QUOTE(Raideles @ 2008 04 26, 16:56)
Tai ir puiku, 8 kartai per parą yra normalu. Kokia spalva, koks kvapas ar tenka pamatyti?
Be kvapo ir be spalvos - skaidrus slapimas
Mano supratimu tai nėra žemas hemoglobinas. 2-6 mėnesių vaikams jis gali būti nuo 90 iki 110. Iki 6 mėn jis žemėja, o paskui reikia duoti tinkamo maisto. Mamos piene esanti geležis labai gerai pasisavinama ir dėl jame esančio laktoferino ir dėl vit C., todėl papildomai geležies duoti nereikia.
Na kai dare tyrimus - ten parasyta kad zemiausia leistina riba yra 101
Todel ir skyre gelezies. Ir kardiologe sake kad zemas
Na, matai, toks vaikas buvo, pusantrų metų valgė mažai, nors ir ašaras liejai ir nervus gadinaisi... Ir kaip suprantu, vaikas augo ir sveikas yra?
Tikrau uzaugo, gal tik per liesas , bet begalo judrus ir stiprus
QUOTE(Ode @ 2008 04 26, 21:09)
Dar pagalvojau - juk ne pirmas kartas, kai mažei 'sumažėja apetitas'. Juk ne vieną kartą po tam tikro laiko vėl viskas savaime stoja į savo vėžes. Tad kam pergyventi? Juk su pieno gamyba viskas tvarkoj. Pasivys ji savo bendraamžius - nespėsi apsižiūrėt.
Zinok Ode, as ir pati sau simta kartu kartoju: juk ne pirmas kartas, buvo ir blogiau ir viskas susitvarke.... bet nzn, matyt gal isvargau. Matyt kai reikalai pagereja - as taip apsidziaugiu, kad atrodo jau viskas susitvarke
Na suprantu, vaiku be vargu neuzauginsi - bet juk Mantuka ir pagimdziau ir uzauginau be jokio vargo , be jokiu asaru (na tik del valgymo ) , o cia ir gimdymas ir auginimas vien stresas. Viskas kai pirma karta.... Matyt Deimanciukas man nusprende parodyti visus motinystes
Beje vakar man sove tokia mintys, gal jai tikrai dantukai - juk be viso ko jai taip issiskyria seiles