QUOTE(janudi @ 2007 06 09, 23:48)
labai prasau pagalbos...
siandien pajauciau, kad skauda vienos kruties sona (is apacios), maigau masazuoju, guziuku nera, dejau vaika prie kruties, kad smakriukas butu ties skaudama vieta, taciau nepadeda... Nebegaliu net tos rankos iskelti i virsu, skauda... Patarkit prasau ka man dar daryti, bandziau su pientraukiu traukti, vis tiek skauda...
Mums siandien lygiai 3savaiteles. Labai lauksiu patarimu, kaip man toliau elgtis...
siandien pajauciau, kad skauda vienos kruties sona (is apacios), maigau masazuoju, guziuku nera, dejau vaika prie kruties, kad smakriukas butu ties skaudama vieta, taciau nepadeda... Nebegaliu net tos rankos iskelti i virsu, skauda... Patarkit prasau ka man dar daryti, bandziau su pientraukiu traukti, vis tiek skauda...
Mums siandien lygiai 3savaiteles. Labai lauksiu patarimu, kaip man toliau elgtis...
Labutis,
pas mane buvo prasidėję skausmai kai tik gryžau is ligoninės, o namuose nebuvo šilto vandens, tai paskalbiau šaltam..., prasidėjo skausmai krūtyse - kiek žinau būtina nenustoti maitinti, tai svarbiausia, o po to dėti kompresus, aš kadangi dėjau iš karto, tik pajutus skausmus, tai man praėjo gana greitai, tau manau reikės ilgiau padėlioti. Pasiūlysiu savo kompresą, kuris tikrai garantuoja sėkmę - taip gydėsi dauguma mano žinomų mamų ir visoms padėjo, bet čia jau tau rinktis - nes gal ne visos tai gali, nors kai skauda, aš manau kad bet ką išbandytum. Aš dėjausi šlapimo kompresus, tiesiog suvilgai merliuką, ant viršaus užsidedi dar vieną, bet nevyniok jokių salofanų ant viršaus, leisk išdžiūti, po to vėl pakeisk. Suprantu - kvapas ne koks, bet rezultatas yra. Sėkmės