QUOTE(1-oji mama @ 2007 05 23, 15:07)
Margareta ,nors pirmaja ismatinau virs metu- kaip sakant turejau igauti geros patirties .Taciau antroji dukryte pradzioje buvo gerokai mane "apgrauzusi"iki kraujo-labai skaudejo,bjodavau to momento kada reiks maitinti Bandydavau taisyklingai paduoti kruti,bet jai kazkaip nelabai gaudavosi-isiziodavo labai mazai ir tiesiog isiurbdavo tik pati galiuka
Dabar tau svarbiausia gydyti skaudancius spenelius(tepti Garmastanu,Bepantenu, daryti oro vonias ir pan.) Duok kaip sugebi-aisku stenkis ,kad kuo daugiau apziotu,o ilgainiui viskas susitvarkys-tik nepasiduok-nenustok maitinti.Zinau,kaip skauda,bet viskas praeina
As jau per plauka vos nenusipirkau antspeniu,nes buvau nevilty.Gal ir tau butu gerai-kol sugys speneliai
Dabar tau svarbiausia gydyti skaudancius spenelius(tepti Garmastanu,Bepantenu, daryti oro vonias ir pan.) Duok kaip sugebi-aisku stenkis ,kad kuo daugiau apziotu,o ilgainiui viskas susitvarkys-tik nepasiduok-nenustok maitinti.Zinau,kaip skauda,bet viskas praeina
As jau per plauka vos nenusipirkau antspeniu,nes buvau nevilty.Gal ir tau butu gerai-kol sugys speneliai
na as ir jau pradedu bijoti nes paskutiniu metu kaip tik maitinimas taip asaros... bet stengiames su vyru abu kartu jis pan padeda kad vaikutis teisingai apsiziotu speneli...bandziau ir su antspeniu, bet tai ti iseitis kad nebegtu kraujas, nes problemos jis neispres, neismosim mes tesingai maitinti jei piktnaudziausiu antspeniu....bet bijau kad taip ir neismoksim