Ačiū visoms už atsakymus
QUOTE(AusraR @ 2008 08 22, 08:10)
na, vioena tavo mintis manau teisinga, per karscius vaikai ir visi zmones tikrai maziau valgo.
QUOTE(1-oji mama @ 2008 08 22, 14:11)
O is ko sprendi,kad jis galbut alkanas?Ar vaiko elgesys rodo ar tiesiog pati taip galvoji?
Jeigu kaip rasei,vaikas paskutiniu metu nelabai daznai valgo is kruties,tad ir pienuko gamyba atitinkamai sumazejo.O jeigu maziau pienuko geria,maziau ir sisioja.Svarbiausia stebeti vaika,kaip jis jauciasi.
Viskas yra iveikiama,nepasiduok panikai.Jeigu nori toliau maitinti,tikrai maitinsi,o tokios pieno gamybos krizes yra laikinas dalykas.
Na, kažkaip anksčiau jis pavalgydavo ir paleisdavo krūtį, o dabar jis valgo ir kiek patraukęs spjauna, bando imti ir vėl spjauna ir zirzia, aš pabandau paspausti spenelį ir matau, kad labai nedaug bėga... Tai iš to pagrinde ir sprendžiu. Na bet šiaip jo savijauta kaip ir gera sakyčiau. Na kaip sakiau per maitinimus zirzia ir pan., bet šiaip tai aktyvus, juokiasi, žaidžia ir pan.
Iš tikrųjų net nežinau, kažkaip pasimetus esu, vis bandau atsekti, nuo ko čia dabar taip sumažėti galėjo. Kaip sakiau, gal dėl tų karščių, bet kad ir anksčiau tie karščiai būdavo ir viskas buvo gerai. Tikrai nežinau...
Dar esu kažkur skaičius, kad būna krizės 3 ir 6 dienų, 3 ir 6 savaičių, 3 ir 6 mėnesių, tai galvoju gal čia ta krizė, gal reikia jam daugiau maisto ir nebeužtenka, aš net nežinau...
Kažkaip sunkiausia tai kai negaliu nustot nervuotis, vis stengiuos negalvoti apie tai ir ramiai saut būt, bet vis spaudinėju tas krūtis, tikrinu...
Labai ačiū už palaikymą, tikrai labai noriu maitinti pati kuo ilgiau ir darysiu viską, kad tik atsistatytų pienelis...
QUOTE(ragnez @ 2008 08 22, 14:44)
manau, kad ne pienuko sumazejo, o vaikas paaugo ir jam pats laikas pradeti ragauti kita maista
Na gal ir taip, aš jau kelias dienas duodu po truputį morkytės, tai gal galvočiau, kad nuo to sumažėjo, nes prisidėjo kitas maistas ir jis MP mažiau valgo ir pan., bet kad jis tik ragauja, gal net šaukštelio nesuvalgo, tai nemanau, kad tai turėtų įtakos...
Na net nežinau tikrai.
Ačiū dar kartą visoms už atsakymus, kažkaip lengviau kai išgirsti bet kokį palaikymą