Įkraunama...
Įkraunama...

Kur kreiptis jei iškyla sunkumų maitinant krūtimi?

Apklausa: Kas jums padejo isspresti maitinimo krutimi problemas? (183 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 24, 14:20)
wub.gif  KAIP GRAZU...MAZAS SIURBELIUKAS  tongue.gif  JO TU TEISI, MAN CIA VIENA DRAUGE SAKO NEGI GULESI PATI APSISIKUS SVARBU PAPAS BURNOJ. TAI TAIP IR ISTRIGO MAN.  blush2.gif  O TRAUKIU DELTO KAD JI TINGINE IR NEVALGO, AS JUK NEGIRDZIU GURKSNIU, NEJAUCIU TRAUKIMO JAUSMO, TIK LUPYTEM SPENELI STUMDO, O PO VALANDOS VALGYMO REKIA. DAVE GYDITOJA MISINI IR UZMIGO, TAI IR PRIMAITINU PLIUS NUTRAUKIU KAD PER TINGINIAVIMA NEDINGTU PIENAS. BIJAU TIESIOG KAD PUSE METU TAIP NETEKTU PRAGULET SU JA KAIP KAZKAM CIA BUVO.  NU JAUCIUOSI SUMISUS  cray.gif 
O JAI VAIKAS ATPILA PO MAITINIMO AR TAI RODO KAD JAU JI SOTI? DABAR MANISKE VIS PILA IR PILA, DAR PLIUS VERKT BANDO, NESUPRANTU

nu tai jei pila ir pila...tai tikrai ne iš alkio biggrin.gif ...o verkia visi kūdikiai...o ką jiems veikt, jei nemiega....nori žįsti, būti nešiojami, jaustis saugūs.....be to juk jiem pilvukus paskaudena...maždaug iki 2,5, 3 mėn.....
nebus juk taip amžinai....
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2009 02 24, 14:30)
Kad vaikas traukia ir pienas bėga aš pajutau gal tik 3-4 mėn :

aš irgi srovę pajutau tik 3-4mėn drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 24, 19:06)
as visai pasimeciau dabar su maitinimu, buvo kas 3 val mazdaug, o dabar valgo ilgai papa, atpila man i chalata tai nzn ar duot valgyt tuo laiku kai jau suaina tos 3 val. 
ir beto dar pagalvojau, jai jau tokie vaikai kabantys ant papu buvo jum ir sakot kad istisai gulejot, tai kaip i lauka ejot? kaip i polokninika?

Maitinimas pagal poreikį- tai kada vaikas nori ir kiek nori. Pirmi mėnesiai -
kabėjimas, ir tai NORMALU. Mama- ir maistas ir artumas, ir nusiraminimas, ir džiaugsmas- visas pasaulis smile.gif
Atpilt gali ir iki 6 mėn. tuo metu liežuvio saknį pajėgia nuleist žemyn,- nurija.
Į lauką kažkaip pavykdavo išeit. Jei turit balkoną- pasinaudokit juo.
Pirmi mėnesiai sunkūs, bet jie praeis, lėtai, bet praeis 4u.gif
Vertėtų pasiskolint ar įsigyt E.Mar­kū­nie­nės knygą (-as) „Mo­ti­nys­tės me­nas“, „Ge­riau­sia pra­džia“
Rasi vertingos informacijos http://www.sveikata....utimi-taisykles
http://www.sveikapra....lt/?text.id.19
Laikykis! Stipriai laikykis!!!
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 24, 17:06)
as visai pasimeciau dabar su maitinimu, buvo kas 3 val mazdaug, o dabar valgo ilgai papa, atpila man i chalata tai nzn ar duot valgyt tuo laiku kai jau suaina tos 3 val. 
ir beto dar pagalvojau, jai jau tokie vaikai kabantys ant papu buvo jum ir sakot kad istisai gulejot, tai kaip i lauka ejot? kaip i polokninika?

iš visko sprendžiu, kad jūsų mergytė....sotut sotutėlė.......
nu kaip į lauką....ar kitur.....aš pvz. žinduką naudojau, nes reikėjo...maniškė visai nemiegojo......tai žindukas ir nešioji, važiuoji ir pan...o maitinau kas pusvalandį 40minučių...tiek kiek norėjo........aš asmaniškai nematau nieko blogo žinduke jis mums padėjo...kitaip tai tikrai nebūtumėm išsivertę....o dabar jai visai jo nereikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 24 vasario 2009 - 19:20
LABAI ACIU KAD ATRASOT MAN, DEKUI UZ PADRASINIMA 4u.gif 4u.gif 4u.gif AS ESU TOKIA KAD MANE REIKIA NUOLAT RAGINTI, DRASINTI,IR IKALBINETI blush2.gif KARTAIS NET STIPRIAI PABARTI , GAILA KAD NUOLAT TO REIKIA, KAD UZ RANKUTES KAS NUVESTU.
tai dar norejau paklausti AR PAMAITINUS IS KRUTIES MAN VERTA DAR NUSITRAUKT PIENUKA? NU KAD APSIDRAUST JOG GAMINTUS PAKANKAMAI JO.
Atsakyti
IR KAIP DUOTI KRUTIS? JAI IS VIENOS VALGE O PABUDO PO PUSVALANDZIO TAI DUOT TA PACIA AR KITA JAU KRUTI? KOKS TURI BUT TARPAS KAD JAU KITA KRUTI DUOT? TIKEJAUS KAD MIEGOS ILGIAU, BET PO PUSVALANDI TIK MIEGA cry.gif
Atsakyti
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 24, 20:51)
IR KAIP DUOTI KRUTIS? JAI IS VIENOS VALGE O PABUDO PO PUSVALANDZIO TAI DUOT TA PACIA AR KITA JAU KRUTI? KOKS TURI BUT TARPAS KAD JAU KITA KRUTI DUOT? TIKEJAUS KAD MIEGOS ILGIAU, BET PO PUSVALANDI TIK MIEGA  cry.gif

mano po 5-10min miegodavo.....
duok kitą......paskui vėl kitą....
o gal ji pavalgius....gal šiaip tiesiog nešiok siūbuok....ir būk rami.....
Atsakyti
nieko tokio, man irgi nuolat reikia padrasinimo ir paguodos...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 24, 21:35)
nieko tokio, man irgi nuolat reikia padrasinimo ir paguodos...

AusraR, čia nuotaikai pakelti smile.gif Tavo tik du, bet turbūt irgi pasitaiko tokių nuostabių akimirkų smile.gif Žiūrėti su garsu.

http://www.youtube.c...h?v=_jQqe9jO3Lc
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 24, 22:00)
mano po 5-10min miegodavo.....
duok kitą......paskui vėl kitą....
o gal ji pavalgius....gal šiaip tiesiog nešiok siūbuok....ir būk rami.....

bet ar nesigaus kad riebaus pieno nepasiekia? maniske ilgai zaide su papu bet jis toks gan kietas neisciulptas buvo, tai siektiek nutraukiau, galvojau jai lauksiukito maitinimo tai dar skaudet prades. tai ir nzn ar gerai darau
Atsakyti
maniske buna kad nelabai nori imti kruti, tampo kaip suniukas, kandzioja ir pyksta. pakol ikisu tai pavargstu buna verysad.gif o kartais normaliai, kas cia jai uzeina blink.gif kartais galeciau kartu nusnaust bet ji vis ispjauna papa ir vel iesko. tai net pamegot neduoda verysad.gif
Atsakyti
dazna mamyte raso, kad kol maitina kudiki sugeba pamiegoti. nu man niekaip neisiena... kaip tuos lialius pasiguldot? g.gif dar baisu ir kad nosyte neuzsispaustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguole @ 2009 02 25, 13:28)
dazna mamyte raso, kad kol maitina kudiki sugeba pamiegoti. nu man niekaip neisiena... kaip tuos lialius pasiguldot?  g.gif  dar baisu ir kad nosyte neuzsispaustu  g.gif

čia pamiega...gal su vyresniais vaikučiais....naktį neišsibudina....nors man neišeina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neriukazx @ 2009 02 25, 11:09)
bet ar nesigaus kad riebaus pieno nepasiekia? maniske ilgai zaide su papu bet jis toks gan kietas neisciulptas buvo, tai siektiek nutraukiau, galvojau jai lauksiukito maitinimo tai dar skaudet prades. tai ir nzn ar  gerai darau

l.jau visko prisigalvoji biggrin.gif ...pasieks ir riebų ir neriebų...pasiims viską iš pienelio kas geriausia.....
kada jums svertis...jau tuoj....nu gal aprimsi šiek tiek 4u.gif
bent po 2 mėn tikrai turėtum nurimti smile.gif
Atsakyti