Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

Man vis sita melodija galvoj skamba
Apskritai, tam playliste visa muzika grazi...
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2014 06 02, 20:15)
Aš jau irgi šiandien ašarojau.. verysad.gif Taip liūdna buvo kai Bihter su sese atsisveikino. verysad.gif

Ir as asarojau cray.gif Sirdis plyso is skausmo.. O kad zinotu Peyker jog sese mato paskutini karta.
Vargse ir taip kencia, o dar Behliulis su savo zodziais... ”Jei ir nebusiu su Nihal, tai pas tave negrysiu”. Bihter visko netenkusi, isskyrus vilties, kad bus su juo. unsure.gif
Skaudu kad gyvenimai pasisuks tokia linkme ir pradzioje vyravusi ramybe virs skausmu.
Nezinau kaip reiks rytojaus serija atlaikyti cray.gif

Atsakyti
Kaip sirdi suspaudzia ta melodija prisiminus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 03, 09:11)
Kaip sirdi suspaudzia ta melodija prisiminus  verysad.gif

Man vakar visą vakarą ji galvoj skambėjo verysad.gif Daug ašarų šiandien bus.... kažkaip antrą kartą žiūrėdama daug jautriau viską išgyvenu cray.gif cray.gif
Atsakyti
As irgi vakar asarojau cray.gif.Juk Bihter sesei sake kokia ji vienisa,bet niekas jos taip ir neisgirdo...Siandien vel bus asaru cray.gif cray.gif cray.gif Istikruju taip noretusi visai kitokios pabaigos
Atsakyti
QUOTE(JovitaAtivoj @ 2014 06 03, 13:04)
As irgi vakar asarojau cray.gif.Juk Bihter sesei sake kokia ji vienisa,bet niekas jos taip ir neisgirdo...Siandien vel bus asaru cray.gif  cray.gif  cray.gif  Istikruju taip noretusi visai kitokios pabaigos

Noretusi... Siaip net nezinau, ar is tikro noreciau, butu eilinis serialas. Bet noretusi bent Behliuli atgailaujanti pamatyt. Ir kad Bihter mylima ir reikalinga jaustusi. Tik speju tokia pabaiga pagadintu seriala. Bet galetu but bent alternatyvi pabaigos versija. Kad ir youtube...
Atsakyti
Taip merginos , kaip nors sian pabaiga atlaikyt ir atsisveikint su filmu...vistik 3 kart ziuriu doh.gif.pats geriausias serialas, bet daugiau nebeziuresiu..

naujo maciau kelias serijas...man ne schmoll.gif gal del to kad si aktore man BIHTER...o ne kazkas kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 03 birželio 2014 - 13:25
QUOTE(sermuksnelis @ 2014 06 03, 13:25)

naujo maciau kelias serijas...man ne schmoll.gif gal del to kad si aktore man BIHTER...o ne kazkas kitas.

Ten jos visai kitoks personazas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 03, 13:39)
Ten jos visai kitoks personazas?  g.gif

Absoliučiai kitoks, visiškai priešingas. Man reikėjo laiko, kad susidraugaučiau su tuo serialu, bet galiu tik gerai apie jį atsiliepti, nepaisant to, kad antra pusė, mano nuomone, gerokai ištempta. Labai gera aktorių komanda surinkta. Tikrai rekomenduoju pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 06 03, 13:51)
Absoliučiai kitoks, visiškai priešingas. Man reikėjo laiko, kad susidraugaučiau su tuo serialu, bet galiu tik gerai apie jį atsiliepti, nepaisant to, kad antra pusė, mano nuomone, gerokai ištempta. Labai gera aktorių komanda surinkta. Tikrai rekomenduoju pažiūrėti.

Butinai ziuresiu. Tik jauciu ir man reiks laiko, kol Beren taps ne tik Bihter.
Atsakyti
O man vis tik Ezel labiau patiko už UM. Čia beveik visą filmą praleido prie stalo ir gal dėl to, kad pabaigą aš jau žinojau iš anksčiau. Galėjo kažkaip labiau apie tą nusišovimą parodyt, dabar nugriuvo,palaidojo ir viso gero.
Bandysiu Karadajų pažiūrėt šiandien, laukia ilgas vakaras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 06 03, 14:19)
O man vis tik Ezel labiau patiko už UM. Čia beveik visą filmą praleido prie stalo ir gal dėl to, kad pabaigą aš jau žinojau iš anksčiau. Galėjo kažkaip labiau apie tą nusišovimą parodyt, dabar nugriuvo,palaidojo ir viso gero.
Bandysiu Karadajų pažiūrėt šiandien, laukia ilgas vakaras rolleyes.gif

O man ezelis nepatiko visai. Per niurus, per rimtas, per ziaurus. Man norisi tokio saldaus grazaus serialo wub.gif gal ne taip issireiskiau. Ne tai kad saldaus, bet man va tokios intrigos, myli-nemyli geriau nei ginklai ir kriminalai.

O ta pabaiga tikrai galejo labiau parodyt, reakcijas, kai viskas isaiskeja ir t.t.
Atsakyti