sveiki man buvo problema iskilusi didziule ,po gimdymo iskarto nebuvo pieno tik i 3 para taip ispampo krutines ,baisu pasidare tai net iki mastito tai sia problema man isprende sesele priziurinti, daug kartu man pasikartodavo kai pienukas kaupdavosi ,ir mazylis neisvalgydavo tai ,as pati pradedavau nutraukima pienuko i ,ir tos problemos pradingo ,bet labai vargau
Raidelės,
Jūsų AŽ perpildyta.
Noriu nusiųsti žinutę. Labai labai.
Ačiū.
Jūsų AŽ perpildyta.
Noriu nusiųsti žinutę. Labai labai.
Ačiū.
QUOTE(SiDo @ 2008 06 02, 22:29)
Gal patartumėt ką vartoti maitinant nuo alergijos - pradedu brinkti, manau tai šienligė
Hmmm.... is homeopatiniu yra Rinitalis, gal padetu?
kai kildavo klausimu del maitinimo, zurnale buvau susiradusi tel. Kristinos (is Semetos kursu). Labai issamiai viska paaiskindavo, isklausydavo. Taip ir ismaitinau iki 2 m ir 2 men...
Nors pradzioje daug kas sake, kad pieno truksta ir t.t. vis parindavo (net is gydytoju tarpo). kai vaikui buvo 1 men (priiaugo 1600 g) nebeklausiau nieko. pasitikejau savimi.
Nors pradzioje daug kas sake, kad pieno truksta ir t.t. vis parindavo (net is gydytoju tarpo). kai vaikui buvo 1 men (priiaugo 1600 g) nebeklausiau nieko. pasitikejau savimi.
QUOTE(SiDo @ 2008 06 02, 23:29)
Gal patartumėt ką vartoti maitinant nuo alergijos - pradedu brinkti, manau tai šienligė
šiaip skaičiau kad tavegilio galima gert .
QUOTE(SiDo @ 2008 06 02, 23:29)
sveika, as maitinu mes 5 men. Man kiekvienais metasi alergija tokiu laiku prasideda, geriu pries men vaistus ir siais metais visai nieko nejauciu. Jei labai sunkiai jautiesi, tinsta akys varvanti sloga nesibaigiantis ciaudulys, tai gerk 2 dienas tavegili 1tab ryte ir 1 vakare. Po dvieju dienu pradek gerti Claritine ir purkstis i nosi nasonex, jie brangus, bet man jie padejo.sekmes
QUOTE(jurgita33 @ 2008 06 07, 00:16)
sveika, as maitinu mes 5 men. Man kiekvienais metasi alergija tokiu laiku prasideda, geriu pries men vaistus ir siais metais visai nieko nejauciu. Jei labai sunkiai jautiesi, tinsta akys varvanti sloga nesibaigiantis ciaudulys, tai gerk 2 dienas tavegili 1tab ryte ir 1 vakare. Po dvieju dienu pradek gerti Claritine ir purkstis i nosi nasonex, jie brangus, bet man jie padejo.sekmes
Aš irgi nuo to kenčiu. Bet nežinau, ar tavigilas ir claritinas tinka maitinančioms
Aš geriau loratin, bet nera jis labai stiprus. O ką daryti dėl akių?
Raideles, gal tu rimtai pažiurėk pas save, nes aš baigiu nuprotėt - gal ir apie neštumą tavo knygoj yr?
Sveikos mamytes,
susirgo mano bernas ir as vel neapsilankiau birzelio 3 diena pas jus
Dabar del Deimantytes, na toks jausmas kad pas mus problemos nepasibaigs niekad, nors tiesa pasakius, dabar i jos nevalgyma visiskai ramiai pradejau reaguot. Bet vat kas dabar mane neramina
Jau antra diena pastebiu, kad jos slapimas pasidare ne skaidrus bespalvis, o geltonas, ir slapinasi ji keistai, labai po trupuciuka
Su valgymu siandien vel: nakti pramiegojo, ryte biski pavalge, po triju valandu siulau - rekia lyg ja pjautu, nu visai atsisako valgyt nuo vakar vakaro
Net nzn....
O svarbiausia problema yra stai kokia, uz poros savaiciu as turiu skrist i diplomo gynyma, vaikas lieka namuose - kuom ji reiks maitint????? Ar duot misisnio, ar kosiu kokiu? Nes bijau kad pieno nenutrauksiu tiek kad uztektu, o be to jai piena prades is buteliuko duot tai kai grysiu jau nebeims kruties....
susirgo mano bernas ir as vel neapsilankiau birzelio 3 diena pas jus
Dabar del Deimantytes, na toks jausmas kad pas mus problemos nepasibaigs niekad, nors tiesa pasakius, dabar i jos nevalgyma visiskai ramiai pradejau reaguot. Bet vat kas dabar mane neramina
Jau antra diena pastebiu, kad jos slapimas pasidare ne skaidrus bespalvis, o geltonas, ir slapinasi ji keistai, labai po trupuciuka
Su valgymu siandien vel: nakti pramiegojo, ryte biski pavalge, po triju valandu siulau - rekia lyg ja pjautu, nu visai atsisako valgyt nuo vakar vakaro
Net nzn....
O svarbiausia problema yra stai kokia, uz poros savaiciu as turiu skrist i diplomo gynyma, vaikas lieka namuose - kuom ji reiks maitint????? Ar duot misisnio, ar kosiu kokiu? Nes bijau kad pieno nenutrauksiu tiek kad uztektu, o be to jai piena prades is buteliuko duot tai kai grysiu jau nebeims kruties....
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 06 07, 11:51)
kiek laiko nebusi?
jei manai vaika palikt, tai jau dabar gali pradeti nutraukineti piena ir saldyt. per dvi savaites tikrai pririnkti poros dienu norma. dukruze tavo ner jau tokia maza, manau, sugebs atskirti kruti nuo buteliuko.
kita vertus, gal yra galimybe veztis dukryte ir kokia auklyte, mociute, drauge, vyra, kad paziuretu vaikeli, kol ginsies. tada nereiktu jos palikti?
klubo susitikimai toliau sekmnigai vyksta, artimiausias - birzelio 17 d.
Nebusiu tik viena diena nuo 6 ryto iki 23 vakaro. Deja niekas vaziuoti kartu negali, maniau ja su savimi paimt, bet kur as viena su ja ... Labai mane tas dalykas neramina. O del nutraukinejimo - as su mielu noru, bet is ko ji nutraukt, jai po jos valgymo nusitraukiu tik po 10-20 ml
Papildyta:
O pergyvenu dar ir del to, kad jai vis del to pieno nesurinksiu - ji nieko nevalgys...
nes bandziau cia karta jai pasiulyt misinio - tai vaikas tokia isterija uzkele
Nors aisku aplamai mane sita situacija su maitinimu be manes labai "parina"....
Papildyta:
O pergyvenu dar ir del to, kad jai vis del to pieno nesurinksiu - ji nieko nevalgys...
nes bandziau cia karta jai pasiulyt misinio - tai vaikas tokia isterija uzkele
Nors aisku aplamai mane sita situacija su maitinimu be manes labai "parina"....
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 06 07, 20:48)
Nebusiu tik viena diena nuo 6 ryto iki 23 vakaro. Deja niekas vaziuoti kartu negali, maniau ja su savimi paimt, bet kur as viena su ja ... Labai mane tas dalykas neramina. O del nutraukinejimo - as su mielu noru, bet is ko ji nutraukt, jai po jos valgymo nusitraukiu tik po 10-20 ml
per viena diena vaikui nieko neatsitiks, ir pienas tau nedings. turi dvi savaites privarvint atsargu. pamegink nusitraukineti ne po maitinimo, o tarp maitinimu. pamaitini, palauki kokia valanda ir trauki. manau, per diena surinksi koki 80-100 ml. o per dvi savaites - dienos norma susidarys.
tas, kas priziures mazyle, gales jai ta pieneli atsildyti ir sugirdyti is buteliuko ar puodelio. gali pabandyti pasiulyti jai gerti is avent puodelio su snapeliu, gal susidomes.
sekmes, laikykis.
saunuole, kad dar speji mokytis su vaikais