QUOTE(Raideles @ 2007 06 28, 21:21)
NNata, o su pirmu vaiku irgi taip buvo? Ar tik vieną krūtį skauda taip? Atrodytų panašu į pieno atleidimo refleksą. Aš pasidomėsiu kas čia galėtų būti.
Ne su pirmu taip nebuvo. Jau skauda abi krutis. Pieno atleidimo refleksa zinau tai vienkartinis skausmas tik ka padavus kruti vaikui, paskui jis nurimsta, ir toliau zindant neskauda.
QUOTE(Raideles @ 2007 06 29, 18:34)
NNata, reikėtų, kad daugiau papasakotum, koks tas skausmas ir kada. Daabr atrodo, kad arba dėl intensyvios pieno gamybos (tas susireguliuos) arba gal buvo traumuota nugara, kažkurie raumenys ir atrodo, kad skauda krūtis. Tokiu atveju, pasistenk patogiai įsitaisyti, vaikutį pasidėti ant pagalvių pakankamai aukštai, kad nereiėtų virš jo lenktis ar jį laikyti. dar patariama pasišildyti nugarą tarpmenčius. Pakelk kojas, taip, kad keliai būtų aukščiau klubų - taip maksimaliai atsipalaiduosi žindymo metu, tai gal ir praeis?
Na skausma galiu apibudint taip, kai paduodi kruti is pradziu buna skausmas pieno atleidimo, o paskui kuo toliau traukiant vaikeliui pienuka skausmas astreja, toks vaizdas kad jauciu i kiekviena pieno lataka adatu badyma. Ir zinokit puse valandos iskesti toki skausma , ne mano jegoms.
Na del nugaros manau viskas tvarkoj, beto raumenu skausmas kitoks, tikrai atskirciau.
Siaip pati labai daug duomiuosi kas man gali buti, ir siandien aptikau toki dalyka kad mano speneliai po keliu vaiko zindymu pasidaro rausvi ir skausmingi, bet nenugrauzti ir be zaizdu. Taip kad manau jei man pradeda skaudeti butent tada kai paduodu vaikui zindyt, gal vaikelis mane kuo nors uzkrecia.
Nes internete perskaiciau CIA jei speneliai apkresti pienlige jie pasidaro sviesiai rausvos spalvos. Ir vaikas zindydamas gali apkresti pieno latakus sia infekcija. Tik nezinau jei mane vaikas apkrete sia infekcija ar ji gali sukelti tokius skausmus?
Siaip vaiko tik liezuviukas truputi baltas daugiau nera apnasu, bet del viso pikto siandien pradejau valyti su sodos tirpalu bei tepti Daktarin geliu vaikuciui burnyte, bei sau spenelius. ziuresiu ar pades.
Kol kas dabar pienuka nusitraukineju, bet jau per gerkle lenda tas nusitraukinejimas, taip noreciau normaliai maitint. Tikrai malonus jausmas kai vaikelis apsikabina papuli, kaip turta didziausia .
QUOTE(vaikasx @ 2007 06 30, 09:13)
Ir man panasiai buvo. kartais per maitinima, o kartais net po maitinimo praejus nemazai laiko taip sudiegdavo, nors krutine nei kieta buvo, nei guziuku. net nepamenu kiek tai truko, bet viena diena praejo ir viskas.
Man skauda isvien zindant , ir kokia valnada po zindymo ,o ne kartais. Kai kartais sudiegia tai cia kai pienas dar gausiai gaminasi, tai nieko baisaus.