visam gyvenimui..... blink.gif

As irgi viena namie likau, tai dziugauju, kad nesislapstant verkt galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2014 06 03, 16:19)
Jei butu datrauke iki birzelio 17, tai butu kaip Turkijoje, kad ir seriale ir istikruju ta pati data

Ar Turkijoje rodė ne birželio 24 d?
Atsakyti
Gal man susimaise diena, gal ir 24 g.gif

Jeigu siek tiek anksciau butu isaiskejus tiesa, tai ir Bihter butu likus gyva...
Atsakyti
Antra karta serialo neziurejau (ne mano nervu sistemai jis), bet neatsilaikiau as pries paskutine serija. Nors niekad nebuvau Bither pusej, bet va ziuriu paskutine serija ir gaila man jos, gaila visu, iskyrus Firdevs. Gaila, kad tiek likimu suzlugo, gaila, kad visi pasirinko mela, nutylejima, o ne skaudzia tiesa. Ziuriu tik paskutne serija, bet asaros rieda kaip pupos, nors maniau, kad tikrai nebliausiu :)Verkiu del visu....Ir bent man, taip ir turejo baigtis sis serialas, nes nemaciau as ateities Bither ir Behliulio santykiuose. Manau, savo gyvenimo ateities nebemate ir Bither....
Tai buvo mano pirmas turku serialas. Laikau ji vienu geriausiu, del pacio siuzeto, del nuostabaus kurybines komandos darbo, del demesio smulkmenoms, metaforoms ir zinomo del aktoriu, kurie visi puikiai atliko savo darba 4u.gif Tai antras serialas kur man absoliuciai visi aktoriai patiko, itikino ir nei vieno nekeisciau vietomis.
Labai neverkit merginos, prisiminkit, kad tai tik serialas...Bet turku serialuose man dazniausia to prisimint neimanoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 06 03, 17:55)

drinks_cheers.gif Man taip pat...
Atsakyti
Nu nusiblioviau ir as atitinkamai..
gyvenimiski turku serialai,be siusiu pusiu visokiu drinks_cheers.gif
liudna pabaiga,bet yra ka pamastyt..
vyrams truksta ryztingumo..ar ne taip ir yra siais laikais,kencia ir sprendimus daro pacios moterys. cool.gif

kibsiu dabar i Be kaltes kalta (Fatmagül'ün Suçu Ne?).. siusiuos tik,nelauksiu lnk ax.gif
Atsakyti