Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(Nireglina @ 2014 06 01, 17:04)
Kaip suprantu Firdevs ištiko insultas ir ją suparalyžiavo. Gali pasveikti, bet nebebūtų tokia kaip iki tol. Nei buvusio grožio, nei pasitikėjimo savimi.
Kai ką užgeltoninau. Gal yra tokių, kurios serialą žiūri pirmą kartą.

O rimtai, yra cia tokiu, kurios pirma karta ziuri? Atsiprasau tada labai, as cia viska taip drasiai rasau blush2.gif
Nezinau, ar insultas, bet suparalyziavo. Gal ir nebuvo ji pats geriausias personazas, bet kazkaip ypatingai skaudu ja tokia gale matyt...
Atsakyti
Ir man pabaigoje Firdevs pagailo.
Atsakyti
Aš žiūriu pirmą kartą, bet buvo taip smalsu, kad neištvėriau nepaieškojus internete, kaip baigėsi ši istorija. Spėju, kad čia nėra nežinančių apie pabaigą.
Labai gaila, kad jau greitai baigsis, po labai ilgo laiko serialas taip įtraukė. Dabar nebus dėl ko skubėti iš darbo namo smile.gif

QUOTE(atverklanga @ 2014 06 01, 18:47)
O rimtai, yra cia tokiu, kurios pirma karta ziuri? Atsiprasau tada labai, as cia viska taip drasiai rasau 

Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2014 06 01, 13:10)
Dabar nebus dėl ko skubėti iš darbo namo smile.gif

Nebent Jums laikas netiks, bet naujasis serialas per LNK irgi tikrai vertas dėmesio, tik daug kam gali būti keista matyti Baren Saat (Bichter) visiskai kitokiame vaidmenyje.... Šauni ji aktorė!

Atsakyti
Pabaigiau žiūrėt. Man šiek tiek ištęsta viskas buvo. Ir , aišku, pabaigoj, apsiverkiau. Ne žmogaus, šiaip, dėl visos istorijos unsure.gif Kaip ir minėjau, Adnano šeimynėlė su visais tarnais suėdė Bichter nuo pirmos minutės. Jis mat, nuodingosios gebenės atsikratė, laimingas doh.gif O Behliulis, matomai, taip ir slinko gyvenimu toliau nerimtai, su savo juokeliais. Kažin ar bepajėgs mylėt ką.
Įdomu būtų į pirmą filmą užmesti akį, kokie ten aktoriai. Gal kur yra youtubėj?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 01, 11:29)
Paziurejau ta dali, kur friske ikele ir kazkaip nuklydau senesniu intarpu paziuret. 14, 15 serijos - kur jau Behliulio simpatija ryskeja. Ir pagalvojau - kaip vis delto noretusi laimingos pabaigos... Gal ne tai kad laimingos, bet kad Behliulis pripazintu savo jausmus ir atgailautu pries Bihter. Bet kita vertus, jei butu laimingai baigesis, tai gal ir tebutu eilinis serialas, nebutu taip istriges ir sukeles tiek emociju...

Visiskai sutinku,mes juk ipratusios serialus matyti su laiminga pabaiga,gal todel sis serialas taip ir uzkabino,nes jis isskirtinis.Ir as labai norejau,kad bent savo jausmus butu pripazines ir atgailaves pries Bihter,nes ji manau to nusipelne.Gaila,juk ji iki paskutines minutes tikejo,kad jis persigalvos,deja...Todel ir ryzosi tokiam zingsniui... Nebegalejo be jo gyventi...Tai ir yra tikroji meile.Rytoj bus daug asaru cray.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Koks fainas Katios vyrelis wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
"Be kaltės kalta"? Gal tik iš anonso, bet man pasirodė, kad jis nuspėjamas, ar klystu?

QUOTE(Mockava @ 2014 06 02, 05:34)
Nebent Jums laikas netiks, bet naujasis serialas per LNK irgi tikrai vertas dėmesio, tik daug kam gali būti keista matyti Baren Saat (Bichter) visiskai kitokiame vaidmenyje.... Šauni ji aktorė!

Atsakyti
Nereikėjo net laukt rytojaus, jau dabar sėdžiu ir ašaroju kartu su Bihter verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 06 02, 18:44)
Nereikėjo net laukt rytojaus, jau dabar sėdžiu ir ašaroju kartu su Bihter verysad.gif  cray.gif  cray.gif

As irgi verysad.gif kai ji vestuvine suknele pamate, kai su Peyker atsisveikino... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellenyte @ 2014 06 02, 11:24)
"Be kaltės kalta"? Gal tik iš anonso, bet man pasirodė, kad jis nuspėjamas, ar klystu?

Na, nežinau kokie jūsų spėliojimai, o ir anonso aš nemačiau... Serialas kaip serialas, gal tik "uždraustoj meilėj" tokia šokiruojanti pabaiga buvo, nes šiaip vos ne kiekvieną serialą gali maždaug jausti kaip gali įvykiai pasisukti... Tačiau bent jau pirmosios serijos man "nuspėjamos"nebuvo, kadangi žiūrėjau net aprašymo neskaičius.... O paskui kaip ir visi, buvo momentų kad jautėsi ir tempimas, bet aplamai vienas iš geresnių serialų, nemažai apdovanojimų susirinkęs, o ir Beren Saat kaip visada puiki, ir ne tik ji, yra tikrai ir kitų nepakartojamų personažų kurie įneša ir džiaugsmo ir pykčio :-)
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 06 02, 11:50)
As irgi  verysad.gif kai ji vestuvine suknele pamate, kai su Peyker atsisveikino... cray.gif

Čia man net liūdnesni momentai, negu pati pabaiga....
Atsakyti
Aš jau irgi šiandien ašarojau.. verysad.gif Taip liūdna buvo kai Bihter su sese atsisveikino. verysad.gif
Atsakyti