As kazkada dariau pyraga panasu i Magde.Iskepiau plona sluoksni is trapios teslos,virsu uztepiau plonu dzemo sluoksniu,o ta rusva puru sluoksni padariau is sutirstinto kond.pieno be cukraus.Plakiau ji iki tirstumo,pridejus tirpios kakavos ir cukraus,bet neprisimenu ar po to dar dejau zelatinos.Tada viska uzpyliau ant iskepto sluoksnio ir i saldytuva.
QUOTE(blansyte @ 2006 08 14, 14:36)
As kazkada dariau pyraga panasu i Magde.Iskepiau plona sluoksni is trapios teslos,virsu uztepiau plonu dzemo sluoksniu,o ta rusva puru sluoksni padariau is sutirstinto kond.pieno be cukraus.Plakiau ji iki tirstumo,pridejus tirpios kakavos ir cukraus,bet neprisimenu ar po to dar dejau zelatinos.Tada viska uzpyliau ant iskepto sluoksnio ir i saldytuva.
Taip.Jis kepamas is trapios teslos,o ant virsaus pilamas zefyrinis sluoksnis:cukraus kiekis padalinamas i 2 dalis.viena dalis verdama su marmaliadu kita plakama su atsaldytais kiausiniu tryniais ir rugstimi.I isplaktus su rugstimi baltymus supilame isgarinta marmelada irplakame.Pabaigoje supilame isbrinkyta ir istirpinta zelatina ataususia iki 30 laipsniu.Plakame kol prades tirsteti ir jau galime pilti ant pyrago.Skanaus...Prie pyrago patartina pasikviesti ponaJACOBS
QUOTE(daliased @ 2006 08 21, 10:29)
Taip.Jis kepamas is trapios teslos,o ant virsaus pilamas zefyrinis sluoksnis:cukraus kiekis padalinamas i 2 dalis.viena dalis verdama su marmaliadu kita plakama su atsaldytais kiausiniu tryniais ir rugstimi.I isplaktus su rugstimi baltymus supilame isgarinta marmelada irplakame.Pabaigoje supilame isbrinkyta ir istirpinta zelatina ataususia iki 30 laipsniu.Plakame kol prades tirsteti ir jau galime pilti ant pyrago.Skanaus...Prie pyrago patartina pasikviesti ponaJACOBS
parasyk,konkreciau recepta nes nelabai supratau ir koks kiekis.
QUOTE(gytenis @ 2006 11 17, 16:38)
Glacee,gal ir MAGDES zinai recepta.
Magdės neturiu, bet žinau iš ko ji susideda. Tai trapus lakštas, pateptas obuolių marmeladu su cinamonu - būtent jis priduoda tą nostalgišką skonį, o po to pilamas kakavinis paukščių pienas, ne zefyras - tai skirtingi dalykai. Paukščių pienas daromas šitaip - plakamas sviestinis kremas iš sviesto, kond. pieno, kakavos ir pagal idėją turėtų būti konjako. Atskirai verdamas cukraus sirupas ir juo užpilami išplakti baltymai, taip padaromas plikytas beze kremas. Į kiek ataušusius baltymus įdedama sviestinio kremo ir plakama, kol išsimaišys
"Magde" - nerealus pyragas visai netycia ji is naujo atradau grizusi pas mama o paskui susigundziau ir "Alkavos" paragaut. Jega, vaikystes pyragu atsiranda
Aš irgi Magdės FANĖ gyvenu ne LT, bet kai važiuoju atostogom pirma kelionė grįžus būna į Maximą Magdės
Parašykit kas nors VISĄ Magdės receptą, su kiekiais ir t.t. Šiaip aš nemegėja nieko kepti, bet Magdę pabandyčiau
Parašykit kas nors VISĄ Magdės receptą, su kiekiais ir t.t. Šiaip aš nemegėja nieko kepti, bet Magdę pabandyčiau
Šimtas metu nevalgiau magdes. Atsimenu ,kai mama parvaziuodavo iš turgaus-visada parvezdavo.Skanu
Skanus pyragas Magde,oi net neatsimenu kada valgiau,kai maza buvau mama daznai nupirkdavo.
jo pyragas buvo liuks. Parvezdavau is Vilniaus namiskiams tai ir dabar prisimena. Pernai pirkau Iki prekybos centre kazkoks tamposi neskanus juodai. Jei kas rasit recepta pasidalinkit kaip faina butu. Kazkaip prisimenu kad lyg kokiu dzemu teslos sluoksnis sulipdytas buvo su tuo skaniu kakaviniu, gal kaip zefyru
"Magdė" Maximoj nuo rytojaus po 9,99 lt. Reiks paragaut