Man vis sita melodija galvoj skamba
Apskritai, tam playliste visa muzika grazi...
QUOTE(6Combo9 @ 2014 06 02, 20:15)
Ir as asarojau

Vargse ir taip kencia, o dar Behliulis su savo zodziais... Jei ir nebusiu su Nihal, tai pas tave negrysiu. Bihter visko netenkusi, isskyrus vilties, kad bus su juo.

Skaudu kad gyvenimai pasisuks tokia linkme ir pradzioje vyravusi ramybe virs skausmu.
Nezinau kaip reiks rytojaus serija atlaikyti

QUOTE(atverklanga @ 2014 06 03, 09:11)
Man vakar visą vakarą ji galvoj skambėjo

QUOTE(JovitaAtivoj @ 2014 06 03, 13:04)
As irgi vakar asarojau
.Juk Bihter sesei sake kokia ji vienisa,bet niekas jos taip ir neisgirdo...Siandien vel bus asaru
Istikruju taip noretusi visai kitokios pabaigos

Noretusi... Siaip net nezinau, ar is tikro noreciau, butu eilinis serialas. Bet noretusi bent Behliuli atgailaujanti pamatyt. Ir kad Bihter mylima ir reikalinga jaustusi. Tik speju tokia pabaiga pagadintu seriala. Bet galetu but bent alternatyvi pabaigos versija. Kad ir youtube...
Taip merginos , kaip nors sian pabaiga atlaikyt ir atsisveikint su filmu...vistik 3 kart ziuriu
.pats geriausias serialas, bet daugiau nebeziuresiu..
naujo maciau kelias serijas...man ne
gal del to kad si aktore man BIHTER...o ne kazkas kitas.

QUOTE(sermuksnelis @ 2014 06 03, 13:25)

Ten jos visai kitoks personazas?

QUOTE(atverklanga @ 2014 06 03, 13:39)
Absoliučiai kitoks, visiškai priešingas. Man reikėjo laiko, kad susidraugaučiau su tuo serialu, bet galiu tik gerai apie jį atsiliepti, nepaisant to, kad antra pusė, mano nuomone, gerokai ištempta. Labai gera aktorių komanda surinkta. Tikrai rekomenduoju pažiūrėti.
QUOTE(Milagra @ 2014 06 03, 13:51)
Absoliučiai kitoks, visiškai priešingas. Man reikėjo laiko, kad susidraugaučiau su tuo serialu, bet galiu tik gerai apie jį atsiliepti, nepaisant to, kad antra pusė, mano nuomone, gerokai ištempta. Labai gera aktorių komanda surinkta. Tikrai rekomenduoju pažiūrėti.
Butinai ziuresiu. Tik jauciu ir man reiks laiko, kol Beren taps ne tik Bihter.
O man vis tik Ezel labiau patiko už UM. Čia beveik visą filmą praleido prie stalo ir gal dėl to, kad pabaigą aš jau žinojau iš anksčiau. Galėjo kažkaip labiau apie tą nusišovimą parodyt, dabar nugriuvo,palaidojo ir viso gero.
Bandysiu Karadajų pažiūrėt šiandien, laukia ilgas vakaras

QUOTE(eliss @ 2014 06 03, 14:19)
O man vis tik Ezel labiau patiko už UM. Čia beveik visą filmą praleido prie stalo ir gal dėl to, kad pabaigą aš jau žinojau iš anksčiau. Galėjo kažkaip labiau apie tą nusišovimą parodyt, dabar nugriuvo,palaidojo ir viso gero.

O man ezelis nepatiko visai. Per niurus, per rimtas, per ziaurus. Man norisi tokio saldaus grazaus serialo

O ta pabaiga tikrai galejo labiau parodyt, reakcijas, kai viskas isaiskeja ir t.t.