Įkraunama...
Įkraunama...

Kur kreiptis jei iškyla sunkumų maitinant krūtimi?

Apklausa: Kas jums padejo isspresti maitinimo krutimi problemas? (183 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dianulis @ 2009 01 06, 16:44)
Aciu, Juna08, uz atsakyma . Dar norejau paklausti, o tai ka geriat dienos metu? Man taip nesinori tu saldintu arbateliu  schmoll.gif  Prisiskaiciau, kad jos pakenkia dantukams  verysad.gif

niekada net nepagalvojau apie saldintas arbatėles....pirmiausia iki metų skaitosi vaikui pakanka mp...yra ir maistas ir vanduo, bet aišku galima duot ir vandenuką ir kompotukus...
maniškė maždaig nuo 11mėn parodė didesnį norą gerti...ir nuo tada keli obuoliai, arba dar pusė banano, arba razinų....nu vien žo nesvarbu ko...paverdu biškį ir geria....ir skanu ir sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 01 06, 19:25)
niekada net nepagalvojau apie saldintas arbatėles....pirmiausia iki metų skaitosi vaikui pakanka mp...yra ir maistas ir vanduo, bet aišku galima duot ir vandenuką ir kompotukus...

Čia turbūt visos kalba apie specialias arbatėles kūdikiams (granuliuotas, tirpstančias vandeny), na, bent aš apie jas galvojau rolleyes.gif
O mp yra atsigėrimas, jei vaikas geria, bet ką pasiūlyti su mėsa tuomet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2009 01 06, 19:32)
Čia turbūt visos kalba apie specialias arbatėles kūdikiams (granuliuotas, tirpstančias vandeny), na, bent aš apie jas galvojau  rolleyes.gif
O mp yra atsigėrimas, jei vaikas geria, bet ką pasiūlyti su mėsa tuomet?  g.gif

virinto vandenėlio pvz....savo ekologiško kompotuko biggrin.gif ....
aš tai visai nesužavėta tom arbatėlėm ir visokiom hipo ir kt. sultim...nes vien tik į galiojimą pasižiūriu ir atšoka fantazija.....
Atsakyti
o sakykit, kaip jus msyte paruosiat vaikiukams? as irgi turiu triusi ekologiska, tai jau kai pradesiu duot kad zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 01 06, 18:56)
madeleine - o kiek jums laiko?

Eina 12-as mėnuo, neužilgo švęsim gimtadienį tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Juna08 @ 2009 01 06, 20:32)
Čia turbūt visos kalba apie specialias arbatėles kūdikiams (granuliuotas, tirpstančias vandeny), na, bent aš apie jas galvojau  rolleyes.gif
O mp yra atsigėrimas, jei vaikas geria, bet ką pasiūlyti su mėsa tuomet?  g.gif

Žinai, aš irgi ilgai svarsčiau, kaip čia suderint: tarsi iki metų vaikui atsigerti užtenka MP, bet man irgi norėjosi, kad geriau geležį iš mėsos įsisavintų. Todėl nusprendžiau duot obuolių (savų) sultis (pati išspaudžiu). Kol kas ir vandens nedaviau, nes neatrodo, kad gert norėtų. O sultys su mėsa gal geriau, nes geležis su rūgščiais vaisias (turinčiais vit C) geriau įsisavina.

QUOTE(Agotė @ 2009 01 06, 20:40)
aš tai visai nesužavėta tom arbatėlėm ir visokiom hipo ir kt. sultim...nes vien tik į galiojimą pasižiūriu ir atšoka fantazija.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano atrodo bet koks kitas pienas netinka su mėsa, o MP gerti galima. Gal kitos paargumentuos, nes man galva neveikia...
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2009 01 06, 22:32)
Mano atrodo bet koks kitas pienas netinka su mėsa, o MP gerti galima. Gal kitos paargumentuos, nes man galva neveikia...

sveika pradzia puslapy galima uzduoti klausimus, einu paklausiu daktariuksciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 01 06, 19:40)

drinks_cheers.gif Kažin, ko ten pridėta, kad tiek laiko galioja...
O mes nepatingėjom rudenį obuolių sulčių išnuosavų obuolių išsispaust, tai duodam retkarčiais pasmaguriaut berniokui, bet ne per dažnai.

QUOTE(AusraR @ 2009 01 06, 19:47)
o sakykit, kaip jus msyte paruosiat vaikiukams? as irgi turiu triusi ekologiska, tai jau kai pradesiu duot kad zinot smile.gif

Nepjaustyk labai mažais gabaliukais, nes praras visas medžiagas. Virk ant nedidelės ugnies, kad kuo daugiau baltymų pasiliktų mėsoje. O virti va kiek:
veršieną apie 60 min., jauną vištieną (viščiuką), triušieną - apie 45 min., jautieną ir seną paukštieną – 2,5-3 val. Galima įberti džiovintų petražolių, krapų ir pan., bus skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madeleine @ 2009 01 06, 21:17)
Žinai, aš irgi ilgai svarsčiau, kaip čia suderint: tarsi iki metų vaikui atsigerti užtenka MP, bet man irgi norėjosi, kad geriau geležį iš mėsos įsisavintų. Todėl nusprendžiau duot obuolių (savų) sultis (pati išspaudžiu). Kol kas ir vandens nedaviau, nes neatrodo, kad gert norėtų. O sultys su mėsa gal geriau, nes geležis su rūgščiais vaisias (turinčiais vit C) geriau įsisavina.
drinks_cheers.gif

o mane anyta ir jos pusbrolis(senų laikų pediatras) jau nuo pirmo mėn graužia, kad vandens duočiau, bet aš neduodu, o kai pradėsiu primaitinti tai jaučiu dar labiau grauš dėl to vandens. Kaip žinot ar nori vaikas to vandens ar ne, juk jei kišiu vandenį tai MP išgers mažiau, o ir taip maniškė nėra iš valgiųjų. Nežinau kaip čia reikės elgtis ar toliau laikyt spaudimą ir neduoti to vandens ar vis tik reiks nusileisti. Nelabai turiu ko pasiklausti g.gif , nes kaip jau aišku pediatre irgi negli 100 proc. pasitikėti.
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2009 01 07, 14:42)
o mane anyta ir jos pusbrolis(senų laikų pediatras) jau nuo pirmo mėn graužia, kad vandens duočiau, bet aš neduodu, o kai pradėsiu primaitinti tai jaučiu dar labiau grauš dėl to vandens. Kaip žinot ar nori vaikas to vandens ar ne, juk jei kišiu vandenį tai MP išgers mažiau, o ir taip maniškė nėra iš valgiųjų. Nežinau kaip čia reikės elgtis ar toliau laikyt spaudimą ir neduoti to vandens ar vis tik reiks nusileisti. Nelabai turiu ko pasiklausti g.gif , nes kaip jau aišku pediatre irgi negli 100 proc. pasitikėti.

kai pradėsi primaitinti...tada gali pasiūlyt po gurkšnį virinto vandenuko, bet nieko tokio, kad gers vien tik mp...jau apie 10-11mėn....vidutiniškai...galima slūlyt ir daugiau atsigerti mirksiukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 01 07, 16:20)
kai pradėsi primaitinti...tada gali pasiūlyt po gurkšnį virinto vandenuko, bet nieko tokio, kad gers vien tik mp...jau apie 10-11mėn....vidutiniškai...galima slūlyt ir daugiau atsigerti mirksiukas.gif ..

ačiū taip reiks ir daryti, gurkšnis nepakenks ir anytai bus ramiau, kad "duodu" drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2009 01 07, 16:42)

Tikrai būk rami, jei duodi MP, tai ir pavalgo ir atsigeria
Atsakyti