QUOTE(Mockava @ 2014 02 21, 14:49)
Mockava, 21 Vas 2014 - 14:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Mockava, 21 Vas 2014 - 14:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Hmmm, o man nė sekundės neatrodė, kad jis nori Peiker susigrąźinti... Rožės dar nereiškia tekėk už manes. Nė viename raštelyje siustame su gelemis jis neparase kad myliu, grizk ar panasiai. Tai buvo tik sveikinimai....aisku, ne be minties priminti apie save.
O ir pati Peiker veliau Bihter prisipazins, kad Behliulis ypatingas kai myli, kad jis visas save atiduoda meilei...
Hmmm, o man nė sekundės neatrodė, kad jis nori Peiker susigrąźinti... Rožės dar nereiškia tekėk už manes. Nė viename raštelyje siustame su gelemis jis neparase kad myliu, grizk ar panasiai. Tai buvo tik sveikinimai....aisku, ne be minties priminti apie save.
O ir pati Peiker veliau Bihter prisipazins, kad Behliulis ypatingas kai myli, kad jis visas save atiduoda meilei...
Gal ne taip issireiskiau, man irgi neatrode, kad jis nori ja susigrazint. Bet tas jo elgesys... Sakai, tos geles - tik sveikinimai. Bet man toks elgesys klaidinantis atrodo. Pvz, kai Peiker pasake, kad pavydi Nihatui... Ir tos geles, zvilgsniukai... Butu Peiker vietoj naivesne ir vis dar jam neabejinga pana, tai ir mestu jauniki, vestuves, tiketu, kad Behliulis ja susigrazint bando. Bet kas tada? Liktu be nieko, nei vestuviu, nei jaunikio, o ir Behliulis geliu nebesiuntinetu tada.
Jo, Behliulis toks. Moka apzavet, suviliot. O paskui jau gyvenk kaip nori.