Įkraunama...
Įkraunama...

Uždrausta meile

QUOTE(Nireglina @ 2014 02 25, 15:43)
Kažko nebesuprantu. Behliulis grįžo gyventi į dėdės namus? Juk sakė, kad gyvens bendrabutyje, o pas dėdę ateis tik į svečius. Vakar man atrodė, jog jis jau nuolat ten gyvena  g.gif

jis tik taip sakė kad gyvens atskirai o realiai tai tik laukė progos atgal parskust, juk čia Behliulis... be reikalo jį atgal priėmė, oi be reikalo..
Atsakyti
Nebuvau macius anksciau siandienines scenos, kai Behliulis baresi su Nihal biggrin.gif Nors vienas teisybe apie ja isreze, sitoj vietoj pliusas jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2014 02 25, 19:46)
kai Behliulis baresi su Nihal biggrin.gif Nors vienas teisybe apie ja isreze, sitoj vietoj pliusas jam thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu bet jau Nihal doh.gif

O Behliulis neblogais zvilgsniukais Bihter smaigsto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 02 25, 21:14)
Nu bet jau Nihal  doh.gif

O Behliulis neblogais zvilgsniukais Bihter smaigsto  ax.gif

Pradeda rimciau dometis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet kas to filmo dizaineris doh.gif kaip pajacai aprengti, tos Nihal suknelės doh.gif
Atsakyti
čia tipo iš bjauriojo ančiuko kitaip nebūtų galėjus Nihal gulbe virst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 26, 06:31)
Bet kas to filmo dizaineris doh.gif kaip pajacai aprengti, tos Nihal suknelės doh.gif

Kas kas - ogi Kivanc Tatlitug (Behlul'io) dabartine mylimoji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 02 26, 08:31)

Aha man Nihal apranga irgi ne vieną kartą užkliuvo doh.gif Ypač tokie raudoni bateliai keturkampu priekiu ir mažu keturkampu kabliuku blink.gif Iki tol maniau, kad tokius nešioja tik senjorės doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 02 26, 20:06)
Aha man Nihal apranga irgi ne vieną kartą užkliuvo doh.gif Ypač tokie raudoni bateliai keturkampu priekiu ir mažu keturkampu kabliuku blink.gif Iki tol maniau, kad tokius nešioja tik senjorės  doh.gif  biggrin.gif

jai gi specialiai kuriamas toks stilius,kad behliulio akiu netrauktu biggrin.gif kolkas cool.gif ..o kaip varsto jau savo zvilgsniais Bihter Behliulis...
reikejo jiems laiku sustoti ,nepasiduoti aistrai,nebutu to kas bus
Atsakyti
Kelinta serija rodo dabar?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 02 27, 20:52)
Kelinta serija rodo dabar?

Siandien rode 11 serija smile.gif
Atsakyti