QUOTE(Raideles @ 2009 02 21, 21:32)
Ar jauti fiziškai ar psichologiškai? Ar apžioja gerai? Ar tada, kai maitinai pirmąjį, bandei gydytis nuo pienligės?
Su gydytoja galvojom, gal pienligė, bet pasirodo ne. Kas svarbiausia, atrodo, kad mažis apžioja gerai, bet kas man nepatinka, kad jis išsižioja plačiai, bet kai glaudžiu jį prie krūties visada šiek tiek susičiaupia ir apžioja ne tiek daug kiek galėtų. Bet vistiek beveik idealiai visas rudasis laukelis apžiotas. Kartais pati pataisau, kad lūpa tikrai būtų atvėpusi, pažiūriu, kad smakriukas būtų priglaustas prie krūties. Bet man vistiek skauda
Kartais atrodo, kad tas skausmas psichologinis
Aš iš tų mamyčių, kurios nedega dideliu noru žindyt ir tikriausiai dėl savęs būčiau daug laimingesnė, jei to daryt nereikėtų, bet puikiai žinau, kad MP labai naudingas mažiukui. Juk ten tiek daug visokio gėrio: antikūnai, augimo hormonai, kurių nėra jokiame mišinyje. Todėl su tuo bjauriu skausmu savo pirmą mažylį išmaitinau iki aštunto mėnesio. O dabar man jau važiuoja stogas. Užvakar, vakar ir šiandien galima sakyti ištisai
Ir baisiausia, kad net neturiu nieko šalia, kas man galėtų patart. Mano mama, nors tėtis ir sakė, kad yra turėjus panašių problemų ta tema su manim nekalba, o močiutė niekaip nesupranta, kas čia man ne taip. Na, bet nors turiu šaunų vyrą, kuris palaiko man kompaniją, kiek tai įmanoma turint dar vieną visai mažytį vaikutį, kol maitinu
Bet nuotaika ir šiaip psichologinė būsena kraupi
Dar pagalvojau, kad jeigu visgi priežastis jautri oda (kas tikrai gali būti, bet labai keista, kad skausmas suintensyvėjo, kai mažis paaugo (atsirado prieš gerą savaitę, tas pats buvo ir su pimuoju mažiuku, o ne iš karto po gimdymo) nusipirkau antspenius, nesu tikra, nes su jais maitinau dar tik 2 kartus, bet lyg su jais man ir geriau
Na, nors dingo tas jausmas, kad rudasis laukelis yra trinamas.
Kokia Tavo nuomonė dėl jų naudojimo? Galvoju, kaip žinot ar mažiukas su jais pavalgo, ar jam ne per sunku su jais valgyt? O jeigu nepavalgo, pagal kokius požymius man tai suprasti? (Kiek atsimenu iš žindymo pamokėlių, tai jeigu pastebėčiau, kad šlapinasi mažiau nei 6-7 kartus per parą? Arba pradėtų labai daug miegoti, arba priešingai "kabotų ant krūties"?). Atrodo, kad gerai juos pasirinkau ir teisingai užsidėjau, beveik visą antspenį išpildė spenelis, o tik užsidėjus likęs laisvas galiukas prisipildė pienuko.
Gal gali ką nors patart?
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A